Požar: Kaj povezuje Kučana, Krkoviča, Omerzo in Magajno

5
157

Na včerajšnji slovesnosti ob 20. obletnici ustanovitve gardistov slovenske vojske v ljubljanski vojašnici Franca Rozmana Staneta je prišlo do manjšega škandala. Nekdanji predsednik republike in slavnostni govornik na torkovi prireditvi Milan Kučan ter prvi poveljnik gardistov in brigadir Anton Krkovič se namreč nista (niti) rokovala.

Po pripovedovanju enega od naših virov je brigadir Krkovič prišel v dvorano in začel pozdravljati najpomembnejše goste. Ko je prišel do tretjega po vrsti, Milan Kučana, je ta ob Krkovičevi iztegnjeni roki ostal prekrižanih rok in brigadirju gladko dejal “vam pa ne želim dati roke.” Krkovič pa mu je odvrnil z besedami: “Me izjemno veseli.” Izmenjavo njunih pomenljivih besed je slišalo kar nekaj navzočih.

Spomnimo, že pred časom sta se publicist in raziskovalec tajnih arhivov nekdanje službe državne varnosti Igor Omerza ter bivši poslanec Socialnih demokratov Andrej Magajna javno potožila, kako Milan Kučan, če ju sreča na ulici, obrne glavo stran.

Vir: Pozareport

5 KOMENTARJI

  1. KAJ naj bi povezovalo te štiri, malo kaj ? Več je tistega

    negativnega, izklučevalnega, ki ga producira prav on, KUČAN !

  2. Dejstvo je, da bi na Kučanovem mestu ravnal povsem enako. Ne more neki bizgec a la Krkovič pričakovati, da se mu bodo vsi klanjali glede na to, kar je počel doslej.

  3. ah tale janez ne more iz svoje kože, zadnjič je od Ančke zahteval “spoštovanje” do Zokija Ljubljanskega, sam pa tiste, ki niso po njegovem okusu zelo rad zmerja.

    in Krkovič ni zahteval klanjanja apak je Kučanu samo (kot civiliziran človek) ponudil roko….

  4. Včasih človek nehote pokaže svoj pravi obraz,(Kučan). Je pa to zelo koristno za tiste, ki to opazujemo, saj nam pomaga ustvariti pravo podobo o človeku.
    V tem primeru o “prijaznem” Kučanu.

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite