Poganski templji v šolah in vrtcih ministrice Brenčičeve

9

Nerodna zadeva, ko ministri in svetovalci nosijo cesarjeva nova oblačila. Kdor oblačil ne vidi, je nesposoben za opravljanje svoje službe, ali pa je neumen kakor noč. Torej gledajo, pa ne vidijo, a se delajo, kot da vidijo. Pa prikimavajo in komentirajo. Tudi premnogi podložniki si ne upajo povedati, da je cesar gol! Zagato more rešiti le junaški poštenjak, ki jim bo ponudil ogledalo! Boš to ti?

Kaj vse ima ministrica na polici?

Seveda sem zgrožena nad »demokracijo«, kot jo razume vladajoča klika, ki povzema  vzorec komunistične »svobode« – partijskega enoumja. Zaradi blagoslova šole na Polici so cesarjevi ministri in svetovalci zagnali v nebo vpijoč vik in krik o tem zločinu  nad  človeštvom. Zaradi besed o blagoslovu in želja za življenje v polnosti. Zdaj se bo z njim ukvarjala inšpekcija – bo iz istega testa? Kristjani, v katakombe! Saj razumete – enakopravnost in demokracija. Pa poglejmo zdaj na ministričino polico. Komentar o enakopravnosti in demokraciji in skrbi za dobrobit prepuščam vam!

Dalaj Lama v državni šoli

Sprejeli so ga lepo v Sloveniji, skoraj z izrednimi državniškimi častmi. V letu 2010 je prišel tudi v Maribor, kjer se je srečal z mnogimi predstavniki oblasti. Obiskal je tudi državno šolo – gimnazijo, kjer je nagovoril dijake in pa univerzo. Govoril jim je o etiki za novo tisočletje. Hm – budistični duhovni vodja!? Prijateljeval je z mnogimi pomembnimi nacisti, imel je dobro oboroženo gverilo – za poslanstvo miru, ljubezni in sočutja?!

Yoga v državnih šolah in vrtcih

Državne šole in vrtce financiramo davkoplačevalci. Torej financiramo tudi prostočasne dejavnosti. Že desetletja je med njimi Yoga. To je vzhodnjaška duhovnost in če bi kateremukoli iskrenemu in ponosnemu vzhodnjaškemu učitelju Yoge rekli, da ni povezana z duhovnostjo, bi vam upravičeno zameril. Poze v Yogi so kultne. Pa poglejte še kaj o karateju, ki vsebuje duhovno učenje.

Pozdrav soncu izvajajo v državnih vrtcih

Ali države nič ne moti, da otroci v vrtcih izvajajo tudi pozdrav soncu, ki je kultna vaja? Pa ne le to! Na faksu, kjer študirajo vzgojiteljice, jim to priporočajo. Dekle je dobilo za nalogo, da v svojem vrtcu z otroki izvaja to vajo. In jo je. Neka vzgojiteljica pa se je v glasniku vzgojiteljev pohvalila, da je z otroki prakticirala poze iz Yoge, ne da bi oni to sploh vedeli. Ja starši –  vam je to všeč?

Državna šola po meri Sai Babe

Veste, kdo je bil indijski guru, avatar, Sai Baba? Direktno poslan z neba, njegova »dobra dela« raziskujeta FBI in CIA. Pred leti sem bila po opravkih v osnovni šoli. Neverjetno! Zidovi hodnika in učilnic so bili polepljeni z mnogimi izreki tega človeka, ki je bil med drugim ves v ezoteriki, o njem si preberite sami. Delavka iz njihovega kolektiva je bila pol leta na izrednem dopustu, da se je usposabljala v Indiji pri Sai Babi, ki je bil indijski duhovni vodja. Ravnatelja je kar streslo, ko sem ga vprašala, če bi smeli nalepiti še kaj rekov iz Svetega pisma. Ne, to pa ne, saj vendar… brrrrr

Zvočna terapija in zvočne kopeli

Posnetek TV je prikazoval otroke v državnem vrtcu, ki so bili v spremenjenem stanju zavesti. Izvedenci so govorili o določenih transformacijah v človeku, saj deluje tudi na celice telesa. Pa tečaji za vzgojitelje /prirejajo vrtci v okviru izobraževanja vzgojiteljev/, kjer jih učijo senzibilizacije in izvajalka je povedala, da so otroci božanska bitja, ki so zapustila kozmični prostor. Sedaj prirejajo že tečaje za učitelje in vzgojitelje, da bi laže obvladovali njim zaupane otroke.

Duhovnost, duhovnost, duhovnost… v državnih šolah in vrtcih! Samo, da ni katoliška!

Česa pa ti dušebrižniki ne dovoljujejo?

Ministrstvo, ki pravi, da si prizadeva za dobrobit otrok, nas maltretira! V imenu enakopravnosti in demokracije se z vsemi štirimi bori proti krščanski duhovnosti v šolah in vrtcih! Jojtene – bognedaj križev. To pa tja ne sodi! Blagoslov – brrrrr! Katoliška molitev? Groza! Verouk kot prosta izbira? Grrrr… Morda sedaj tudi laže razumemo, zakaj naša država ravna protiustavno – diskriminatorno in je tako mačehovska do krščanskih šol!

Aja, glede dobrobiti

V vrtcih in šolah imajo že dolgo zagotovljeno hrano po meri muslimanov, krščanski otroci pa po večini ob petkih nimajo zagotovljene brezmesne hrane, ki je tudi zdravstveno dobrodošla – meso pa lahko odklonijo in jedo le priloge. Enakopravnost in demokracija pač! Pa še in še in še.

Sodoma in Gomora v naših šolah in vrtcih

Sprevržena teorija spola v državnih šolah in vrtcih in to brez soglasja staršev! Včasih pod krinko, včasih pa ne. Poglejte učbenike o biologiji. Izvajajo jo z državnim denarjem podpirane institucije in »prostovoljci«, študentje medicine. Premnogo otrok je doživelo zaradi tega velike travme. Zaradi razvratnih ravnanj so propadle stare civilizacije! Starši, kaj menite o tem? Narobe svet?

Ljudje, povejte že enkrat:«Cesar je nag!«

Dragi cesar, ministri in svetovalci – poglejte vendar v ogledalo. Kako izgledajo cesarjeva nova oblačila? Kaj je demokracija, enakopravnost, zvestoba, poštenje,…

Ljudje, ne bojmo se preganjanja, Bog nas ne bo izdal! 1 Pt 4,14: »Blagor vam, če vas zaradi Kristusovega imena sramotijo, saj nad vami počiva Duh slave, Božji Duh.«

»Razsvetli vse, ki sedijo v temi in smrtni senci, in naravnaj naše noge na pot miru« Lk 1,79.

Molimo za našo domovino in vse politike!

9 KOMENTARJI

 1. Svojčas smo jedli vsi enako. Spomnim se, da so ob petkih ponavadi bile ribe. Za vse. Res ne razumem, zakaj ne bi te in druge posebnosti omogočali otrokom. Kaj se bojijo, da bi prišlo med otroci do diskriminacije? Tako kot v prvem razredu ko je najmočnejša politična delitev otrok na čebularje in nečebularje. Slednji menijo, da čebula ni užitna (za otroke). 😉

 2. Zanimivo, da se teh neenakopravnosti spomniš šele, ko te nekdo opozori, za kakšno neenakopravnost gre.

  V resnici pa še gre za nespoštovanje domoljubja, naših prednikov in našega lepega stvastvenega okolja.

  Vse kar je naše, kar nam je stvarstvo podarilo, za nekatere nima nobene vrednosti.

 3. Ima pa zato dominantno vlogo v šoli ateistična vera! Ki je tudi vera, kot vse druge, le da je med najbolj agresivnimi in nasilnimi. Pa še čudaška je, kajti verovati v nastanek vesolja iz nič, da je veliki pok, ko se je energija spremenila v materijo, nastal iz nič, da je življenje nastalo in se razvilo slučajno, da je človek in njegova civilizacija nastala po vrsti slučajev v dolgem času, je mnogo bolj čudno in nenavadno, kot verovati v Boga Stvarnika. Sklicujejo se na znanost, ki pa s svojimi teorijami ne more dokazati, da je big bang nastal iz nič in da se je prva živa celica z vsemi zapletenimi organčki in funkcijami sestavila sama in prav tako človeški um in njegova zavest in zakaj ima evolucijska reorija toliko nerazumljivih lukenj. Zato si znanost in vera nista v nasprotju, nesprejemljiva je le vera v neštete slučaje v dolgem času 14 milijard let.

  • Ojoj, to ni čist res, joga je namreč bistvo Hinduizma. Se pravi se ne gre za Ateizem ampak za Hinduizem. Torej kako to, da zdaj Violeta Tomič sedaj nič ne pisne. Enaka nepoučenost kot v tvojem primeru?

   “Zato si znanost in vera nista v nasprotju, nesprejemljiva je le vera v neštete slučaje v dolgem času 14 milijard let.”

   Morda je nesprejemljiva zate. Za katolike, kolikor vem, je čisto sprejemljiva.

  • Vidva sta vsaj kulturna. Pogosto, pardon praviloma, se komentatorji, ki trdijo isto a z drugačnimi besedami, na spletu zgrizejo do krvi.

 4. Zadeva ni tako tragična. Sam kar dobro poznam vzhodnjaška verstva (zlasti hinduizem in budizem)in lahko vam zagotovim, da je prakticiranje jogijskih asan brez obredno-duhovne komponente (mantre, badžani, čaščenje božanstev in linije gurujev itd.) zgolj svojska, malo bolj zahtevna telovadba. Brez panike, torej!

 5. Bi se strinjal z Valterjem. Joga, kakršna se sedaj v glavnem uporablja, je že davno izgubila stik z duhovnostjo. Zato res ni potrebna panika. Gre zgolj za kultiviranje. Predvsem telesa in bolj malo duše.

  Je pa res, da je odnos do krščanske tradicije drugačen. Vendar, roko na srce, k temu je precej pripomogla tudi KC.

Comments are closed.