Podpredsednika Ramšakova in Tonin glede Kučana v enaki vlogi

9

Vir: Radio Ognjišče. Izjava SDS glede glede pogovorne oddaje »Pogovor o« na radiu Ognjišče z dne 23.1.2013:

Zaradi korektne obveščenosti javnosti moramo poudariti, da tako predsednik stranke g. Janez Janša, kot podpredsenika, vodja poslanske skupine, poslanska skupina, tudi organi stranke kot tudi posamezni člani, niso nikoli in nikdar komentirali spornega glasovanja poslanca mag. Tonina.

Obravnavali so zgolj sicer po pomoti oddan vzdržan glas poslanke SDS, ki pa je tehnično ravno toliko prispeval k sprejetju spornega amandmaja kot glas poslanca Tonina. SDS je torej v tem primeru pometala zgolj pred svojim pragom.

Sicer pa si v SDS želimo tvornega, uspešnega in državotvornega sodelovanja z našimi prijatelji iz Nove Slovenije še naprej.«

Vir: Radio Ognjišče


9 KOMENTARJI

 1. Zelo potrebno pojasnilo. Predvsem zaradi zmotnega prepričanja, da je SDS ukazala novinarjem, naj sesuvajo Tonina. Zakaj je ga. Ljudmila Novak temu nasedla, ne vem.

 2. Ne morem se strinjati.
  Vzdržan glas ni ne tehnično in ne vsebinsko enako kot glas proti.

  Si sedaj Ramšakova “zmišljuje”, da se je zmotila?

 3. Verjetno se bo Tonin enkrat izrecno opravičil za napačno glasovanje
  in predvsem za očitanje maščevalne politike strankarskim in koalicijskim sodelavcem.

  • Za celjsko SDS so vedno pravili, da je bila najbolj sumljiva. Pa na nikogar ne bi rad kazal s prstom. Toda ko se človek resnično spreobrne, vrag znori in ga toži pred javnostjo. Spomnimo se samo Gorenaka – skoraj vsak dan se na kakšnem forumu pojavi v stari miličniški unifirmi. Obtožujejo pa ga ljubitelji revolucionarnih izročil. Kot bi satan nekoga obtoževal pred javnostjo, da je satanist.

 4. SDS ima mokre sanje,kako zasesti celoten prostor na desni.SLS in NSI / pa tudi DL/ so pri tem močna in nepremostljiva ovira

Comments are closed.