Okrasje izpraznjenosti in Zoran Janković

9

Tatjana Malec na blogu piše o Stožicah, “ki so zgovorna priča o nekdanji veličini prenapihnjenega Jankovićevega balkanskega balona. Mentaliteta pač!”  V nadaljevanju omenja revijo Reporter, “v kateri je opisan slovenski uničujoči bančni finančni krater, ki ga za sabo puščajo Stožice in je po nekaterih ocenah večji od Primorjevega.” V večjem delu prispevka nato natančno prikaže finančno plat te zavožene zgodbe.

Več: blog Tatjana Malec


9 KOMENTARJI

 1. Tako zadeve bi morale priti na svetlo ob volitvah, predvsem pa za množico v slikovnem prikazu. JJ in Ljudmila, kje sta vajini službi za stike z javnostjo? Ta oseba nikakor ne sme biti zaposlena po rodbinskem ključu!

 2. Do konca življenja mi ne bo jasno zakaj imajo ljudje tako malo možganov in so volili Jankovića. Zame je to nepredstavljivo: voliti Jankovića.

 3. Nemci Hitlerja, Srbi Miloševiča, Slovenci Tita… oprostite Miloševiča….pardon, Jankoviča. Če so bili sposobni spregledati poštenega Pučnika, in voliti premetenega Kučana, kot tudi dobrosrčnega Peterleta in voliti polizanega Tuerka, ki nas je razdelil na državljane prvorazredne in drugorazredne teme, še koga …je že kar čudežno, da imamo danes samostojno slovenijo v najbolj kritičnih trenutkih z desno vlado. Ko malo napolni izropano blagajno, pa jo spet pridejo plenit levičarji…tako nekako se vrti politični ringelšpil na sončno senčni strani Alp. Le kje se bo ustavil? Odvisno od tega, kdaj bodo volilci dokončno spregledali, kdo je kdo. Misel v pomoč: Resnica je vedno resnica – se ne spreminja Niti vsebinsko niti poimensko.

 4. Z vsemi tu zgoraj bi se strinjal . POstavljati nekega JANKOVIĆA na podstavek je prevara , konstrukt ali zadnja slamica “spasa ” za levico . V MURGLAH so s tem poizkusom prevare bili blizu uspeha , krivi so kajkopak volilci !
  STRAH na levi je velik zaradi revizij v državnih bankah . Ob razčiščevanju v teh , samopostrežnicah murgeljskih kompanjonov in finančni fiasko JANKOVIČEVEGA ” imperia “!
  DA , TU SO SE NAPAJALI IN ZATO SO ” TAKO USPEŠNI ” !

 5. Kriva je negativna selekcija med učitelji. Se spomnite, da so pred leti prišli v janost podatki, da se za razredni pouk ali poučevanje odločajo dijakinje z dvojkami. Zdaj je to že dolgo pozabljena tema, rezultati so pa tu. Po šolah učenci v odgovorih in redkih nalogah le ponavljajo, kar so jih “naučile tovarišice”, misliti s svojo glavo pa ne smejo. “Tovarišice” se navdušujejo nad “tovariši”, preberite si Zidarjeve Učiteljice ali Merčev Pedagoški triptih. Zato takšno navdušenje nad bleferskim pritepencem.

 6. Na mariborski pedagoški akademiji je naprimer učila bodoče učitelje in predvsem učiteljice prave ideologije tudi po strpnosti do vsega drugačnega znana poslanka SD Majda Potzrata, ki vse ve in še več.

 7. Janković ima eno lastnost zelo podobno Pahorju: grandiozno narcisoidnost.

  Tudi Tito je imel tako motnjo, pa Hitler, Mussolini.

  Drugače pa v življenju srečamo ogromno ljudi in tisti, ki se radi napihujejo, so po defaultu luzerji in neuspešneži, ki ogromno energije mečejo v to, kakšna bo njihova fasada.

  Kaj pa je to takega, da gradiš velike objekte s tujim denarjem in s davkoplačevalskimi pufi, kjer vsaj 1/3 tega denarja pospraviš v žep z namenom provizije, delavce pa na koncu slabše plačaš kot faraon sužnje pred 5.000 leti. Na Rožniku pa v bok skorumpiranim in pokvarjenim sindikalnimi vodji govoriš kako si solidaren z delavci. Dobro, da je ogromno folka tako neumnega in tako pokvarjenega, da takemu luzerju peljejo. Dobro zanj in slabo za vse državljane.

 8. NJENA podrast je iz okolice SLIVNICE , po domače GLINCE pri BUKOVJU , tam je tudi kraj TRATA iz katerega izhaja morda celo njen priimek !
  Podatek iz leta 1958 pove , da je imela tamkajšnja osn. šola najslabši uspeh v SLOVENIJI , zaradi ” švedrovca ” , ki se mu po domače reče tudi ŠMARNICA !

  ŠMARNICA ZA FRUŠTEK , ZA OPOLDAN IN ZA LAHKO NOČ , nekje pa se to mora poznati ? ! !

 9. MEFISTO , njena podrast je iz okolice SLIVNICE , po domače GLINCE pri BUKOVJU , tam je tudi kraj TRATA iz katerega izhaja morda celo njen priimek !
  Podatek iz leta 1958 pove , da je imela tamkajšnja osn. šola najslabši uspeh v SLOVENIJI , zaradi ” švedrovca ” , ki se mu po domače reče tudi ŠMARNICA !

  ŠMARNICA ZA FRUŠTEK , ZA OPOLDAN IN ZA LAHKO NOČ , nekje pa se to mora poznati ? ! !

Comments are closed.