Odbor 2014: Svoboda

6
Foto: Odbor 2014.
Foto: Odbor 2014.

Ustavno sodišče Republike Slovenije je danes 12. decembra 2014 ugotovilo, da so bile političnemu zaporniku Janezu Janši kršene človekove pravice in temeljne svoboščine. Politični zapornik Janez Janša bo danes vztrajnike na shodu pred simbolom krivice Vrhovnim sodiščem nagovoril kot svoboden človek, žrtev zlorabe pravosodja v demokraciji.

Hkrati bo danes na shodu pred Vrhovnim sodiščem ob 17.00 uri zasedala Skupščina Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Skupščina Odbora 2014, ki jo vodi Aleš Primc, bo odločala o sprejemu sklepov, kako bomo ozdravili rak rano slovenske družbe, slovensko pravosodje.

Odbor 2014

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


6 KOMENTARJI

 1. Spoštljiv in hvaležen poklon vsem vztrajnikom, ki niste držali glavo v pesek, ko je bil pravi čas, da s svojo plemenito vztrajnosti opozorite na barbarsko početje sodišč, ki se kaže v številnih kršitvah človekovih pravic.

  Sodišč, ki so po slovenski ustavi zadolžena za varstvo človekovih pravic!

  Vztrajniki pojdite naprej in prebudite vest pozitivnega demokratičnega in pravičnega duha slehernega Slovenca!

 2. Čestitke vtrajnikom in Alešu Primcu za skoraj pol leta vsakodnevnega srčnega vtrajanja! Nekateri so bili pred sodiščem prav vsak dan, v dežju ( in tega je bilo letos ogromno) ali soncu ali zmrzali.

  To je tudi vaša zmaga! Klobuk dol ( kar je pravi slovenski rek, ne tisto- kapo dol)!

 3. Spoštljiv in hvaležen poklon tudi ustavnemu sodišču, da se je izkazalo s svojo nepristranskostjo, s katero gradi demokracijo in pravičnost na slovenskem!

 4. Včeraj me ni bilo zraven. Škoda, a prišli so na plano mnogi skrivači, ki niso upali povedati svojega mnenja naglas.Ponosna sem ker slovenski narod premore može kot so Janez, Tone, Aleš in mnoge ki jih ni več med nami.
  Mnogokrat nam je bilo nam vztrajnikom težko prenašati vse tisto zasmehovanje s ceste, težko izpeljati vso logistiko, nekdo je prihajal na shod naravnost iz tunela(onkološki bolnik) in še mnogo zgodb….
  Predvsem pa sem hvaležna za Aleša, ki nas je znal motivirati, nam vlival upanje na škorajšnjo rešitev, brez sovraštva….
  Z molitvijo in upanjem se je zgodilo. Free JJ se še vidimo.

Comments are closed.