Odbor 2014: Spoštovanje temeljnih civilizacijskih norm je nujno

2

odbor 2014V samostojni Sloveniji preganjamo ključne akterje osamosvojitve. Pobudnika in najbolj zaslužnega člana Manevrske strukture narodne zaščite g. Toneta Krkoviča preganjajo sodišča zaradi dejanj, ki jih je storil za obrambo Slovenije. Da pa je absurd še večji mu želijo soditi po zakonodaji nekdanje skupne države Jugoslavije. To se lahko zgodi res samo na naših sodiščih. Poslanec Danijel Krivec je na shodu Odbora opozoril na dejstvo, da velika večina tistih, ki so nasprotovali osamosvojitvi zaseda ključne položaje v tej državi. Osamosvojitelje pa se poskuša na vsakem koraku diskreditirati.

Naša država ne bo ne demokratična in ne svobodna, dokler bodo najvišje položaje v parlamentu, vladi in pravosodju zasedali posamezniki, ki so dokazano z direktnim namenom delovali protiustavno in protizakonito, s tem pa tudi daleč od demokratičnega načina delovanja. Zato moramo vztrajati in to spremeniti, narediti moramo vse, da bodo v Sloveniji spoštovane temeljne civilizacijske norme in da se bomo vsi državljani Republike Slovenije počutili enakopravne in svobodne. Iz tega razloga je potrebno vztrajati.

Miren, kulturen in dostojanstven upor proti zatiranju svobode in grobemu kršitelju človekovih pravic in svoboščin, predstavlja državljansko dolžnost, zato vas vljudno vabimo, da se nam danes ob 17. uri pridružite na shodu Za vladavino prava pred Vrhovnim sodiščem RS. Na shodu bodo spregovorili: dr. Tamara Griesser Pečar, dr. Božo Predalič in Aleš Primc.

Odbor 2014

2 KOMENTARJI

  1. To je bistvo pozitivne naravnanosti v naši Sloveniji, ki je najlepša država v Evropi, kar nam Evropa tudi priznava.

    Manjka še samo to, da ji izkažemo hvaležnost na ta način, da uresničimo vse, kar krepi slovensko skupno dobro in s tem pokažemo, da smo jo vredni.

  2. Iskreno pozdravljam in čestitam vztrajnikom za pravično Slovenijo. Velja iskrena hvala rednim kot občasnim vztrajnikom, da manifestirajo voljo ljudi za resnično pravno in socialno državo.
    Kot pravi rek, da se “poštenjaki z poštenjaki družijo, grešniki pa grešnikom služijo” je potrebno vedno več druženja in manifestiranja za dobro in pravilno.
    Torej družimo se v odboru 2014 in podpirajmo gibanje za otroke in družine, kajti to je pot v prenovo Slovenije, da bo postala vredna država EU. Bog živi Slovenijo !!!

Comments are closed.