Oči in ušesa Boga – video nadzor Sudana

2
32

PREJELI SMO.  Na svetovnem spletu You Tube je bila z 20. na 21. marec 2012 prvič predvajana angleška verzija dokumentarnega celovečernega filma OČI IN UŠESA BOGA – VIDEO NADZOR SUDANA Toma Križnarja in Maje Weiss.

Od polnoči naprej je film na razpolago celotnemu svetu! Svet (ljudi, poltikov, humanitarcev, gospodarstvenikov… ) mora videti, da se prav ta trenutek dogaja iztrebljanje v Nubskih gorah, Modremu Nilu, Abjeju in Darfurju.

Svet mora reagirati  in poslati mirovno misijo OZN, pripeljati humanitarno pomoč, posredovati pri ustavitvi vojne. Reagirati mora tudi EU, vsaj zunanja politika evropskega parlamenta in poslati svoje opazovalce v Sudan.

O zločinu, ki je prikrit, ker tam ni novinarjev, o katerem poroča George Cloney s pomočjo Ryana Boyette, ameriškega sodelavca Oči in ušesa Boga in prijatelja Toma Križnarja, mora izvedeti ves svet.

Klikajte na film, ga razpošiljajte po svetu. AKTIVIRAJ SE! Le s skupnimi močmi lahko premaknemo ta svet!
http://www.youtube.com/user/TomoKriznar/videos?view=1

EKIPA OČI IN UŠESA BOGA
www.TomoKrizna.com  ; www.HOPE.si

2 KOMENTARJI

  1. Bog te blagoslovi in obilno nagradi Križnar za ta izjemna dela ljubezni in pomoči preganjanim in mučenim ljudem!

  2. Video nadzor povsod tja kjer se dogajajo nezaslišane krivice.
    V šole in bolnišnice, v dome za ostarele in v vrtce. V pisarne direktorjev bank in firm. V hlače pedofilom! ((Predvajanje dovoljeno samo pred pristojnim sodiščem. Zlorabe kaznive. Snemanje svobodno.))

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite