Nakupovalno središče Rudnik na sveti večer, 24. 12. 2012.

2

Prometna histerija okoli nakupovalnega svetišča, oprostite središča Rudnik. Mar ne gre za tako imenovani “družinski praznik”? Morebiti so pa to tisti lačni prostestniki s TV Dnevnika pred 14 dnevi? Je to tista “peščica” (brezčutnih, potrošniških) bogatašev?

Foto: Simon Korenjak

 

 


2 KOMENTARJI

  1. Ostanki boljševistične kamarile:na tisoče avtomobilov višjega ranga,na tisoče prepolnih vozičkov in košar,vi manipulanti in notorni lažnivci pa o hudi ,prehudi lakoti.Takšne slike in toliko prpolnih vozičkov po vsej Sloveniji.Popolna boljševistična paranoja.

  2. Na sveti večer sem šel po Madridu prav za namenom, da bi ujel nekaj “slavnega” potrošniškega vrveža. Vsa ta leta sem namreč svete večere preživljal po zakristijah in spovednicah, letos pa mi ni bilo treba. “Pa poglejmo, kako norijo po trgovinah,” sem si rekel in se napotil na nakupovalno ulico Lopez de Hoyos.

    Pa moji radovednosti ni bilo zadoščeno. 24. popoldan mnogo madridskih trgovin sploh ni odprtih. Enako gostiln. Šotori na božični tržnici, razen dveh ali treh, zaprti. Ob sedmih je nakupovalna ulica že na pol prazna. Ob osmih na pločniku boljkone samevam.

    Temu se pač reče “sveti” večer. Slovenci pa si očitno tudi ta večer moramo pokvariti z svojih manjvrednostih kompleksov skozi konzum, pa s tekmovanjem, da bo pod našo jelko več, kot pod sosedovo… Ubožci smo!

Comments are closed.