Krščanski forum SDS: Čas je za novo pot!

5
Krščanski Forum SDS svetuje, da na letošnjih parlamentarnih volitvah poskrbimo za spremembe.
Krščanski Forum SDS svetuje, da na letošnjih parlamentarnih volitvah poskrbimo za spremembe.

Krščanski forum SDS ocenjuje odstop predsednika Vlade RS dr. Mira Cerarja kot pričakovano potezo glede na dogajanje v zadnjem času, predvsem kar se tiče odnosov med koalicijskimi partnerji, saj se ostali dve koalicijski stranki SD in DeSUS obnašata, kot da sta v opoziciji. Odstop premierja Cerarja bi se moral, če bi bila Slovenija res normalna država, zgoditi že zdavnaj, saj se je v tem času nabralo ogromno stvari, ki terjajo politično in tudi kazensko odgovornost nosilcev javnih funkcij, predvsem kar se tiče teptanja odločb Ustavnega sodišča RS glede statusa migranta Ahmada Šamija ter statusa zasebnih osnovnih šol.

Dejstvo, da se je premier Cerar odločil za odstop zaradi odločbe vrhovnega sodišča v primeru referenduma o drugem tiru, pa dokazuje, da je projekt drugi tir osrednji interes t. i. globoke države. In to tiste globoke države, ki jo bo treba razgraditi, če želimo, da naša država postane normalna. Prav zato imamo volivke in volivci še toliko večjo odgovornost, da na letošnjih parlamentarnih volitvah poskrbimo za spremembe, se volitev udeležimo in glasujemo za tiste politične sile, ki ponujajo alternativni program za izhod iz krize. Dovolj je bilo vsakovrstnega hazardiranja in eksperimentiranja, zaradi katerega Slovenke in Slovenci ne moremo uživati sadov gospodarske rasti. Čas je za novo pot!

5 KOMENTARJI

 1. Bodimo pa pozorni in modri, ker levica meni, da je nerešena stavka za njo ugodna okoliščina, ki bo k njej privedla zaradi tega marsikaterega volivca i.

 2. Alfe, ja, verjetno so SDS res eni bukselni, da ne znajo poslat niti normalnega sporočila za javnost in svetujejo uredništvu Časnika, da zraven prilepijo takšne bizarne fotografije.

  • Še sreča, da je tu toliko pametnih, ko so drugi tako neumni.

   Če hočeš nekomu škodit, vsaka nepomembnost pride prav.

   • Gospod Tine,
    slika premaga tisoč besed. To je stara modrost in ne nepomembnost! Sporočilo je sedaj, da je gospod MC vodja krščanskega foruma pri SDS. Kje je krt, ali v SDS po meni ali v uredništvu Časnika po gospodu Haspisu, je pa vaša domača naloga. Opravite jo!

Comments are closed.