Kristjani tudi v Sloveniji v katakombe pred muslimanskimi skrajneži?

18

Škandalozni dogodek, ki me je presunil – fizični napad muslimanke na kristjanko, ker jo je užalila s tem, da je nosila križec na verižici! Včeraj sem poslušala pričevanje o dogodku, ki se ga kulturen človek v državi krščanskih korenin, gostiteljici tudi mnogih muslimanov, ne bi nadejal. Pri nas imajo svobodo in verske pravice tudi muslimani – ne tako, kot po večini v muslimanskem svetu, kjer se kristjani v strahu za lastno življenje po večini morajo skrivati, če ne želijo biti preganjani, ostati brez roke, v kateri so ali bi lahko držali rožni venec ali pa jih morebiti kar obglavijo ali kamenjajo do smrti. Pri nas si celo lahko gradijo đamije in to (z vednostjo naše vlade!) z denarjem skrajno islamističnih dežel, ki podpirajo ISIS in terorizem po Svetu (ljubljansko financira v veliki meri teroristični Katar), kristjani pa v mnogih islamskih deželah niti nimajo pravice do molitvenega druženja in gradnje cerkva.

In dandanes –  kot da smo sredi nacistično-komunističnih preganjanj, ki so se sedaj prelevila v ravnanja, ki se znajo razviti v genocid tukaj živečih muslimanov, ki niso ilegalni migranti, nad kristjani tudi pri nas, ne samo širom Evrope! Sama sem na javnih mestih že bila brez povoda tarča in priča zaničljivega, nespoštljivega, nasilnega verbalnega ravnanja pripadnikov islama z ženskami, saj po mnenju nekaterih ženska pač ne more imeti enakih pravic in statusa, kot moški – odvzeto ji je celo človekovo dostojanstvo. Zanimivo in žalostno.

Žrtve ekstremnih islamistov v Svetu so celo mnogi njihovi imami, ki so bili umorjeni, ker se niso strinjali s politiko nasilja skrajnežev. Ali je Evropa izgubila glavo, ne samo kompas, da bo sedaj celo prilagajala svojo zakonodajo v korist teh nasilnikov? Evropejci smo postali v Evropi drugorazredni državljani, saj že sodbe sodišč kažejo na hudo diskriminacijo, ko zločine islamistov kaznujejo neprimerno bolj milo, kot zločine domačinov.

Mama petih otrok je nakupovala v samopostrežni. Napotila se je h blagajni. Naenkrat se je njej ob boku pojavila ženska v hidžabu, ki očitno ni bila sedaj priseljena ilegalna migrantka in se vrinila v vrsto pred njo, očitno z namenom. Ta je fizično z vso močjo napadla omenjeno mamico, z vso silo jo je s komolcem sunila prsa, da se je ta močno opotekla. Blagajničarka, ki je bila priča dogodka, je poklicala vodjo, da bi uredili konflikt v zvezi z nasiljem muslimanke. Ta je sprva lagala, da jo je napadena žena žalila, a priče so povedale drugače. Nato je muslimanka povedala, da je kristjanko napadla zato, ker jo je ta žalila s tem, da je na verižici nosila križec!!! Ja, prav ste slišali! Ker je na verižici nosila križec! To je za to muslimanko osebna žalitev in drža, ki jo je potrebno kaznovati in zatreti. Groza! Kot satanisti!

Ta dogodek me je toliko bolj presenetil, ker v moji srenji živimo v normalnih odnosih z muslimani. Tudi tej nasilni in predrzni muslimanki, ki je gostja tujcev – naše dežele, ki smo jo sprejeli medse, želim vse dobro. Ampak – ali ni že čas, da se z nasiljem pomete in se taki osebki, ki izvajajo nasilje in druga kriminalna dejanja in ogrožajo državljane gostitelje, vrnejo v svoje rodno okolje! Oprostite – to pa je že preveč!!! Kdor neupravičeno krati drugemu svobodo, zanj ni prostora med kulturnimi ljudmi! Radikalni islamisti nimajo pravice bivanja v Evropi, pa tudi drugod po svetu, kjer izvajajo grozljiva dejanja, ne! Poglejmo samo ubogo Afriko in Azijo, koliko trpita zaradi njih!

Katoličani smo najbolj preganjana verska skupnost, pa tudi mučencev, ki so umrli zato, ker so kristjani, katerih edini smrtni greh za islamske ekstremiste je bil njihova vera, ki jim zapoveduje ubijati nevernike, je med nami veliko! Obžalujem tudi, da je pomrlo pod morilskim mečev islamskih ekstremistov že nad 100 imamov, ki so bili proti nasilju in ubijanju »nevernikov« in so zato morali umreti, še živečim pa grozijo s smrtjo. Verjamem, da imajo ti pošteni imami mnogo somišljenikov tudi med muslimani, saj so slednji  vendar ljudje s človečnimi moralnimi vrednotami!

Predrznosti in nasilju te ženske pa se niti ne čudim preveč! Njihova skupnosti in njihovo vodstvo – so rekli kako v zvezi z nasiljem ekstremnih islamistov, ki so se našli tudi v njihovih vrstah tukaj živečih muslimanov – prosim pošljite mi link, da si njihovo obsodbo takih ravnanj pogledam! Sem pa zato zasledila javno grožnjo njihovega tajnika tistim, ki si jih bodo zapomnili, ker niso povsem soglašali z njihovimi zahtevami, ki presegajo njihove »pravice« in jih niti slučajno ne dajejo kristjanom v muslimanskih deželah! Škandal!

Vlada nam koalicija zagovornikov Marakeša in morilskega komunizma

Pravzaprav ima ta muslimanka očitno podporo zagovornikov marakeške deklaracije in iz morilskega komunizma prelevljenih strank, ki celo v ilegalnih migracijah, ki pomenijo tudi kršenje naše zakonodaje in ustave in naših pravic, ne vidijo nič slabega.

Vlada z nevladnimi organizacijami, katerih poslanstvo je skrb najprej za svoj narod, ki družno kršijo ustavo in naše zakone in na račun trpljenja in ogrožanja varnosti svojega naroda, ki ga preprosto spregledajo ali zanikajo, ne more vladati naši domovini! Ljudje imamo pravico do poštene vlade in lastne svobode in varnosti!

In kaj je priložnost vseh kristjanov? Ne sprejemam, da so lahko komerkoli v Svetu kratene njegove človeške pravice, tudi kristjanom ne! Imamo Boga, ki ljubi vsakega človeka, ki ga je ustvaril. Zapoveduje nam, da ljubimo vse ljudi, tudi svoje sovražnike. To pa ne pomeni, da ne obsojamo zlih dejanj, nasprotno! Naša naloga je razločevanje in obsodba zla in Zla. Molimo in se postimo za blagoslov naše domovine, Evrope in vsega Sveta, naj nas vse objame Božje Usmiljenje! Implementirajmo našo vero v življenje! Samo to nas bo rešilo Satanskih katakomb, kot je povedal že papež sv. Janez Pavel drugi! Vsi svetniki – prosite za nas!

FOTO: THOMAS HARTWELL / REDUX

18 KOMENTARJI

 1. Me vem, kaj tu ni za razumeti? Muslimani, ki jim papež dela odprto pot v Evropo, vsak dan 5x molijo. Takrat zdrdrajo nekaj vrstic, prvo suro. Zadnji dve vrstici povedo:

  “Vodi nas na Pravo pot,
  pot tistih, katere si blagoslovil, in ne tistih, ki si zaslužijo srd, niti tistih, ki so zablodili.”

  To brbrajo že otroci. Govori, da je treba s srdom preganjati vse, ki se ne pokoravajo Alahu-Mohamedu-isalmu, ter tiste muslimane, ki so se odmaknili s poti tega srda v bolj zmerne vode.

  Potem pa je v koranu, kaj šele v hadidih, preko 100 protikrščanskih in protijudovskih verzov. Zadnja dva papeža pa poljubljata to knjigo zmede in lastne smrti kot avtentično in od Boga, ker je v njej omenjena Marija in je Jezus. Ne vesta pa, da islam že od samega začetka govori, da je Sveto pismo sicer avtentično (in da naj gre musliman v dvomih k “ljudem knjige”, Svetega pisma, po nasvet), da pa smo kristjani popolnoma sprevrženi, se ne držimo svoje vere, zato imajo pravico, da nas odrinejo s ceste, m omalovažujejo, spreobračajo v islam, nam zadajo davek ali nas ubijejo, ženske pa imajo za spolne sužnje in lastnino pokradejo. Te stvari so tudi zapisane v koranu in spremljevalnih spisih.

  Koran je narejen proti “narodom Knjige”, imami pa nenehno sprevračajo zapise lastnega Korana, kjer Alah (=Mohamed) sprva potrjuje krščanstvo in judovstvo (da bi se prikupil, potem pa pobil, kot je to delal ‘prerok’). Tako pa se DANES vzgaja otroke, ROJENE TUDI ŽE V EVROPI:

  https://insajder.com/svet/o-cem-ucijo-otroke-v-islamskem-centru-posnetek-ki-je-izzval-burjo-%E2%80%93-malcki-pojejo-o-mucenistvu

  Katakombe? Normalno, a ne na Poljskem, Češkem, Madžarskem … Ko bo muslimanov več kot 15-20%, bo itak konec, kajti začela se bo tretja faza džihada, to je krvavi boj, kjer vsaka glava nevernika prinese eno stopničko bližje k Alahu.

  Malo študirajte Koran, kako zelo je razklan sam v sebi in življenje Mohameda je tako zelo sramotno, da se tega še muslimani sramujejo, če se jim dokaže zapisano v njihovih knjigah (korana namreč skorajda ne poznajo, sledijo le razlage duhovnikov, te pa so manipulativne). Papež Frančišek in lažna ljubezen do tega hudega duha pa po svoje … Kaj pa ljubezen do kristjanov?? Ni islam kriv katakomb, ampak mi sami: levičarstvo + protestanti + zmedeni, agnostični del katolikov.

  Alea iacta est.

 2. Dodal sem zelo poučne slike, a je dalo na moderacijo, torej bodo morda objavljene čez dan ali dva. Zato v iskalnik prekopirajte:

  blogger michael george syrian islamists

  Google vam bo dal spisek, kliknite tistega, ki se začne s: Kizito Michael Georga library.

  In dober želodec!

 3. V O J N A
  Jezus je bil nenasilen, v govoru na gori poziva k nenasilju. »Ne upirajte se hudobnežu, ampak če te
  kdo udari po desnem licu, mu nastavi še levo« (Mt 5, 39). V tem smislu nekateri odklanjajo vsako
  uporabo sile in so za radikalni pacifizem.

  Radikalni pacifizem
  Radikalni pacifisti so prepričani, da je v skladu s Svetim pismom edino popolna odpoved kakršnikoli
  uporabi sile. Ali Kristus res zahteva, da na nasilje odgovorimo z nenasiljem in pripravljenostjo na
  mučeništvo? Če bi taka trditev držala, se ne bi kristjani smeli postaviti po robu turškemu ladjevju pri
  Lepantu 1571, kar bi imelo za posledico, da bi Turki zasedli Evropo. Ne bi se smeli vojaško zoperstaviti
  Hitlerju. Kakšna bi bila danes Evropa in svet, si lahko predstavljamo. Ženi, ki jo nekdo skuša posiliti,
  ne bi smeli priskočiti na pomoč. Protestantski teolog Karl Barth je kritiziral stališče zahodnih držav, ki
  so v času pred 2. svetovno vojno hotele mir za vsako ceno. Ravno ta drža je naciste opogumila, da so
  začeli vojno avanturo. Sam Gandhi je v drugi svetovni vojni pristal na rekrutacijo v indijske čete, da bi
  se boril proti Hitlerju. Papež Janez Pavel II. pa je izjavil: “Mi nismo kakršni koli pacifisti! Ne želimo
  miru za vsako ceno. Mir mora biti delo pravičnosti!” Radikalni pacifizem sicer izgleda herojski, vendar
  s svojim radikalnim odklanjanjem nenasilja spravi napadalca v skušnjavo, da uporabi silo. Računa
  namreč, da bo z lahkoto prišel do “plena”, ker se nasprotna stran ne bo branila.

  Nauk Cerkve
  Cerkev sicer podpira vsa prizadevanja za mir in želi, da bi se vsi spori uredili v duhu medsebojnega
  spoštovanja in razumevanja. Vendar priznava pravico do samoobrambe. »Dokler bo obstajala vojna
  nevarnost, dokler· ne bomo imeli pristojne mednarodne oblasti, ki bi ji bile na voljo primerne sile, vse
  dotlej vladam, ki- so izčrpale sleherno možnost miroljubnih pogajanj, ne bo mogoče odreči zakonito
  pravico, da se branijo« (KKC 2308).

  Pogoji za »zakonito obrambo z vojaško silo« so:
   “da bi bila škoda, ki bi jo napadalec prizadejal narodu ali skupnosti narodov, trajna, velika
  in nedvomna;
   da so se vsa druga sredstva, da bi temu napravili konec, izkazala kot neizvedljiva ali
  neučinkovita;
   da se združi več resnih pogojev za uspeh;
   da uporaba orožja ne bo imela za posledico hujšega zla in hujših neredov, kakor pa je zlo,
  ki naj bo odvrnjeno. Moč modernih sredstev razdejanja ima zelo veliko težo pri
  ocenjevanju tega pogoja” (KKC 23o8).

  Po mnenju Cerkve je vojna nujno zlo, ki se mu vedno ne da izogniti. Vendar tudi v času vojne veljajo
  nravne zapovedi. »Treba je spoštovati in človekoljubno ravnati s tistimi, ki se bojujejo, z ranjenimi
  vojaki in ujetniki« (KKC 2312). Cerkev zavrača slepo pokorščino v vojski. »Obstaja moralna obveznost
  upreti se poveljem, ki zapovedujejo genocid« (KKC 2313). Nihče se torej ne more izgovarjati, češ da je
  izpolnjeval le povelja nadrejenih.

  Prav tako Cerkev obsoja »vsako vojno dejanje, ki meri na uničenje celih mest ali obsežnih pokrajin z
  njihovim prebivalstvom brez razlikovanja« (KKC 2314). Vojno z atomskim, biološkim in kemičnim
  orožjem pa označi Katekizem »za zločin proti Bogu in proti človeku« (KKC 2314).

  Karizma nenasilja
  Je potem govor na gori le nedosegljiv ideal? Nikakor. Kristjan si mora prizadevati za mir. Pripravljen
  mora biti rajši pretrpeti krivico, kakor da bi jo sam delal. Njegova osnovna drža mora biti ljubezen in
  odpuščanje tar pripravljenost na spravo. Ima pa seveda tudi pravico na samoobrambo. Še posebej
  tisti, ki mu je zaupana skrb za dobro skupnosti. Vendar radikalnost govora na gori ostane. Posameznik
  lahko začuti oseben klic, da se po Kristusovem zgledu odpove zakoniti obrambi. Kot nekdo, ki čuti klic
  k »neoženjenosti zaradi Božjega kraljestva«. Vendar taka »karizma nenasilja« ne more postati
  dolžnost za vse kristjane, kot tudi ni »karizma neoženjenosti«. Sv. Tomaž Akvinski je zastopal
  mišljenje, da morajo duhovniki in škofje raje dati svoje življenje kot prelivati kri. Daj Bog, da kristjani
  še posebej v današnjem času ne bi preslišali Jezusovih besed: “Blagor tistim, ki delajo za mir, kajti
  imenovani bodo Bozji sinovi” (Mt 5, 9)!

  Jože Pucelj: KO BI LJUBEZNI NE IMEL
  Ljubljana, Župnijski urad Dravlje 2000

 4. Kako so neki razklanci Cerkve neuki! Pa samo en stavek, kratek stavek je potreben, ko nas Jezus uči samoobrambe. Kaj je dejal svojim učencem, naj storijo, ko ga bodo prišli prijeti, da ne bodo v živčnosti in zmedi pobiti? Rekel je, Lk 22,36:

  Rekel jim je: »Kdor ima denarnico, naj jo zdaj vzame, prav tako tudi torbo; in kdor nima meča, naj proda svojo suknjo in si ga kupi.

  Če nisi sam aktiven tudi Bog ne more pomagati. bog pomaga le v stvareh, ZA KATERE NAM JE ZELO ZELO MAR.

  Tudi Katekizem uči kaj je dovoljena in zakonita obramba, boj. to so vedeli tudi katoliški narodi in papeži, ki so končno potolkli Turke, tudi slovenski kristjani so jih pri Sisku.

  Kdor si je pogledal zgornje fotke, naj klikne še na tole belokranjsko stran: prihaja tisoče mladih za boj sposobnih moških, vsak mesec:

  http://moja-dolenjska.si/rubrika/bela-krajina/

 5. Zgornja prilika o Jezusovih mečih ne govori o vojni, ampak o samoobrambi. Nakupiti meče je enako kot Sloveniji kupiti ograjo in dobro plačati policijo ter vojsko, ter jih poslati na mejo. To je dovolj, da ne bo nobenega mrtvega. Salvini je zaprl italijansko morje za migrante in takoj je tisoče utopljenih MANJ. Tudi na Madžarskem, Češkem in Poljskem ni posiljenk, ni bomb in ni nasilnih islamskih shodov, ki grozijo, da bodo kristjane obglavili. Pa niso nobenega muslimana ubili.

  Če pa ne “nakupimo mečev”, Gospod vidi, da nam ni mar, zato nam ne bo pomagal. Kajti on pomaga celo nevernim, če jim je za nekaj ZELO MAR in je to moralno opravičeno.

  Vsakdo ima pravico, da brani svoj dom, brani zemljo pred krajo, brani svoje otroke, svoje ženske, brani svoj vodnjak pred zastrupljevalcem in svoje hčere pred 12 posiljevalci naenkrat … Naj pridejo trije kosmati, in v vasi, ki ima 50 otrok in 40 mladih žensk, zberejo za en tovornjak “mesa” ter jih odpeljejo – da je to katoliški nauk nenasilja?

  Kdor se ne brani, ko je to moralno upravičeno, JE PODLI SODELAVEC NAPADALCEV. Zato bo zaman molil v svoji grozi, ko bo prepozno, kajti Gospod govori:

  “Pomagaj si sam, z vso močjo, ki jo imaš, in Jaz ti bom pomagal!”

  Cerkev, ki ni aktivna v zaščiti svojega življa, je torej sodelavka grožnje, ki prihaja; Janez Pavel II. je v svojem videnju, ki se zdaj uresničuje, tej grožnji rekel nekako takole: “Islamska drhal, ki bo hujša kot kdajkoli v zgodovini.” Najbrž mu je bilo takrat že žal poljubljanja korana, ki ga islamisti izrabljajo v dokaz, da se je celo papež podredil tej ‘sveti’ knjigi, ki zapoveduje nasilje nad kristjani. Njihov glavni cilj je enkrat v zgodovini podjarmiti Vatikan, in cerkev dela marsikaj, da jim bi to uspelo.

  Zgornji članek avtorice razumem kot GLASEN KRIK NA POMOČ, KRIK ŽENSK IN OTROK, ki smo jih možje dolžni zaščititi. Vsak nauk, oziroma razlaga, ki temu osporava, je satanska.

  • Ja, dolžni smo jih zaščititi. A to počnemo? Samo žalostno statistiko splavov si lahko bežno ogledamo, pa nam bo takoj jasno, za kaj gre – kje je največje nasilje. Če pa nam ta statistika ni dovolj jasna, se lahko odpravimo v Fatimo in vprašamo tri pastirčke, kaj naj storimo. Povedali nam bodo, da turško ladjevju pri Lepantu l. 1571 ni bilo poraženo z orožjem. Če hočemo dobiti bitko proti zlu, je treba vzeti drug pripomoček, ki ima 59 jagod, in oditi na kraj, kjer je čedalje manj ljudi (cerkev).
   MG dobro ve, kje je problem, sicer ne bi tako lepo zaključila.

 6. Velika težava kristjanov, zlasti pa katoličanov, je razumevanje Nove zaveze. Tu je veliko stvari povedanih v prispodobi in se nanaša na boj proti zlu v nas samih.

  Površinsko in dobesedno razumevanje Nove zaveze pogosto vodi do napačnih sklepov in dejanj ter navsezadnje do služenja Kristusovemu nasprotniku. Z dobrimi nameni, seveda.

 7. Poleg ostalih svetnikov imamo slovenski kristjani svoje priprošnjike, h katerim se lahko zatekamo v težavah, stiskah, bolečinah, strahovih… pa se te milosti premalo zavedamo.
  Med našimi priprošnjiki je tudi blaženi Alojzij Grozde, čigar god praznujemo na njegov krstni in rojstni dan 27. maja.

  »Srce se ne boji« je verz iz Grozdetove pesmi Jutranjica:

  “Priplavali pohlevni so glasovi,
  kot lahke lastovice iz daljave,
  kot sladki spev bi dahnil iz daljave,
  so oglasili v jutro se zvonovi.

  Glej, drug za drugim nam bežijo dnevi,
  menjava hitro se obraz narave.
  Ozelenavajo, suše se trave,
  in vedno bliže se reže grobovi.

  Proč, mračne misli, nov se dan rodi!
  A jaz ves poln mladostnih sem moči.
  Zdaj grem na pot, srce se ne boji.

  A moja pot se ne gubi v temi,
  jasno začrtano jo zro oči!
  Po njej za narod grem po lepše dni.”

  Molitev za uslišanje na priprošnjo bl. Alojzija Grozdeta:

  Nebeški Oče, v blaženem Alojziju Grozdetu si nam razodel zgled ljubezni do Kristusa in doslednega življenja po evangeljskih načelih, za katere je v moči evharistije živel in deloval
  vse do svojega pogumnega pričevanja v smrti. Njegova kri naj bo resnično seme za našo zvestobo,  edinost, odpuščanje in spravo.Nebeški Oče, na priprošnjo blaženega Alojzija Grozdeta mi podeli milost, za katero Te prosim … (tiho izrečem prošnjo). Amen.
  Oče naš …
  Zdrava Marija …
  Slava Očetu …

  http://www.skofija-novomesto.si/svetniski-kandidati/bl-alojzij-grozde/

  https://www.grozde.si

 8. Težava kristjanov v SLO je razbitost Cerkve na Slovenskem. Da je je UDBA ali bolje komunist Zdenko Roter uspel tako razbiti, je morala biti močno počena že preje. Torej bi morali preučiti ravnanje škofa Rožmana, da ne ponavljamo njegovih napak.

  Veselo na delo, gospodje katoliški zgodovinarji!

  • Alfe, zgoraj ste veliko napisali, se zelo potrudili, pohvalno !
   Zdaj pa ste našli škofa Rožmana, halo???’ kaj pa vam je ?
   Kakšne njegove napake ? naštejte jih no …

   • ” halo???’ kaj pa vam je ?”

    Ta način prekine pogovor. Pokazali ste, da vam je le do omalovaževanje drugače mislečega. Pa lep pozdrav!

    • Veste kaj, sprenevedanje okoli škofa Rožmana leta 2019 ni prav nič sočutja vredno. Pa naj gre za enako ali drugače mislečega.
     Gospodje katoliški novinarji so vse okoli škofa Rožmana že davno proučili, vi zgleda tudi, ker omenjate njegove “napake”.
     Tudi vam lp

 9. Ja, katoličanom, slovenskim in drugim grozijo ves čas po Kristusu ! ta je to tudi napovedal. V SLo nas cca 80 let ogrožajo in nesramno žalijo in zatirajo komunisti, zdaj nas vsaj ubijajo ne….Nov agrožnja pa so muslimani, ki jih imajo komunisti očitno za zaveznike proti kristjanom !! Včasih so se z muslimani odlično razumeli tudi Židje….Vsi proti kristjanom !
  No, pa naj s to temo končam in spomnim na leto 1945….Na maj in junij, na lepa pomladna meseca, ki sta prinesla strašno trpljenje in smrt tisočem poštenim Slovencem, večinoma kristjanom….

  Te dni se je začela oz. je že potekala genocidna morija Slovenske narodne vojske in mnogih civilistov, ki so jih zahrbtni Angleži vračali Titovi drhali. Pred 74 leti je trpel najboljši del slovenskega naroda, tisti, ki so ga komunisti napadli že leta 41/42 in se je po umorjenih skoraj 900 Slovencih, uprl in branil svoje vasi (vaške straže). Po kapitulaciji Italije in partizanskih zločinih nad vaškimi stražarji na Turjaku (umori ranjencev, ujetnikov) so vlogo vaških straž nadaljevali domobranci. Rdeča armada in Titove horde so preprečile obrambo Slovenije pred komunističnimi zločinci.
  Slovenski mučenci, prosite za nas !

 10. Posplosevanja in pripisovanje kolektivne krivde v tem clanku izkrivlja stvarnost in je do mnogih krivicno.

  Omenjena zenska v hidjabu, ce se je opisano res zgodilo, je nastopila povsem nesprejemljivo in bi ji to bilo seveda treba dati jasno vedeti. Ne vidim pa razloga, da bi njeno dejanje pripisali desetisocem muslimanov, ki zivijo v Sloveniji. Nicemur podobnemu osebno nisem bil prica. Sploh pravi islam ceni in celo casti tako Jezusa Kristusa kot njegovo mater.

  In kot drugo, ja, mnogi kristjani so danes po svetu preganjani s strani ekstremisticnih islamskih skupin. Ni pa res, da bi jih v principu in generalno preganjale kar islamske drzave. V mnogih med njimi kristjani svobodno prakticirajo svojo vero v krscanskih cerkvah. Za razliko od Slovenije, kjer zaenkrat muslimani te moznosti se nimajo.

  Dajmo torej biti malo konsekventni v drzi resnicoljubnosti in tolerantni v pravicah, ki jih pricakujemo tudi za sebe. In brez kolektivizacij krivde tam, kjer je odgovornost individualna.

 11. Lepo, da se moli za svetništvo naših mučenikov … vendar sama molitev za ohranitev naroda, temeljev, da bo sploh katolišk Nauk brstel okoli nas, ne bo dovolj. Nujna bo zdrava sila, ki demonskim prišlekom, vztrajno vabljenim s strani papeža, zapre pot in jih odvrne od njihovih skritih namenov. Kar se pa sedaj dogaja, je pa svojevrsten genodic. Volimo in podpiramo še vedno tiste, ki s strupenimi ukrepi zatirajo lasten narod. Npr. DOM-ovcem, ki so rekli bobu bob, se zavzeli za Slovence in so domoljubni, pa bore malo podpore.

  Vendar pa, kdor je tako sam v sebi razklan in še neotrebljen, kot se dogaja Cerkvi, če ste samo pogledali včerajšnji 2. del o spolnih sužnjah, nima notranje moči, da bi se jasno postavil in branil resnico. Spuščajo volčje gobce druge rase in religije, nazorno je to prikazano na linkih o podtalnih namenih islama, ki jih je objavil David, k ovčicam.

 12. Dober tvit, odgovor papežu:

  https://twitter.com/NormaMKorosec/status/1133617199661408257

  Hugo, eni nič ne berejo komentarjev, samo planejo s svojo kvazisvetniško pozo. Zgoraj sem pojasnil, kdaj Bog pomaga vernim in nevernim: samo takrat, KO JE ČLOVEKU RES NEIZMERNO MAR ZA NEKAJ IN JE TISTO MORALNO. Da mu je mar dokazuje s tem, da trdo gara na tisti stvari.

  Še noben kristjan ni zgradil hiše tako, da je molil. Ampak je garal, leta in leta, domala vsak dan, vmes pa molil, da sta skupaj z Gospodom gradila dom za par sto let. Tu pa so zanesenjaki, ki bi z molitvijo ustavili pretnjo? Zakaj pa hodite v službo? Ulezite se na kavč, molite, in poštar vam bo prinesel plačo. Zakaj greste k zobozdravniku, ko je zob gnil? Zakaj enostavno ne molite, pa bo plomba?

  To ti je teologija, kaj? Tudi če si zaprt v temnico, lahko delaš za svoj cilj: premišljuješ tisoče ur, planiraš, nekateri delajo spokorniške vaje za nek namen, potem pa moliš.

  Sam si pomagaj, butasti rod, in Bog ti bo pomagal. Če ga ljubiš, pa bo še veliko dodal.

Comments are closed.