First Lady Melania: Be the best! Slovenka, prva dama Amerike

4
First Lady Melania: Be the best! Slovenka, prva dama Amerike!

Zakaj se v Sloveniji nekateri politiki in predvsem številni mediji nikakor ne morejo sprijazniti s tem, da je mesto prve dame v Beli hiši zasedla Slovenka, njen mož pa je predsednik najmočnejše države na svetu? Mislim, da razlogi še vedno tičijo v naši polpretekli zgodovini. Saj številni državljani, ko so vprašani, če so ponosni na Melanijo,  zgolj skomignejo z rameni, češ kaj pa imam mi od tega. Tudi od uspehov ali neuspehov naših športnikov posredno nimamo nič, razen tega da za njihov uspeh preko davkov in sponzorjev prispevamo velike vsote denarja. Pa kljub temu s ponosom gledamo na njihove uspehe in tudi neuspehe. Za Melanijo Trump Slovenci nismo prispevali nič. Lahko pa bi iztržili veliko, če je ne bi, še preden je prišla v Belo hišo, škodoželjno slačili in poniževali.

4 KOMENTARJI

  1. Melanijo bi z lahkoto oboževali, če bi vsaj nekaj naredila za Slovenijo. Do danes ni naredila nič. Enkrat samkrat je omenila Slovenijo kot komunistično državo, kjer je ona hrepenela po svobodi. Ima pa nešteto možnosti. Ni treba, da govori o politiki. Dovolj bi bilo, da bi omenjala slovenske lepote, ali pa recimo kurente, ali pa Postojnsko jamo, omenila bi Piran s piranskim zalivom. Odlično bi bilo, ko bi šla na kakšno košarkaško tekmo pogledat Dončića ali Dragića ali pa na hokej pogledat Kopitarja. Če je lahko đla s Trumpom gledat basebbal, bi tudi omenjene tekme lahko gledala. Ali pa bi povabila vse slovenske športnike v ZDA na sprejem pa ni nujno, da v belo hišo. Kupila torbico kakšne slovenske kreatorke ipd. Melanija pa nič. Imam občutek, da je Slovenijo izbrisala iz spomina. Če se ne motim, se je v začetku predstavljala kot Avstrijka Knauss. Imam občutek, da ji je popolnoma ravno za Slovenijo in zato se ne more primerjati s našimi športniki.

  2. Odnos do Melanije, ameriske prve dame, kaze vso bedo sedanje slovenske politike in njenega vodstva. Predsodki do ZDA, zlasti pa do njenega sedanjega predsednika, kazejo le na nezrelost in zaplankanost uzurpatorjev slovenske oblasti.

    Sicer pa od vaskih zabavljacev res ni mogoce pricakovati kaj drugega. Ali gremo lahko se nizje? Gotovo!

Comments are closed.