Ljudmila Novak pred današnjo razsodbo v zadevi Patria

6


ljudmila novakPREJELI SMO. Izjava predsednice Nove Slovenije Ljudmile Novak:

»V NSi pričakujemo in zahtevamo, da slovensko sodstvo v zadevi Patria, kakor tudi v drugih sodnih zadevah, razsoja na podlagi trdno stoječih dokazov po zakonu, strokovno in pravično. Pred zakonom moramo biti vsi državljani enaki. Slovensko sodstvo in tožilstvo v domači in tudi v mednarodni javnosti ne uživata velikega zaupanja, kar je splošno znano. V zadevi Patria, v kateri je med obtoženimi tudi vodja opozicije in dvakratni bivši predsednik vlade, ne sme biti nobenega dvoma v pravičnost in zakonitost razsodbe. Zato mora odločanje »stati«, oziroma temeljiti na trdnih dokazih, sicer bo to še ena blamaža slovenskih sodišč in tožilstva, ki bo odmevala tudi daleč preko slovenskih meja, Slovence pa bo še bolj sprla in razdelila ter resno ogrozila demokracijo v Sloveniji. V ozadju sicer stoji velika želja po obsodbi in zaprtju predsednika največje opozicijske stranke, ki pa ne more in ne sme nado mestiti verodostojnih dokazov, ki bi potrdili očitana mu dejanja.«

6 KOMENTARJI

 1. Vdana in ponižna služabnica seveda mora vsestransko podpreti gospodarja, ki je v stiski …

  • Tako je, Matic. Mora delati po navodilih.

   Neverjetno, kako Ljudmila poceni prodaja svoje krščansko prepričanje. Vse za drobtinice z Janševe mize. Pa čeprav že vrabci na strehi čivkajo, da ima JJ umazane roke.

   • Tako si zaslepljena z Janšo, da še vrabce na drevesih slišiš čivkati, kakor ti paše.

    Za obsodbo so v pravni države potrebni dokazi, pa, če ti je všeč ali ne.

  • Še en zagrizen komunajzer.

   A to, da zahteva, da mora sodba temeljiti na dokazih, je podpiranje gospodarja?

   Torej bi po tvoje morali kar zapirati nekomunajzerje.

 2. Predsednica NSi Ljudmila Novak je v skladu z vrednotami opozorila na potrebno ravnanje v družbi, zlasti v sodstvu. Slovenski rek je:” Poštenjak se s poštenjakom druži, grešnik grešniku služi ” To naj bo merilo za komentatorje,zlasti tiste, ki so dresirani zlagani ideologiji in ji še vedno hočejo služiti. Danes je potrebno druženje v poštenju in ne služenje v privilegijih in zlaganosti !

Comments are closed.