Levi intelektualci za Jankovića in vstajo proti vladi

2

Tekst: Ivan Puc. Vir: Reporter. Svet Pozitivne Slovenije bo besedilo Slovenija 2020 sprejel v petek, 21. decembra, na dan, ko je »v Ljubljani napovedana 2. slovenska ljudska vstaja. Dokument ekskluzivno objavljamo.

»Dobrih dvajset let po osamosvojitvi se velja vprašati, zakaj je prišel čas za ljudsko vstajo proti vladi,« so v uvodu osnutku Temeljni listine Pozitivne Slovenije, ki ga bo stranka sprejemala na januarskem kongresu, zapisali Bogdan Biščak (nekdanji tajnik Zaresa in LDS), obramboslovec dr. Klemen Grošelj (nekdanji predsednik nadzornega sveta Pošte Slovenija), dr. Stojan Pelko (nekdanji Zaresov državni sekretar v času ministrovanje Majde Širca), Črt Poglajen (strokovni sodelavec Pozitivne Slovenije, nekdaj Zaresa), dr. Igor Pribac (vodja volilnega štaba Danila Türka), Sašo Stojanović (Pozitivna Slovenija, nekdaj LDS in Zares), sociolog dr. Samo Uhan (politični komentator, predvsem na nacionalnem radiu), ter sociolog dr. Jože Vogrinc (kolumnist Mladine). Svet PS bo besedilo Slovenija 2020 sprejel v petek, 21. decembra, na dan, ko je »v Ljubljani napovedana 2. slovenska ljudska vstaja,« so zapisali omenjeni pisci.

Dr. Jože Vogrinc je včeraj sodeloval tudi na tako imenovani »odprti vstajniški skupščini, ki so jo pred napovedanimi protesti v prestolnici v sredo pozno popoldne v na Metelkovi (Menza pri Koritu) pripravili aktivisti alternativnih levičarskih skupin. Po poročanju Financ smo tam poleg Vogrinca videli tudi Nikolaia Jeffsa, dva izmed treh Janš, predstavniki gibanj (Mi smo univerza, socialni center Rog) …

Celoten osnutek Temeljne listine Pozitivne Slovenije Slovenija 2020 objavljamo v spodnji fotogaleriji.

Vir: Reporter


2 KOMENTARJI

 1. Če vse te, ki pozivajo k vstaji zoper vlado, seštejemo skupaj, dobimo čuden komunisto-fašistični konglomerat, ki brani svoje privilegije in je pripravljen poteptati vsa demokratična načela tudi z novo državljansko vojno. In to, kar se dogaja, je predvsem DUHOVNI BOJ. Veliko kačjih gnezd se je že razkrilo, zato je satan zelo besen. Nadaljujmo z MOLITVIJO.
  …in ne z orožjem in ne z nasiljem, temveč z ljubeznijo Duha…..

  • Ja, je gigantski boj Davida proti Goljatu.

   Ja, je neizprosen boj Dobrega proti Zlu!

   Ja, je Kajnovi proti Abelovim!

   Ja, slovenski narod že sedemdeset let tava v puščavi!

   Ja, našel bo svojo Zemljo in svoja Nebesa.

   Vsi, ki so v tekstu in se lepijo na Jankovića, so se opredelili in jemljejo prepovedane in prigoljufan sadove iz narodovih kašč!

   Izpostavili so se narodovi obsodbi in tudi našim prošnjam naj se obrnejo k svetlobi in k dobremu!

   Dolžni smo jih spomniti, da so se izpostavili dokončnemu Božjemu srdu in kazni v Večnosti bivanja v temi, kjer je jok in eno samo škripanje z zobmi.

   Bog se jih usmili in jim nameni veliko Milost spoznanja!

   MIR IN DOBRO VSEM !

Comments are closed.