Levi mariborski “miting resnice” (FOTO)

6

Vir: Reporter. Na ponedeljkovem “mitingu resnice” slovenskih salonskih levičarjev sredi Maribora je bilo kar nekaj znanih in politično profiliranih obrazov: Lara Jankovič, Matjaž Hanžek, Aleš Gulič, Zlatko Halilovič… Na protestnem shodu proti Janševi vladi se je zbralo samo okoli 500 ljudi. “Miting resnice” so organizirali posamezniki iz političnega kroga Gregorja Golobiča, z namenom ustvarjanja izrednih razmer in s tem pomoči njihovemu predsedniškemu kandidatu Danilu Türku.

Vir: Reporter.


6 KOMENTARJI

  1. Samo infantilni, nezreli in nedemokratični ljudje lahko drugačemisleče označujejo s takimi bebavimi in žaljivimi kvalifikacijami.

  2. Kdo normalen pa bo pel internacionalo po zločinskih pohodih komunizmov v 20. stl. in celemu stoletju zatiranja vseh državljanov v bedi?

    Kdo normalen lahko te komunistične ekstremiste označuje za levičarje, če vemo, da se levičar bori za interese delavca – tukaj pa se borijo zgolj za oblast neke ozke elite in za sistem, ki je delavce tako zlorabil kot sužnjelastniško -fevdalni red. Besedno je dal delavcem vse pravice in celo oblast, v resnici pa lakoto in bedo, ki jo je sistem moral ves čas fehtati s pufi pri kapitalistih. Ko so oni rekli DOST JE, ne bomo vam več posojali – so ti zločinci spet začeli groziti z “uporom”, “revolucijo” in jedrskim orožjem.

  3. Rdeči so odpeli svoj labodji spev. Če jih ne spregledamo in ne prepoznamo njihove prave narave, velja isto tudi za nas.

Comments are closed.