Koncert zavoda Ž!VIM: Za mame v stiski! (foto)

1
Odkloplen Grega in LooBEzND Foto: Janez Kotar
Vsi nastopajoči Foto: Janez Kotar

V sredo, 21. maja 2014 je v Antonovem domu na Viču potekal prvi dobrodelni koncert Zavoda ŽIV!M z naslovom Glas življenja. Nastopali so: glasbena skupina Svetnik, vokalni kvartet 4Given, Odkloplen Grega s skupino LooBEzND in hip-hop dvojec Murat & Jose. Večer je s svojimi duhovitimi, a vsebinsko globokimi video-posnetki in glasbenim nastopom popestril Gregor Čušin, program pa je lahkotno in vedro povezovala novinarka Nataša Ličen. Zbrani prispevki bodo namenjeni mamam v stiski.

Takole pravi Katarina Nzobandora, direktorica Zavoda: “Ko smo v Zavodu ŽIV!M opazovali ljudi okoli sebe, se nam je zdelo, da Slovencem primanjkuje veselja do življenja, zato smo z glasbeniki, ki delijo naš pogled, pripravili večer, ki bi poslušalce napolnil z veseljem, da bi ga ponesli še drugim. Koncert je bil vrhunski! Vsekakor smo dosegli prvotni namen, to je spodbuditi veselje do življenja. Prav vsi, tako nastopajoči kot poslušalci, smo se napolnili z dobro voljo in veseljem in prepričana sem, da tako skupaj ustvarjamo bolj pozitiven in optimističen svet. Celotna izkušnja koncerta Glas življenja je bila zame in mislim tudi za moje sodelavke in sodelavce Božja milost, saj sem že med pripravami na koncert doživela toliko dobre volje iz strani vseh sodelujočih (od glasbenikov, snemalcev, fotografov, povezovalcev in vseh prostovoljcev), da je bilo samo delo, priprava, organizacija bolj užitek za mojo dušo kot “pravo delo”. In upam, da prihodnje leto ponovimo!”

Foto: Janez Kotar

1 komentar

  1. Izjemno lepa fotogalerija. Čestitke ob uspešno izvedenem dogodku!

    Upam, da se bo Zavod Ž!VIM še naprej boril za svetost življenja in da ne odneha! Bitke bodo številne, borba bo dolga (verjetno bo trajala od najmanj 20 do lahko celo 50 let) toda na koncu bodo zmagali in duhovna Božja SVETLOBA bo premagala Temo, ki je navdahnjena od Hudiča.

Comments are closed.