Koalicija Za otroke gre!: Upravne enote spet delajo. Vabimo vas, da oddate svoj podpis!

1
Foto: Aleš Čerin.
Foto: Aleš Čerin.

Okoli 12.20 ure so vse Upravne enote in krajevni uradi po Sloveniji spet začeli z delom. Vabimo vas, da množično obiščemo upravne enote in nadoknadimo čas, ko podpisov ni nilo možno oddajati.

Danes od približno 11.20 ure naprej na Upravnih enotah in krajevnih uradih ni bilo možno oddajati podpsiov podpore referendumu “Za otroke gre!”. Na Ministrstvu za notranje zadeve pojasnjujejo, da se jim je sistem sesul zaradi preobremenjenosti.

Zanimivo, da informacijski sistem ter poslanke in poslanci Združene levice, ZAAB in vladnih strank delajo v isto smer, da bi onemogočili zbiranje podpisov. Pristojni seveda vsako povezavo med ravnanjem omenjenih poslank in poslancev ter preobremenjenega informacijskega sistema izključujejo.

V Koaliciji “Za otroke gre!” sodelavke in sodelavce na stojnicah po vsej državi ter ljudi, ki želijo oddati svoj podpis, prosimo, naj bodo potrpežljivi in naj jih taki dogodki ne odvrnejo od tega, da bi naredili, kar so se namenili.

Metka Zevnik in Aleš Primc, sovoditelja Koalicije “Za otroke gre!”

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


1 komentar

  1. Neverjetno, kakšna bolana država smo ratali. Ni več dovolj, da prideš z osebnim dokumentom nekaj podpisat. Rabijo še neko računalniško podporo?! Pa to je čisto norčevanje iz države, oziroma precej huje, to je totalna oblast po Velikem bratu. Sramota za javno upravo, da se tako idiotsko obnaša do državljanov.

Comments are closed.