Kdo rešuje “cerkvene” holdinge

7

Eden najbolj pronicljivih opazovalcev poslovanja in mahinacij slovenskih holdingov TadejK na blogu v Financah opisuje iz kako nenavadnih logov se poskuša pomagati navezi Gospodarstvo Rast – Zvon Ena Holding – Zvon Dva Holding. V uvodu prispevka navaja:

Član uprave ene naših bank mi je že večkrat potožil, kakšnih pritiskov – pogosto tudi bizarne narave in z nepričakovanih koncev – so deležni, kadar obravnavajo prošnjo katerega od finančnih holdingov za reprogram posojila, moratorij na odplačilo ali odobritev dodatnega posojila. Pri navezi Gospodarstvo Rast – Zvon Ena Holding – Zvon Dva Holding, ki je med temi holdingi rekorderka v megalomanstvu in hazarderstvu, so tudi ti pritiski največji doslej in se v zadnjih mesecih še stopnjujejo.  …  pritiski prihajajo z dokaj nepričakovanih koncev – ne denimo iz vrst stranke NSidomače prelature Opus Dei ali morda Nove slovenske zaveze, temveč iz vrst stranke SD in društva Mali delničarji – Skupaj – MDS.

Več na spletnih Financah: Cerkveni holdingi in napad pisane himere

7 KOMENTARJI

  1. Jasno mi je, da iz stranke NSi in Nove slovenske zaveze ne morejo prihajati pritiski, ker nimajo oblasti.

    To, da pa to prihaja s strani SD, je pa zanimivo. Me zanima, kako bodo komunajzerji reagirali na to.

  2. Saj oni pritskajo! Zakaj? Da bo narod lahko penil kako spet davkoplačevalci plačujejo cerkvene izgube…

  3. Na dan prihajajo tudi nečedne rabote omenjenih holdingov na Hrvaškem, v povezavi s posli Tomislava Karamarka in kamarile HDZ … torej bo še zabavno 😉

  4. CARLOS CONTRERAS, človek za vse čase, doživljam ga kot mačka,

    ki pade vsakokrat na noge, torej za vse čase in režime !

  5. No,popolnoma naravno je,da pomagaš ponovno shoditi tistemu,ki si ga najprej spodnesel.Sicer je igre konec…

Comments are closed.