Kaj želi povedati tale grafit?

4

V Izoli se v marini pojavlja tale grafit. Kaj je želel avtor povedati, kaj menite? Mene kar malo zgrozi tole sporočilo …

Zredila sem se

Foto: Aleš Čerin

 

4 KOMENTARJI

 1. Res ne vem.

  Lahko povem, le na kaj me stavek spomni. Moja hčerkica je s petimi leti bila na dieti. Namen ni bil, da upočasni pridobivanje kilogramov ali da stagnira pač pa da shujša.

  Sodobna hrana na voljo v trgovinah in celo na tržnicah enostavno ni ustrezna. Že otroci so predebeli. Po drugi strani pa veliko (zlasti deklic) gugalnica zanese v kontra smer in ob junk food postanejo anoreksične. Posledično premalo že itak s hranili premalo bogate hrane…

  Deklico na sliki za roko drži ata. Oba z bivšo ženo sva glede hrane kar razgledana. A …

  Dvomim, da je povprečna slovenska zgodba lahko veliko bolj srečna. 🙁

 2. P.S. A second thought. Grafit bi lahko asociral tudi na pedofilijo. (Kako punčka dojema nosečnost.)

  Stroka meni, da je bolje stigmatizirati deset odraslih, kot pa enega otroka prepustiti na milost in nemilost spolni zlorabi. Zato je o teh problemih treba govoriti zelo glasno.

  Zelo pozdravljam ukrep RKC, ki je razveljavila imenovanje za župnika (se opravičujem za laično povzemanje 🙂 ) spolnemu iztirjencu Francu Frantarju. Tako je edino prav in edino sprejemljivo. Vsak, ki hoče na kakršenkoli način veljati za moralno avtoriteto, mora dvigniti barjak v boju proti spolnim napadom na male otroke in ozaveščanju javnosti, da zadeva je problem.

  Naslednje je najbrž na vrsti slovensko osnovno šolstvo. 🙂
  (Nemogoče, da težav ni.)

  Na koncu pa najbolj trdovratni tovrstni zapori za otroke – nekatere družine. Vse druge “trdnjave” bi morale pasti prej.

  • Ti si zloben. Tebi za otroke sploh ni mar. Propadel zakon, tvoj “boj” za hčer… Ti bi rad legaliziral zlorabo otrok!? Pravna zloraba otrok je isto kot spolna.

Comments are closed.