Janša Delu ne verjame

5

Vir: blog Jože Bartolj. Delo je objavilo raziskavo javnega mnenja pred predsedniškimi volitvami.

»Mesec dni pred predsedniškimi volitvami najbolje kaže aktualnemu predsedniku Danilu Türku, kaže danes objavljena anketa Dela. Zanj se je izreklo 46 odstotkov anketiranih, za Boruta Pahorja 24 odstotkov in za Milana Zvera 16 odstotkov. Trije odstotki vprašanih bi dali glas kateremu drugemu kandidatu, razmeroma malo pa je neopredeljenih.«

….

Janša je zadnjič izjavil, da v Delu ne verjame niti osmrtnicam… Zelo lucidna pripomba. Delova četica je bila užaljena in je takoj izdala izjavo za javnost, v kateri je izpostavila svojo zavezanost profesionalnosti in novinarskim standardom. Premierovo izjavo so vzeli kot pritisk na svobodo novinarskega dela. Do tega imajo vsekakor pravico, kot imamo ostali pravico, da glede na »šalabajzersko vlogo«, ki so jo odigrali v zadnjem času, (spomnimo se afere Rode, ki so jo od začetka do konca usmerjali) menimo drugače.

Dnevnik Delo bi rad še naprej aktivno kreiral politiko. Tudi z objavljanjem predvolilnih anket. Jaz jim ne bom nasedel.

Vir: blog Jože Bartolj.

 


5 KOMENTARJI

  1. OK, res je, da slovensko novinarstvo ni kredibilno, tudi Delo. Se pa spominm enega desnega politika, danes žal že pokojnega, ki ni verjel anketam, da njegova stranka ne bo prišla v parlament. In je potem doživel hladen tuš. Tako da pametni se iz preteklosti kaj naučijo, neumni pa kar naprej vrtijo svojo lajno.

  2. JANŠA “DELU ” ne verjame ! Kdo pa še , saj so spravili na plano toliko ničvrednih čvek , laži itd… KO kaj zapiše MAMA MIJA je verodostojno samo tisto , kar je nekje prepisala , ostalo so samo izmišlije iz velikega zelnika laži ! IN potem še ostali od KARBE // njegove “PATRIJE ” , zgodba RODE //, vse potvorjeno in pripravljeno NEKJE v UDBOVSKI kovačnici ! G . MARKEŠ in njegov “salto mortale ” , je neverjeten , mislim , da ni vzrok samo KEŠ , ampak tudi kakšen “udbovski zaznamek “, ki visi nad njim , kot demoklejev meč , drugače se njegovega preobrata ni moč razlagati !

    LAŽI JE POTREBNO OBDAVČITI ! NA HRVAŠKEM JE SLOVENSKI TISK , TAKO KOT NJIHOV OBDAVČEN S 25 % DAVKOM , PA GA VSEENO KUPUJEJO , ČE DRUGI NE , SO TO LJUBITELJI LAŽI IN POTVORB !

Comments are closed.