Nas čakajo zlobne in grešne generacije ali super ljudje? Bog ne daj!

2

Bog je ustvaril človeka kot moškega in žensko, ki sta med seboj različna tako po zunanjih spolnih znakih kot drugih telesnih lastnostih, čustvih, težnjah itd. Moški in ženska sta po naravi ustvarjena drug za drugega kot ključavnica in ključ ali kakor lakota in hrana!

»Bog je ustvaril človeka po svoji podobi; po Božji podobi ga je ustvaril; moškega in žensko je ustvaril. Bog ju je blagoslovil in Bog jima je rekel: Bodita rodovitna in množita se, napolnita zemljo in si jo podvrzita« (1 Mz 1,27–28).

Moški in ženska sta pred prvim objemom rekla: »To je končno kost iz mojih kosti in meso iz mojega mesa« (1 Mz 2,23). Bog nikoli ne dela napak.

»Gospod je z modrostjo postavil zemljo, z razumnostjo utrdil nebo« (Prg 3,19). On ima zmeraj načrt za dobro in blaginjo vsega človeštva.

»Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori Gospod, načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje« (Jer 29,11).

Človek dopoveduje Bogu, da nima prav

Zdaj torej človek, ki je ustvarjen iz prsti zemlje z Njegovimi rokami, hoče popraviti Boga stvarnika in ga učiti modrosti z vmešavanjem v načrt in red, po katerem je Bog ustvaril človeka!

Sedaj človek ignorira Božjo besedo in diktira Bogu rekoč: »Ne Bog, ti si ustvaril človeštvo kot dva moška in kot dve ženski, torej se lahko moški poroči z moškim in ženska se lahko poroči z žensko, zato ker sta enaka, brez vseh razlik. Potrebujemo tvoj blagoslov, to je vse!

Zaradi tega v nekaterih evropskih državah katoliški škofje in duhovniki blagoslavljajo gejevske in lezbične zveze v cerkvah!

»Naredil si napako, ko si rekel: ‘Bodita rodovitna in množita se,’ ker si planet zemlja sploh ne more privoščiti tako velikega števila ljudi. Človeška rojstva morajo biti kontrolirana, kontrola rojstev je nujno potrebna!«

Tisti, ki berete te vrstice, morate razumeti, da so nadzorovanje rojstev, načrtovanje družine, splav, kontracepcijska sredstva, promoviranje homoseksualnih zvez itd., projekti elit (politikov, bogatih poslovnežev in milijonarjev), ki ne verjamejo v Boga Stvarnika, ampak so obogateli na račun moči svojih bogov! Homoseksualna zveza je gnusoba pred Gospodom (prim. 3 Mz 20,13).

Katekizem Katoliške cerkve poimenuje homoseksualna nagnjenja kot objektivno neurejena

To je tudi sprevrženost človeške narave v permisivni družbi, ki bi morala biti obravnavana tako kot vsaka druga psihološka bolezen. Lahko preberete v Katekizmu Katoliške cerkve od odstavka 2357 do 2359, da boste izvedeli več o tem. Ta besedila vsebujejo dogme in nauk cerkve. Homoseksualna dejanja imenuje kot samo po sebi umevno nemoralnost in nasprotje naravnim zakonom. Homoseksualne tendence poimenuje kot »objektivno neurejene«. Čeprav posebno nagnjenje homoseksualnih oseb ni greh, je več ali manj močna težnja usmerjena proti notranjemu moralnemu zlu, in tako je treba videti nagib kot objektivno neurejenost.

Nas čakajo zlobne in grešne generacije ali super ljudje? Bog ne daj!

Smešno je, da gejevski ali lezbični pari posvajajo otroke z namenom, da bi jih vzgajali. To je čisti paradoks. Kako lahko ljudje, ki kršijo osnovna načela spolnosti, poroke in družinskega življenja, dobro skrbijo za otroke? Razumeti morate, da poskušajo skrbeti za otroke, ki so se rodili drugim staršem, ne za svoje lastne. Starši, ki imajo otroke, vedo za težave in stisko, ki jih morajo prenašati pri vzgoji svojih rodnih otrok! Torej, kako lahko pričakujemo od homoseksualnih parov, da bodo pravilno skrbeli za otroke, ki so jih posvojili s posvojitveno ljubeznijo. Vzgojili bodo grešno in zlobno generacijo, napolnjeno z zlobnostjo in korupcijo. Mogoče bodo to nefilim, križanci med padlimi angeli in navadnimi ženskami, kot je omenjeno v Svetem pismu (1 Mz 6,4), ali tako imenovani super ljudje, kakršne bi umetno vzgojili znanstveniki. Ko bodo oblikovali skupnost z generiranjem otrok z umetnim oplojevanjem, bodo kot klonirane lutke.

Molimo z vsem srcem, da človeštvo, ki je bilo ustvarjeno z dostojanstvom v podobnosti in všečnosti Bogu, ne bi propadlo ali degeneriralo. Naj se tisti, ki verjamejo v Boga, na vse kriplje borijo proti takim nečloveškim in nenaravnim zakonom. Molimo, da bi se oči elit v naši družbi razsvetlile, da bi razumeli zakon Boga, vtisnjen v naravo človeškega bitja, družbe in sveta.

2 KOMENTARJI

 1. “Homoseksualna zveza je gnusoba pred Gospodom.” (prim. 3 Mz 20,13).
  V svetem pismu je malo drugače:
  “Če kdo leži z moškim, kakor se leži z žensko, sta oba storila gnusobo”

  Kakor jaz razumem, ni vsaka zveza gnusoba, samo spolni akt. Detajlov ne poznam ampak mislim, da je treba bit pri teh stvareh precej previden in natančen. Niso si ti ljudje sami krivi za svoja nagnjenja. Tudi nisem prepričan, da je kriva samo permisivna vzgoja. Pri avtoritarni je še slabše, ker se morajo skrivat.

  Strinjam se, da gre tu v precejšnji meri za projekt nekaterih elit. In homoseksualci so nekje vmes. Kristjani se gremo z njimi pogosto nek boj, namesto da bi jih znali slišati v njihovi težavi. Kakor vem, sploh ni res, da si želijo posvojevati otroke, predvsem si želijo biti normalno sprejeti (pustimo zdaj medijsko izpostavljene). Ne pa da se jih pošilja na (psihiatrično) zdravljenje. (Če tako gledamo bi morali v sodobni družbi na zdravljenje poslati vsaj 90% ljudi).

  Kakor vem, katoliški nauk od homoseksualcev pričakuje “samo” spolno vzdržnost. Tako kot od neporočenih. In od poročenih neuporabo umetne kontracepcije…

  • Katoliški nauk ponuja ozdravljenje homoseksualcev. Sicer pa homoseksualce omenja Sveto pismo še na drugih mestih eno od njih je tole:

   Ali ne veste, da krivični ne bodo deležni Božjega kraljestva? Ne dajte se zavesti! Ne nečistniki ne malikovalci ne prešuštniki ne moške vlačuge ne homoseksualci (1 Kor 6, 9)

Comments are closed.