J. Biščak, Reporter: Otroci homoseksualnih staršev Dolceju in Gabbani – Hvala za pogum!

1

Šest otrok homoseksualnih staršev iz ZDA je napisalo pismo podpore modnima oblikovalcema Domenicu Dolceju in Stafanu Gabbani, proti katerim je britanski pevec in homoseksualec Elton John začel bojkot. Dvojec D&G, sicer dolgo tudi intimni par, se je gejevskemu lobiju zameril z nasprotovanjem homoseksualnim porokam in izjavi, da otrok potrebuje enega očeta in eno mamo.

„Pohvaliti moramo vajin pogum in se vama zahvaljujemo, ker sta naš navdih. Prosimo vaju, da se ne predata, ko se bo okrepila negativna kampanja proti vama,“ so zapisali Heather Barwick, Rivka Edelman, Katy Faust, Robert Oscar Lopez, Denise Shick in Dawn Stefanowicz, ki so vsi po vrsti odraščali v homoseksualnih skupnostih, ko pa so odrasli, so se odločili spregovoriti o negativnih učinkih vzgajanja v družinah z istospolnima partnerjema.

Po njihovo sta Dolce in Gabbani povedala tisto, kar so sami izkusili: vsak človek ima eno mamo in enega očeta. Gejevski starši so tudi lahko polni ljubezni, toda ni isto. Kmalu pride do neizogibnega spoznanja o močnih homoseksualnih interesih, še posebej takrat, ko postaviš pod vprašaj istospolno starševstvo. Močni gejevski lobi cenzurira vse, kar je povezano s prizadevanji, da bi zaščitili pravico otroka do očete in matere, piše šesterica italijanskima modnima oblikovalcema.

„Nihče ne vidi, kako okrutni so napadi gejevskega lobija, kot tisti, ki smo sami pripadali gejevski skupnosti in ki dvomimo v aktivizem LGBT skupnosti: otroci homoseksualnih parov in homoseksualci, ki branijo njihove pravice (tako kot vidva),“ je zapisano v pismu.

Šesterica otrok homoseksualnih staršev občuduje pogum Dolcega in Gabbane in ju prosi, naj ne odnehata.

Več lahko preberete na strani Reporterja.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


1 komentar

Comments are closed.