J. Bartolj, blog: Teorije zarote

1

Potop Diners cluba in izginotje Hilde Tovšak bržčas nista povezana. Razen tako, da oba polnita časopisne stolpce v zadnjih dneh in da sta dodobra razburkala pogovore. Ljudje ne bi bili ljudje, če ne bi nadrobili vrsto podatkov, ki so bolj ali manj nepreverjeni in odpirajo številna vprašanja.

Vsi se spominjamo medijsko odmevnega spora Tomaža Lovšeta, ki je bil takrat še predsednik Smučarske zveze Slovenije z Janezom Kocijančičem, večnim predsednikom Olimpijskega komiteja zaradi organizacije, glede organizacije Svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v Planici 2017. Kljub polni denarnici (nekateri pravijo, da gre za najbogatejšega Slovenca) in zanimivi karakterni podstati jo je Lovše slabše odnesel od Kocjančiča. Pravzaprav je izpadel naivno, osnovnošolsko, tako kot da ne bi vedel na koga pritiska.

To da je takrat (moral) odstopi(ti)l z mesta predsednika Smučarske zveze je bil za nekatere šele začetek umirjanja Lovšetovega razboritega karakterja. Nekateri so napovedali, da se ga bodo lotili tam, kjer ga najbolj boli, pri denarju.

Več: blog Ognjišča


1 komentar

Comments are closed.