Islamizacija Evrope – ne obstaja dober in slab islam

8

Islamizacija Evrope - ne obstaja dober in slab islamZnana italijanska novinarka in pisateljica Oriana Fallaci (1929–2006) ni nikoli leporečila. Njena kritična razmišljanja do družbenih dogajanj v Evropi so bila domala preroška, še posebej, kadar je pisala o problemu islamizacije Evrope. S svojimi knjigami je ves zahodni svet vztrajno svarila pred nevarnostjo islama. Bila je trdno prepričana, da Evropa postaja muslimanski pašaluk … Njena videnja se danes s soočanjem migrantske problematike hitro uresničujejo.

Že pred desetletjem je napisala knjigo Jeza in ponos (2001)ki je v milijonih izvodov izšla v vseh večjih svetovnih jezikih, kasneje je napisala še eno knjigo Moč razuma (2004)ki je popoln obračun s katoliško Cerkvijo, pa tudi z evropsko levico in desnico v politiki. Fallacijeva jih imenuje Trojna aliansa in jim očita, da so zahodni svet pripeljali do propada. Obe knjigi sta izredno močno razburkali  evropsko javnost. Oriana Fallaci je s pisanjem jasno opozorila na zagatne razmere med krščanskim in muslimanskim svetom. Te se dandanes samo še povečujejo in zaostrujejo.

Ne obstaja dober in slab islam

Zaradi te knjige Moč razuma je predsednik Skupnosti italijanskih muslimanov Adel Smith v Bergamu tožil pisateljico zaradi blatenja islama, ker Fallacijeva v knjigi opisuje islam kot agresivno in ekspanzivno religijo. »Edina umetnost, v kateri so se Alahovi sinovi vedno izkazali, je umetnost nasilja, zavojevanja, posedovanja in podjarmljenja«, je med drugim zapisano v knjigi. Avtorica je v knjigi še zapisala, da se Evropa iz dneva v dan bolj spreminja v islamsko pokrajino, islamsko kolonijo in da je razmišljanje o tem, češ da obstaja dober in slab islam, skregano z razumom … Po terorističnem napadu muslimanov v Madridu je takoj napisala 300 strani dolgo knjigo, s katero je pozivala Evropo, da obračuna z islamom in reši krščansko civilizacijo.

Zanimivo je, da je bilo mirovništvo za pisateljico Fallacijevo nekaj najbolj zlaganega, kar lahko obstaja na svetu, odločno pa je nasprotovala raznim dovoljenjem, ki jih dobivajo muslimanski verniki za bivanje v Evropi. Bila je proti njihovemu načinu oblačenja in podobno … Navkljub vsem napakam v zgodovini krščanstva le-to vendarle pomeni korenine in del naše civilizacije, islam pa nam je v svojem bistvu zelo tuj, ker ne priznava ničesar, njegov vpliv in njegova oblast sta absolutna!

Nota bene! Vsaka slučajnost razmišljanja pisateljice Oriane Fallaci z današnjimi razmerami je zgolj slučajna. Ali pa tudi ne! Zaradi »begunske krize«, kjer gre za prikrito islamizacijo Evrope, slednja že izdihuje … Kdor more, naj razume! 

(Vir : Delo, simbolična fotografija je s spleta).

8 KOMENTARJI

 1. Še med muslimani ni miru, so stalne vojne in samomorilski napadi kot nekaj vsakdanjega. V njihovem odnosu do nemuslimanov, pa je po logiki stvari, to še slabše.

 2. Gospod Koncilija, vi ga pa fajn biksate, veste. Sklicujete se na gospo Fallaci, kar je zelo podobno, kot bi se pri svojem boju proti krščanstvu sklicevali na Svetlano Makarovič. S to razliko, da prva sovraži muslimane, druga pa kristjane. V obeh primerih pa gre za sovraštvo, ki je tuje evangeliju. Za zgled si vzemite papeža Frančiška, ki je vsem pokazal, da muslimani niso noben bav bav. Tudi sv. Janez Pavel II. je leta 1986 v Assisiju skupaj s predstavniki ostalih verstev molil za mir. In veste, mene zelo skrbi pojav kristjanov, ki svojo krščansko identiteto gradijo na nekakšni protimuslimanski in protimigrantski agendi. Skratka, nekakšno izvotleno politično krščanstvo brez Kristusa. Kdor sledi evangeliju, se ne bo opiral na tovrstni psevdo-mesijanizem, ki temelji na predsodkih, pač pa muslimane sprejema kot brate in sestre.

  • Kot brate in sestre? Ne, nikoli, nikada, njekagda, never, jamais, niemals, mai, nunca… Kako prav je imela Oriana! Evropa bo krščanska ali pa je ne bo!

 3. Aco, kaj se spet repenčiš? Oriana Fallaci nima nobene veze s Satanovo sužnjo Svetlano Makarovič.

  Oriana Fallaci pozna resnico o Islamu, medtem, ko je Svetlana Makarovič še v času komunizma podpisala pakt z Baphomethom – skupaj z nekaterimi ostalimi.

  In ne, kristjani se ne bomo podrejali muslimanom. Če hočejo priti sem, naj se oni podredijo nam.

  Muslimani niso bratje in sestre. Saj sovražijo Kristjane in Jude. Ko bodo priznali enakopravnost vseh ostalih religij, se pa javi. Do takrat si ne zaslužijo ne pomoči, ne spoštovanja.

 4. Kdor trdi, da ne gre za invazijo na Evropo in islamizacijo Evrope, je lažnivec.

  Smo v 3. svetovni vojni, kjer je agresor islam.

  Muslimani zahtevajo, da se mi prilagodimo njim. In mislijo, da moramo tolerirati v rjuhe zavite ženske. Ne!

  Tukaj naj se oblačijo tako, kot bomo hoteli mi.

 5. Evropa je naredila kardinalno napako, da je sprejemala vse, namesto da bi sprejemala samo bližnjevzhodne kristjane, kot je predlagala višegrajska skupina držav. Še malo, pa kristjanov na Bližnjem vzhodu, zibelki krščanstva, ne bo več. Iztrebili jih bodo islamisti. Na reševalnih čolnih proti grškim vodam so jih večinoma oropali in pometali v morje. Islam ni religija, ampak izrojena militantna ideologija puščavskih krutih osvajalcev.

Comments are closed.