Igor Pribac v štabu Danila Türka

3

Avtor: Bojan Požar. Vir: Pozareport. Igor Pribac, docent za socialno filozofijo in filozofijo zgodovine na ljubljanski filozofski fakulteti, širši javnosti znan kot komentator političnih dogajanj, je pravkar postal član najožjega volilnega štaba predsednika države in predsedniškega kandidata Danila Türka. Igor Pribac je že lep čas v točno določenih medijih (Delo, Dnevnik, Mladina, RTV Slovenija, Pop TV), ki med predvolilno kampanjo za predsednika države bolj ali manj evidentno navijajo za Danila Turka, figurira kot neodvisni politični komentator.

Tako je minule tedne naš “neodvisni politični” komentator Pribac omenjene medije – seveda na njihovo povabilo, da ne bo pomote – dodobra izkoristil predvsem za nemoteno “strokovno” hvalo Danila Türka, norčevanje iz Boruta Pahorja in minimaliziranje kandidature Milana Zvera.

Igor Pribac se je kot politični komentator na medijski sceni “naredil” v televizijski oddaji Odmevi, ko je urednica informativnega programa TV Slovenija postala Ksenija Horvat Petrovčič, Odmeve pa je začel voditi bivši športni novinar Igor Bergant.

Toda Igor Pribac sploh ni edini tak medijski primer. Zelo podobna sta še Dejan Verčič in Marta Kos Marko. Oba posredno delata za Danila Türk (prvi je bil sprva pogodbeni sodelavec njegovega urada, zdaj aktivno sodeluje v Türkovi fundacijo Pustimo jim sanje, druga je tesna sodelavka ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, torej politične stranke, katere kandidat je predsednik Türk), javno pa nastopata kot neodvisna politična komentatorja. Seveda v istih medijih kot Igor Pribac.

Več: Pozareport.


3 KOMENTARJI

  1. To je delovanje brez morale, brez časti. Vsi vemo, da večina “intelektualcev” podpira socialistično mafijo. Tukaj pa ti ljudje formalno in eksplicitno delajo za določene PR službe.

    Torej bi moralo biti v medijih poleg njihovega imena napisano: PR služba Turka ali PR služba Jankovića. Ne pa zavajanje in laži o neodvisnih svetovalcih.

    • Pribac ni niti intelektualec, niti neodvisni svetovalev. On je doktorirani filo. cepljenec (cepljenje drv). Skrajšana oblika cepec.

  2. Vse te mahinacije teh oblasti zeljnih nekulturnih ateisticnih levicarjev bodo brez potrebe zaostrile politicno sceno v Sloveniji. Upajmo, da se bo nekoc pasivna vecina ljudstva zbrihtala od kje prihaja politicna godlja. Upajmo, da bodo volilci ze enkrat spoznali levicarske krinke. Kaj bi jim dandanes rekel nas Ivan Cankar? Kdo hoce dandanes narediti Slovence za hlapce? Preseren se obraca v grobu…Ce bo slo tako naprej, bo morala nasa pohlevna Cerkev poseci po ekzorcizmih, ce navadne molitve ne bodo zalegle. Zaenkrat se velja, da je molitev velesila. Bog je mocnejsi levicarskih lazi…

Comments are closed.