I. Štuhec, Fokuspokus: Telekom ni v nacionalnem interesu, ampak v partijskem

4

Monopolist iz komunističnega obdobja je onemogočal konkurenco in prek T-2 zapletel Cerkev v problem vračanja kreditov.

Na veliko soboto sem prinašalcem žegna ali šunke med drugim dejal, da je lepo, če blagoslavljamo hrano, kajti sicer me vsak dan boli, ko gledam, kako otroci (dijaki) mečejo kruh v smeti, da o drugi hrani ne govorim.

Nas so še učili, da se kruh poljubi, če pade na tla. Kljub komunistični oblasti, ki je za razliko od svojega današnjega podmladka še dala nekaj na vzgojo, je bilo nekoč v šolah še nekaj starih krščanskih manir.

No, odkar imamo nove obraze na oblasti, smo s šolstvom na psu. Prve dame vzgoje in izobraževanja, ki so produkt levega libertinizma, so nam pokazale, da si na položaju za to, da dobro služiš ali nanj prideš, ker goljufaš.

Sicer pa ne vem, zakaj bi se sploh še vrteli okrog teh dveh propadlih ministric. Tako šarmantni pa tudi nista.

Štrukelj

Šolstvo že dolgo komandira sindikalist Štrukelj. Odkar ni Gabra, je on vzel vajeti v roke. Je večni sindikalist, državni svetnik, simpatizer Združene levice in prvi abonent na nacionalni TV, ko gre za šolstvo. Če se na nacionalki nekdo pregreši z izjavo kot g. Kokalj v Tarči, ko je govoril o shizofrenosti slovenskega šolstva, prvi sindikalist takoj poskrbi, da nepridiprava, ki živi od javnega šolstva in o njem tako nemarno govori, nemudoma zaslišijo in pokličejo na odgovornost.

Tako so svoj čas delali politkomisarji. Očitno se njihov čas vrača preko sindikalnih zaupnikov.

Sindikalna spolna vzgoja

V brezvladju na šolskem ministrstvu so nekateri že začeli izvajati novi model spolne vzgoje, čeprav zakon še ni stopil v veljavo. Da slučajno ne bi kdo trdil, da Primc in Strehovec pretiravata z opozorili iz ameriške prakse. Verjetno bo v nadaljevanju šolski sindikat nadziral tudi področje spolnosti v šolah. Naj kar vnaprej povem, da raje dam šolo v postopek zapiranja, kot bi si to dovolil.

Sicer pa na to velja biti pripravljen v primeru, da pride na oblast Združena levica. Njihova obsesija je na vse, kar je cerkveno in krščansko. Kljub dejstvu, da so njihovi ideološki predniki morili in klali po slovenski zemlji — vsaj tako, če ne huje kot islamisti —, jim ni nerodno, da nam kar naprej sporočajo svoje revolucionarne ideje, zavite v celofan demokratičnega socializma. Če bi imeli kaj samospoštovanja, bi sploh ne nastali.

Vest

Če ne bi bil kristjan, bi začel verjeti, da so nekateri ljudje res brez vesti. Tako pa vem, da vest imajo, problem je samo v tem, kako so jo formirali in s čim jo napajajo.

Ko gledam sestopajočega ministra Vebra z oblasti — podobno je sestopal Kučan, pa še do danes ni sestopil! —, bi mu skoraj moral verjeti, ker se sklicuje na čisto vest.

Več lahko preberete na Fokuspokus.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


4 KOMENTARJI

 1. Ni komentarja pa je zadel bistvo. Povedal je, da bo zaprl šolo, če bo moral učiti “novo spolnost” menda genderizem.
  Odlično predstavi vlogo Štruklja, naših srednješolk ministric in še kaj, pa ni komentarjev, še svetise ne deli briljantinov.
  Ni omenil JJ in ni omenil gejev in debate ni.

 2. Gospod Štuhec je eden od sila redkih cerkvenih dostojanstvenikov, ki se zaveda, da smo kot narod in država totalno zavozili. Vsaj meni ni treba naštevati ali podajati dokaze za to ugotovitev, marsikdo pa jih potrebuje. Tisto z geji je samo i brez pike, pika pa bo, ko bodo začeli z legalizacijo pedofilije. In pa … nadškof bo moral spremeniti Sveto pismo in iz njega odstraniti tele misli: “Ne smeš ležati z moškim kakor se leži z žensko; to bi bila gnusoba.” (3 Mz 18,22)

  Mislim, da bo moral Bog posredovati in upam, da ne tako kot v Sodomi …

  • Bog je vedno tukaj in posreduje le da tega nočemo opaziti. V Stri Z so imeli preroke , ki so razlagali znamenja časa in opozarjali na diskrepancijo od Boga…Ali imamo preroke tudi danes ? Zakaj jih ne slišimo ali nočemo slišati ? So samo Evangeliji preroki našega časa ? Bodo potrebni novi Asirci, moderni dvoboj z elijevim ognjem da bomo razumeli ?

   • “Bog je vedno tukaj in posreduje le da tega nočemo opaziti.”

    Hvala za ta optimizem! Sicer pa sem imel v mislih nekdaj krščansko severno Afriko, ki je sedaj muslimanska.

Comments are closed.