Gegenbande in dost je domobranske vladavine (foto)

9

Avtorica: Marjana Hanc. Vir: Delo. Fotografije povedo vse (op. admin). Kranju je bilo danes približno 1000 ljudi. Počilo je nekaj petard, razbilo se je okno. Hujših izgredov ni bilo.


9 KOMENTARJI

 1. Torej kraja intelektalne lastnine (fotografije Dela) je pri kristjanih v modi? Greste v nedeljo k spovedi in je vse ok?

  • Če je to narejeno po dogovoru s časopisom, je v redu. Čim pa gre za objavo brez dovoljenja, lahko govorimo o elementih kaznivega dejanja.

  • Kaj se pa vsajaš? Vir fotografij je naveden, torej ne gre za krajo intelektualne lastnine.
   Največ o vsem pove tista zelena pločevinka v rokah anonimousa.
   Ti mogoče to ni všeč? In od kod “mladini” take parole? So zadaj starejši mentorji?

 2. Resno vas sprašujem,če bi zaupali svojo usdo drhali, ki se je drla po Kranju?

  Mnogi še dobro slovensko niso znali.

  Tisti s kosmatim obrazom, je moral v življenju še posebej veliko garati.

  Pamet v roke!

 3. MEFISTO , prav ugotavljaš ! Na protestih so bili TODOROVIĆEVI pre-brisanci , kar nekaj jih poznamo iz vseh dosedanjih sranj , ki ne marajo te države , njenih simbolov , samo denar !

  VSE je uperjeno proti sedanji vladi ! Zahtevani odstopi in ščuvanja dokazujejo to . ALI JE VRLA KATARINA KRESAL odstopila , ko so huligani razbili hišo demokracije !

  SLOVENJA OŽEMALNICA ,
  NA CIPRU PRALNICA !

 4. Jaz ne vem, kaj počne mednarodna skupnost. Mar niso Tito, rdeče zvezde, jugoslovanske zastave več kot jasen signal, da se pri nas dogaja ne le nekaj sprevrženega, ampak nevarnega? Kaj počne mednarodna skupnost? Berem na Siolu pregled poročil tujih medijev o protestih v Sloveniji. Pa to je samo še ena groza več – večina poročil nima nobene globine, niti trohice vpogleda v dejansko stanje v Sloveniji. Poznam osebo, ki že desetletje živi v ZDA in pisari po Facebooku ‘dol z Janšo’ in ‘ločimo državo od Cerkve!’ Skratka, dost’ je te diktature! Človek ne more verjeti, kako on tako do obisti pozna stanje pri nas! Ta mali primer je zame čisti dokaz, da stvari v Sloveniji vse manj podtalno vodi mednarodna komunistična mafija. Še tisočič bom ponovil: Janševi vladi niso mediji, sindikati, predsednik države, biovši predsednik države, razne čarovnice (Svetlana, Spomenka) idr. dali miru niti sekunde, kje sto dni!? Ob tem ima Janša v vladi (ter okrog nje) pravo kadrovsko grozljivko z raznimi mostograditelji – od Viranta, Žerjava in Erjavca naprej. Žal, moram ugotoviti, da v teh okoliščinah Janša ne more uspeti, saj bi v tem stanju lahko uspel samo iluzionist. Najbolje bi bilo, da bi odstopil. On ima lahko več kot mirno vest. Kdor ga je spremljal in iskreno poslušal, bo pritrdil moji oceni, da je to najboljši slovenski politik po osamosvojitvi in eden najboljših vseh (slovenskih) časov. Izvirni greh osamosvojiteljev je, ker niso naredili lustracije. Ko je pokvarejeni France Bučar kričal v parlamentu, da se bo lustracija zgodila samo preko njegovega trupla, bi morala priti dva močnejša poslanca in ga ročno odnesti iz parlamenta. Žal je danes vse postalo prava žaloigra. Vrača se komunizem. Po lokalih na ves glas nostalgična jugo-muzika (meni je tudi všeč, vendar gre tokrat za orkestrirano akcijo s točno določenim ciljem). O vojnih in povojnih pokolih se sploh ne smemo pogovarjati. Morilci in lopovi kričijo: Dr’žte morilce in lopove! Mladi se pogovarjajo v stilu: Srce mi bije na levi, moja kri je rdeča … Poraz Milana Zvera na volitvah je žalost, da večja ne more biti. Ogromno vernikov je prava katastrofa. Prava sramota! Podrepniki, skorumpiranci, krti, ščurki … Doslej smo se demokratično usmerjeni ljudje borili proti Laži. Vsak jo je skušal prepoznavati in jo v svojem malem življenjskem okolju izrisovati, vendar so komunistični pohabljenci srali in scali po teh argumentih. Ne bom se še predal, toda bojim se, da tako, kot je Janša slikovito dejal, da je že dvanajst in ne šele pet do dvanajstih, je tudi laž postala resnica (in ne šele bo postala).

Comments are closed.