Gašpar Gašpar Mišič: Zgodila se mi je pijanost

26

Po poročanju Financ je Gašpar Gašpar Mišič, predsednik uprave Luke Koper takole pojasnil vožnjo pod vplivom alkohola in kršenje javnega reda in miru (neupoštevanje ukazov policije): “Za konec bi dodal, da se živemu in aktivnemu človeku lahko marsikaj zgodi, na žalost tudi manj prijetni dogodki, kakršen je bil včerajšnji.”

Izgleda, da G. G. Mišić ne pije alkohola, pač pa se mu pijanost zgodi kar brez njegove volje. Prav tako se mu kar zgodi neupoštevanje ukazov policije. Toliko aktiven, da ne ve kaj dela?

26 KOMENTARJI

 1. Ah, dajte no, ta slovenska škodoželjnost. Vsi vemo da je pri nas kontrola prometa predvsem navadna hudobija. Če je Gašper ušel, bravo Gašper. Saj ni, pa vseeno.

  • Taki smo ljudje: Če se zgodi našemu, gre za nesrečo in splet okoliščin. Če se zgodi njihovemu, je dokaz, kakšen pokvarjenec je.
   Vsaj novinarji in zreli ljudje bi se morali izogibati takemu sklepanju.
   Je pa res, da si je GGM sam zadrgnil zanko okoli vratu s svojimi pojasnili. Pameten človek ve, da ne sme sesti za volan po tistem, ko je pil, ne glede na to, kako se počuti. Pijanec namreč, ki se zaveda, da ni sposoben za varno vožnjo, po definiciji ni pijan 😉 Če so za rezultat res kriva zdravila, potem sem prepričan, da je v navodilih za uporabo pisalo, naj bolnik ne pije alkoholnih pijač ali naj ne upravlja z motornimi vozili. Se pravi, GGM bi bolje ravnal, če bi bil tiho.

   • Se strinjam . Novinarji in zreli ljudje ,,,,,,,,Naši….in vaši …. Tega , izgleda v naši ljubi Sloveniji ne bo nikdar konec . Kakšno traparijo je naredil. Denarja ima dovolj za taxi !!

   • GGM je tako ohol, prevzeten in samozadosten, da je morala slediti kazen. Saj veste;
    BOG SE PREVZETNIM ZOPERSTAVLJA!!!

 2. Glede na tipično slovenski način obelodanjanja novice – od kod Financam ta informacija? – je jasno, da se bodo strici GGM-ja končno znebili. Tako deluje mafijska država, kar je Slovenija.

  Moram pripomniti, troje:
  – GGM še zdaleč ni moja politična “opcija”.
  – Njegovega ravnanja ne odobravam.
  – Hkrati pa, tako kot Zdravko, menim, da je kontrola prometa pri nas ena sama hudobija (beri: čisto, utekočinjeno inkasantstvo: to pomeni, da bi bili “inkasanti” vsi nesrečni, če bi bilo prekrškarjev manj; verjetno nas bi začeli obiskovati po domovih in kaznovati, ker smo skozi okno pogledali na nedovoljen način.

  Pristaše tako visokih kazni v prometu – ti se bodo zagotovo oglasli – imam za klasične psihopate, pri katerih se je zgodilo nekaj narobe v otroštvu. Da ne bo pomote – še kot hujše psihopate vidim nore voznike, vendar te policija ponavadi ne ujame. Lovi bolj ali manj normalne ljudi, ki vozijo pač po ljudsko.

  Te kazni so čista izmišljotina za polnjenje raznih proračunov.

  Nekaj preprostih vprašanj ne vem komu: Se je število nezgod res zmanjšalo v primerjavi s prejšnjimi časi? Koliko so pri tej statistiki upoštevana kvalitetnejša vozila, ki zagotovo vplivajo na varnost? Koliko je samomorov ali poskusov samomorov na cesti?

 3. V ZDA, pa tudi v Evropi, so izrazito visoke kazni, pa skorajda vsak vozi po pravilih.

  Zakaj bi se bali vrednostnega življenja, ki ustvarja dobro, ne pa zlo?!

  • To, kar ti praviš, je čista laž. Res je, da se za hujše prekrške kazni približajo našim, so pa bistveno nižje.

   Za prekršek, kjer pri nas plačaš 100 eur, je tam morda 30.

 4. Svitase, splošno je znano da si ti brez greha in zato ti je dano metati kamne.

  G. Lah, razumem da ne morete pokazati razumevanja, lahko pa se vzdržite.

  Kazni so pa res drakonske. Prekrškov in nesreč bi bilo še manj, če bi bile kazni višje. Recimo, če bi uvedli smrtno kazen, na licu mesta. Potem bi tudi svitase bil nahranjen. Nesreč bi bilo še pol manj.

  Toda, zadeva se bo državi odbila nazaj: denarja od kazni bo vse manj, policijski teror vse bolj očiten…

 5. V državi z nikakršnjo politično kulturo me takšno apologetstvo sploh ne preseneča. Fuj fej.

 6. Sicer pa ja, vozniško dovoljenje tudi dobiš na “lepe oči ali pa za 100, 200 evrčkov.O tem so poročali mediji v zadnjem času kar dosti. Tresla se je gora, rodila se je miš.
  Ga ni denarja, da bi dobil nazaj izgubljeno življenje!

  Pa tale naša medicina dela iz socializma je tudi svojega denarja vredna.

  Pa zdravila, pa vozniški izpit – tu marsikaj ne gre skupaj …

  Pa vozniško dovoljenje ti kar podaljšajo do 80. leta (zdravstvenega stanja vmes ne kontrolirajo). Ja saj res za svoje zdravje si odgovoren sam.

  Vem za primer, ko je bil človek kar precej bolan, konzumiral je kar dosti zdravil, vozniško dovoljenje je bilo na varnem pri njem. Bil je toliko samozavesten, da je sam prenehal vozit v izogib nevšečnostim.
  Pa …

 7. saj ne, da bi zagovarjala g., ki je že itak videti ”dvojno”, vendar- roko na srce: podobne kreature, ki pa imajo v treznems tanju renome ”vrhunskosti”, videvamo pogosto. Gospodje, tudi gospe, ki nam sicer krojijo usodo, se ga nažlampajo kot krave in se potem v takšnem stanju gnusijo do zadnje obisti treznim, ki jih gledjao.
  Eden takšnih direktorjev- to se je zadnjič nekje, na forumih prebiralo- ki delajo v zdravstvu, od podrejenih (v pijanem stanju) celo zahteva, da se ga kliče ”tovariš”….
  🙂
  Spet drugi gre javno lulat, tretji se joče in zmerja…
  eh
  paleta dogodivščin s pijanimi VIPOVCI, bi bila dolga, če bi, seveda, vsak izmed nas dodal svoje izkušnje
  🙂

  • Jaz sem poznal enega profesorja, ki je z mlajšimi kolegi hotel na stranišču tiča primerjat… Tako se godi komunistom, ateistom, z leti. Začne se jim cufat. Postanejo ogabni.

 8. Ne da bi ga zagovarjal, ampak Gašpar se gotovo ni tako nažlampal. Ali vsaj mislim da ni. Čeprav je pozitivc, o komunistih ne ve nič.

  Nekdo ga je anonimno prijavil, in policaji so ga počakali pred domom. Toliko o naših policajih.

 9. Sramota, da se v deželi s toliko prometnimi smrtmi vse skupaj relativizira. Človek je s službenim vozilom pod vplivom močnih zdravil napihal prekomerno dozo- kar se mene tiče bi morali takšnim ljudem trajno zapleniti vozilo. Če nimaš toliko spoštovanja do drugih voznikov in njihovih življenj, nimaš na cesti kaj početi.

  • Tudi jaz sem enakega mnenja.
   Z ozirom na večino komentarjev, se pa 2x Gašperju ta “napakica” zlahka opraviči.

  • Jaz sem tudi za smrtno kazen. Na licu mesta. Sem pa vesel da se je Mišič ubranil. Zakaj ga pa niste ustrelili, pred domom, ko je bil še čas.

Comments are closed.