Evroposlanka Fajon za kaznovanje držav, ki se želijo zaščititi

18

Medtem pa evropski parlamentarci, tudi ob pomoči nekaterih poslancev Evropske ljudske stranke, sprejemajo nekakšne resolucije z namenom kaznovanja držav, ki se želijo zaščititi. In ta večina v evropskem parlamentu se sploh ne zaveda, da s tem dejansko kar sama ruši Evropsko unijo, saj v državah, ki so se na migrantsko krizo odzvale z zrelim pristopom, spodbuja porast evroskepticizma – kot da jim brexit ni bil dovolj velika lekcija??!

V tem smislu je bil skorajda komičen nastop socialistične evroposlanke iz Slovenije, sicer pa nekdanje novinarke Tanje Fajon, ki je s svoje politične »prižnice« pred evroposlanci naredila celo reklamo za SDS, ko je skušala dokazovati sprevrženost njene kampanje o tem, kje se ljudje počutijo bolj varne, ali v Budimpešti ali Parizu (kjer je bilo zadnje čase cela serija napadov s strani islamskih teroristov). To seveda še zdaleč ni edini oksimoron evrosocialistov ter njihovih zaveznikov – če si slednji namreč predstavljajo, da bodo gradili evropsko »odprto družbo«, v kateri bodo skupaj sobivali radikalni muslimani ter družine po meri LGBT, potem so res v strahotni kontradikciji sami s seboj!

Neverjetno, kakšno lekcijo nam je dal stari azijski modrec!

Vendar niso problem samo evropski poslanci, ki sledijo Sorosovi agendi, pač pa predvsem nevladne organizacije, ki predstavljajo peto kolono Evrope in tudi Slovenije, s tem ko celo aktivno spodbujajo migracije in migrantom svetujejo, kako čim lažje priti v Evropo. In tragično je, da tega početja nočejo videti nekateri vidni člani evropske konservativne elite. Očetje združene Evrope z Robertom Schumanom na čelu se lahko obračajo v grobu kot vrtavka! Je pa treba priznati, da je slepota, ki sedaj vlada v Evropski uniji, pravzaprav le posledica dejstva, da so tudi mnogi konservativni politiki pospravili krščanstvo v kleti in podstrešja – ali pa, če ga že prakticirajo, obračajo v smer nekakšnega lažnega usmiljenja do množic, ki v Evropo uvažajo to, česar niso zmogli uvoziti Turki.

Ne kakšen katoliški škof, pač pa dalajlama (Tenzin Gyatso), torej vrhovni predstojnik tibetanskega budizma, je moral na isti dan, ko sta Juncker in Merklova reševala svoji koži, evropski javnosti povedati, da Evropa pripada Evropejcem in da se bodo morali prišleki vrniti v svojo domovino in sodelovati pri njeni obnovi.

Ne glede na vse pa velja tisto, kar je vedno poudarjal pokojni ljubljanski nadškof Alojzij Šuštar: ne smemo izgubiti upanja. Evropska zastava z dvanajstimi zvezdicami na modri podlagi je namreč vezana prav na svetopisemski odlomek iz knjige Razodetja, ki govori o Božji Materi Mariji, torej o videnju žene, ki jo obdaja krona iz dvanajstih zvezd. A s spreobrnjenjem moramo najprej začeti sami – to pa pomeni v osebnem življenju postaviti Boga na prvo mesto.

Celoten članek TUKAJ!

18 KOMENTARJI

 1. Zadnje glasovanje v evropskem parlamentu je razodelo vso gnilobo sedanje EU. Tisti, ki podpirajo tihotapljenje, torej kriminal, in se odkrito zavzemajo za nespoštovanje lastnih zakonov, tistim, ki jih spoštujejo, večinsko očitajo rušenje vladavine prava. V nebo vpijoča hipokrizija, hinavščina brez primere na tej ravni! In tudi očitna koruptivnost, saj ni nobena skrivnost, da je mnogo evroparlamentarcev na Sorosovi plačilni listi.

  Kot največji hinavci in skorumpiranci so se izkazali člani EPP, ki so glasovali za ideološko obarvano resolucijo, temelječo na rekla-kazala mnenjih. Največji hinavec je pa Weber, ki kot član krščanske demokracije in Merkeličin spitzenkandidat za novega evropskega komisarja pravi, da Evropa ni utemeljena na krščanskih, ampak ljudskih pravicah. Ni pa povedal, katere so tiste pravice, ki niso hkrati krščanske. Morda “pravica” do sodelovanja pri kriminalu ali “pravica” pobijanja nerojenih otrok?

  Žalostno je, da mora dalajlama evropske voditelje spomniti na zdravo pamet. Naslednje volitve v evropski parlament bodo res pomembne. Če bo še naprej večina v rokah ateističnih in “krščanskih” liberalnih globalistov, bo to bližnjica za propad zahodne civilizacije.

 2. Retorično vprašanje iz naslova članka, ki ga spodaj prilagam, bo potrebno spremeniti v trditev: voditelji brez otrok pomenijo gotovo smrt Evrope!

  Ob množici migrantoljubnih politikov kot je Tanja Fajon s somišljeniki, umiranje Evrope ne bo več dolgo le simbolično, propad Evrope, kakršno poznamo danes, bo postal stvarnost.

  Tudi slovenska evroposlanka Tanja Fajon nima otrok… kot jih nimajo ne Angela Merkel ne Macron ne Juncker ne mnogi drugi politiki, ki odločajo o prihodnosti držav Evrope… njihova promigrantska politika ni nakjučna, postala je vzorec…
  niti za Judith Sargentini, voditeljico kampanje proti Orbanu in veliko legebitra zagovornico, ni najti podatkov o otrocih…

  Nemški filozof Rüdiger Safranski je zapisal: “Za ljudi brez otrok razmišljanje v dobro prihodnje generacije izgubi pomen. Zato se bolj in bolj obnašajo, kot če bi bili zadnji, vidijo se na koncu verige.”

  http://www.domovina.je/simbolicno-umiranje-ali-voditelji-brez-otrok-pomenijo-smrt-evrope/

 3. Lahko se tudi reče, da je Fajonka naredila dobro reklamo za madžarski turizem.
  Ena poslanka pred njo je tudi izjavila, da rada letuje na Madžarskem.
  Fajonka je sicer glasovala v škodo Madžarske istočasno pa je oblatila francoski turizem.
  S fotografijo oboroženih vojakov na ulicah Pariza, ki varujejo civiliste je naredila slabo reklamo za Pariz in Francijo. In tako se je uspela zameriti tako Madžarom (z glasovanjem proti njim) kot Francozom (vojaki na ulicah)
  Točno tako deluje slovenska levičarska politika, želijo se vsem prikupiti v resnici pa se vsem zamerijo, potem pa se čudijo, da jih (nas) nihče ne mara.

  • Iz teksta peticije:

   “A se naše potrpljenje konča ob zavedanju, da je g. Črnčec eden najbolj gorečih in glasnih promotorjev sovražne govorice do beguncev, muslimanov, islama in nevladnih organizacij.
   Če ksenofobijo, nestrpnost in sovraštvo v zadnjih letih prepoznavamo kot najbolj dramatične izraze načrtnega zastrupljanja stanja duha in javnega prostora, se je v kabinetu g. Šarca zapovrh znašla oseba, ki je takšno stanje intenzivno soustvarjala. Javno objavljena stališča g. Črnčeca so splošno znana in jih je preveč, da bi jih navedli, zato le na kratko: muslimani so rakaste celice, zasejane po celi Evropi, po njegovem mnenju je deportacija beguncev »edino zdravilo« za »nezakonite migrante«, problematike pa ne bomo rešili tako dolgo, dokler iz Slovenije ne bomo nagnali zadnjega begunca! ”
   ===================

   Če nezakonite ilegalne migrante proglasiš za begunce, in vsakogar ki ilegalno vdira v državo proglasiš za
   »nezakonitega migranta« (pozor na narekovaje) potem gre za neobjektivno (fake) peticijo, še posebej, ker je Črnčec proti kateremu je naperjena peticija v svojih tvitih in komentarjih (kolumnah) dosledno uporabljal termin nezakoniti migranti.
   Njegovi tviti so grobi, vendar takšna je resnica za katero pa ni kriva oseba proti kateri je naperjena peticija.

  • Izgleda, da smo v tisti fazi v kateri je bila Jugoslavija ko tudi SZDL ni več deloval.
   Vedno je tako, ko se režim sam sebi zdi nedotakljiv in neuničljiv.

   • In kako izgleda ta tragikomedija:

    “Kot je napovedal Vatovec, bodo za zdaj v Levici vztrajali pri tem, da se izpeljejo ključni projekti, za katere so se dogovorili. “Če bodo pa ti koraki v desno, ki so se že začeli kazati, premočni, bomo pa seveda morali razmisliti, kakšen bo vnaprej status Levice,” je dodal.” (Vir MMC)
    ==============

    Potem ko nas tovariši Levice ves čas prepričujejo, da so v opoziciji (status= opozicija) je eno samo imenovanje ene osebe povzročilo pri njih, da so začeli razmišljati da bi spremenili svoj status za katerega trdijo, da je opozicijski.
    V kaj ga nameravajo spremeniti, če bo šla vlada po njihovem mnenju preveč desno?
    Ali bodo svoj status spremenili iz opozicijskega v koalicijskega (drugače se ne da) ali pa je bolj verjetno, da nehote priznavajo, da so del koalicije, ki jo nameravajo zapustiti, če bo šla vlada preveč desno.

    Ampak, Vatovec je pa vseeno poudaril, da bodo zaenkrat vztrajali zaradi izpeljave ključnih projektov.
    Vztrajali pri čem? Vztrajali pri trenutnem statusu, za katerega pa trdijo da je opozicijski.

    Torej, Vatovec nam sporoča, da bodo zaenkrat vztrajali v opoziciji (ne bodo spremenili statusa), samo zato, da bodo skupaj z vlado lahko izpeljali ključne projekte.
    In nakaže, da pa če bo vlado preveč zaneslo na desno bodo spremenili svoj status (v koalicijskega???) kar bi izgleda po povedanem preprečilo izvedbo ključnih projektov???

    Do sedaj sem menil, da lahko politična stranka lažje izpelje svoje projekte če del vladne koalicije, Vatovec nam sporoča, da gre lažje če je stranka v opoziciji.

    Če igraš gledališko vlogo moraš imeti dober spomin, da si dobro zapomniš kako moraš igrati sicer se hitro zmotiš in kot pravi star pregovor:

    Če se lažeš moraš imeti dober spomin.

    Tovariši Levice in vlade, koliko časa nas nameravate blefirati, sedaj igrate vlogo odmika od vlade, oziroma odmik vlade od Levice.

 4. Uf, gospod Riki se je pa tokrat razpisal! Da be zapišem, spravil se je nad gospo “Fajonko”. Upravičeno? Verjetno da.

  Je pa zanimivo, kako se JJ&SDS obnaša do imenovanja dr. Damirja Črnčeca za državnega sekretarja za nacionalno varnost. Ta gospod je namreč znan po svojih stališčih, ki so popolnoma nasprotna omenjeni gospe.

  • AlFe: “…Je pa zanimivo, kako se JJ&SDS obnaša do imenovanja dr. Damirja Črnčeca za državnega sekretarja za nacionalno varnost.”
   ===================

   V preteklosti je v svojih kolumnah tudi Črnčec odstavljal Janšo, podobno kot Pogorelec, še posebej, ko je bil Janša v zaporu. Kaže, da sta bila tako Pogorelec kot Črnčec nagrajena za svoj trud

   rabbit to Jan Kovalski • 13 ur nazaj
   “Meni so viri povedali kako je on hodil v tajništvo SDS in jih na vsak način prepričeval kako je Janša slab in da je to slabo za stranko in da ga je potrebno odstraniti iz položaja, no pa so bili pametni in ga vrnili gospodarju.”

 5. MIGRACIJE KOT OROŽJE ZA DOSEGANJE GEOPOLITIČNIH IN ZUNANJEPOLITIČNIH CILJEV (Weapons of Mass Migration, Kelly.M.Greenhill), bolj učinkovito kot vojaški posegi:
  »Who Is REALLY Behind the EU Migrant Crisis? – Newsbud Roundtable« https://youtu.be/dzPiZSw3FP0
  Celovit pogled, od ugotovitev s terena v Turčiji in Lesbosu, akterjev dogajanja, plačancev pod različnimi blagovnimi znamkami, nevladnih organizacij financiranih s strani Sorosa, vojska ZDA in Nata, vloge Združenih narodov, fake news medijev za pranje možganov naivcev (z napihovanjem zgodb ter poročanjem o dogodkih, ki se niso zgodili – podata primer), s ciljem centralizacije EU (z motečo Madžarsko), kjer bo bruseljska administracija obvladovala nacionalne države, tekmovanje za evroatlanstko ali evroazijsko Evropo, z uporabo preverjenega principa deli in vladaj.

 6. Poleg Madžarske in Slovenije fizično, z ograjami ščitijo svoje meje pred nezakonitimi migranti vsaj še tri druge evropske države.

  Ali smemo pričakovati, da bo na eni od prihodnjih sej evropskega parlamenta podoben levičarski pogrom kot Sargentini proti Madžarski sprožila tudi Tanja Fajon proti ostalim evropskim braniteljicam lastnih meja ter hkrati meja šengenskega območja?

  Že to, da so evropski levičarji znotraj EU izpostavili zgolj Madžarsko, daje slutiti, da takšen pogrom nad to državo finančno podpira sam Soros iz maščevanja, ker mu je sonarodnjak Orban v marsičem prirezal peruti v domovini.

  https://siol.net/novice/svet/ograje-in-zidovi-na-mejah-imajo-jih-tudi-bolgarija-grcija-in-spanija-13773

  • Skoraj gotovo je bila akcija usklajena s Sorosom. V tujih medijih je bilo objavljeno, da se Soros ali njegovi ljudje s funkcionarji EU skoraj tedensko usklajujejo glede njegovih projektov. Ti zadevajo domnevno homofobijo, nacionalizem in nacionalne kulture ter rasizem, ki jih je treba uničiti. Na udaru sta predvsem krščanska cerkev in družina. Nezakonite migracije, ki jih financira, so eno izmed sredstev za dosego teh ciljev. S tem namenom financira tudi nevladne organizacije, ki so pod krinko humanosti postale tihotapske organizacije. Seveda močno podpira tudi vse drugo, kar pomaga k uresničitvi te pogubne strategije.

   V Evropi obstajajo hujši primeri kršitev vladavine prava (tudi pri nas) pa s strani EU ni bilo niti najmanjših odzivov. Zato je jasno, da je domnevna ogroženost vladavine prava na Madžarskem le izgovor. V ZDA t.i. progresiste pri uresničevanju njihovih bolnih idej ovira Trump, v Evropi je v tem smislu za enkrat najbolj izpostavljen Orban. Zato srdit boj proti njima.

Comments are closed.