ETV, Pogled: Miro Čekeliš o razpadu skupine Hazard zaradi Udbe

3

Poglejte si oddajo ETV Pogled, v kateri je Miro Čekeliš pojasnil, kako je UDBA povzročila razpad skupine Hazard.

3 KOMENTARJI

  1. Izvrsten sogovornik s tehtnim razmišljanjem in žametnim, šarmantnim glasom – škoda, da se ni podal še v pevske vode. Sicer se pa vidi, da je živel z glasbo in za glasbo. Čestitke!

  2. Hazard so bili vodilna pop skupina svojega časa. Sploh nisem vedel, da so jih že po 3 letih uničili. Sem mislil, da so bili dlje. Dobra glasba, dobra izvedba in dobra besedila.

    • Neverjetno, da se te zgodbe udbovskega zverinskega preganjanja članov Hazarda do danes niso niti dotaknili dominantni slovenski mediji, Delo, Dnevnik, Večer, nacionalna TV, POP TV itd. Bolje rečeno sramota kot neverjetno.

      Zakaj? Očitno še vedno po 25 letih nove države simbolno in konkretno branijo komunizem in udbaše in njihove pozicije in interese. Zakaj jim je to potrebno? Nemara, ker so še vedno personalno povezani, ker se še vedno najdejo v teh medijih neskesani ljudje iz udbovskih mrež.

      Če bi bil Hazard hrvaška skupina in bi bili deležni masakra s strani tamkajšnje udbe, bi bilo to že zdavnaj v prime-time oddaji tamkajšnje HTV. Kar je normalno.

Comments are closed.