Dežman: Koprskega mitinga, na katerem boste častili lika in dela Možine in mene, se ne morem udeležiti

3

Opravičilo: Spoštovani člani ZZB NOB! žal se ne morem udeležiti vašega pomembnega shoda v Kopru, 2. 8. 20198 ob 18. uri, ker isti čas v Gorici vodim predstavitev odlične knjige Prevarani sokoli.

Sem pa vam, komunističnim veteranom, iskreno hvaležen za vse poveličevanje in slavljenje, ki mi ga z vso skrbjo posvečate dolga desetletja.

Ne morem priti, ker isti čas v Gorici vodim predstavitev odlične knjige dr. Ivana Čuka in dr. Aleksa Lea Vesta Prevarani sokoli, v kateri z besedami akterjev samih nazorno opišeta, kako so komunistični sokoli prevarali Sokola in ga nato uničili.

Naj vas pa opozorim na to, da ni le vaš predsednik komisije za zgodovino akad. prof. dr. Jože Pirjevec mnenja, da je Stalin hujši od Hitlerja, da je uničil idejo socializma in da so žal tudi Stalinovi sodelavci Tito, Kardelj, Kidrič in drugi v stalinski maniri prevarali Slovence in druge jugoslovanske narode. Nekaj podobnega  sem slutil že leta 2009, ko sem se loteval Jaše Zlobca z njegovo Rdečo zlobo, ki poudarja, da ena laž rodi drugo in Slavoja Žižka, ki titoizmu prizna vse zasluge za uničenje Jugoslavije.

3 KOMENTARJI

 1. Briljanten odgovor g.Dežmana živčnim nestrpnežem zlagane NOB OF revolucije 1941-1991 !

  Dodajam:
  Ja, pojte partizanski in kombinatovski zbori rdeče revolucije!
  ———————————————————————————————————————————–

  Pojte prodani koprski slovenski banki, ki je bila finančno srce “Vstale Primoske ” in na hitro ter čisto natiho in brez polemik in debat in dovoljenj, prodana Italijanom takoj po osamosvojitvi. Nobena tako hitro, neproblematično, zdaj v celoti že laška!

  Pojte Levuharji slavi in časti udbokučanizma, ki je visoko verjetno z banko zaokrožila do tedaj še neviden črnoborzijanski posel z Italijani Septembra- Oktobra 1943, ko so italijanski rdeče-črni Fašistični genocidni morilci ter strelci tisočev talcev v Gramozni jami in kurilci lepih slovenskih vasi ter kurji tatovi – odšli domov na Laško z osebnim orožjem v rokah – saj težkega so zabarantali za svojo
  zločinsko svobodo – namesto, da bi jim, Grazziolijem, Komunisti sodili in postrelili in poklali, kot so to znali z domačimi slovenskimi nič krivimi Vaškimi stražarji , ki so jih s prevaro za ČASTNO PARTIZANSKO BESEDO ZA ŽIVLJENJE , preden so se predali , njih 700 zverinsko poklali in potolkli!

  Pojte, partizanski in kombinatski zbori komunistični sprevrženi in zlagani zločinski praznopuhli slavi!

  V imenu desetisočev nedolžno pomorjenih, ki še zdaj gnijejo v 700 slovenskih moriščih !

  LONELY PLANET in NATIONAL GEOGRAPHIC PRIPRAVLJATA TURISTIČNO POT po komunističnih moriščih.
  10 TOP destinacij planeta Zemlja!

  SIBIRIJA
  BELO MORSKA
  KITAJSKA
  SLOVENIJA
  KAMBODŽA
  HRVATSKA
  BOSNA
  RUANDA
  KONGO…itd.
  =========================================================================
  Prijatelj, jaz pa vem za Domovino, za svobodno Domovino za vse!

  Resnice & Pravice & Svobode je Zmaga ! BOG ŽIVI SLOVENIJO !

  • Kaj pa ima z vsemi temi boljševiškimi bakanalijami v Kopru opraviti koprska banka? Če pa jo že imenujete, naj povem, da so z njenimi storitvami zadovoljni ne le Koprčani in Primorci, ampak tudi ostali Slovenci. Vanjo davkoplačevalci nismo zmetali težkih milijard, tako kot v vašo ljubo NLB.

 2. Še več branja o veliki sramoti, in o zabiti Laži , ki je sicer nujna posledica “tolerantnega, mehkega” prehoda v Demokracijo, fikcijsko zamrznjenih partijskih knjižic in eskaliranega banditizma Udbokučanizma,
  lahko preberete tudi na https//www.slovenec.life.

Comments are closed.