D. Crnčec, FB: Zmago Jelinčič, agent na vpoklic

3

Zmago Jelinčič PlemenitiJelinčič in njegova stranka nista noben svež veter, kot se poskuša predstavljati, ampak projekt nekdanjega totalitarnega sistema, SDV oz. UDBE. Je agent na vpoklic. Glede na to, da so ga sedaj vpoklicali je očitno res kriza!

Cilj in namen je bila izdaja in pasiviziranje SLO naroda. Žal mu je to na politični ravni skorajda v celoti uspelo. Še enkrat na to laž ne bomo nasedli!

Vir: FB profil Damir Crnčec

3 KOMENTARJI

 1. Jelenčič je sam po sebi nezaupanja vreden, ker eno govori, počne pa drugače.

  Trdi, da je velik domoljub, vendar časti Tita ( njegov kip ima celo doma):
  – ki ni hotel govoriti slovensko, ko je prišel v Slovenijo,
  – ki je odvzel Sloveniji slovensko Istro, to je tista do reke Mirne, o kateri Jelenčič sicer piše, da bi naj bila naša
  – ki je bil proti samostojnosti Slovenije,
  – ki je bil za totalitarizem, ne pa za demokracijo.

 2. Pred leti je namreč televizija prikazovala kip Tita na njegovem vrtu, sam pa je to utemeljeval z veličino Tita.

 3. Slovenija je vse bolj obkrožena. Celo v Bolgariji so sprejeli uradno stališče, da je komunistični režim zločinski. Zaradi naših slaboumnih medijev javnost o tem ni seznanjena. Namesto, da bi bila novica o odločitvi Bolgarov tri dni na naslovcnici teleteksta, o tem ne duha ne sluha. Nasprotno, z zamolčevanjem resnice bodo še naprej ohranjali privilegije (namreč le zato gre komunistom). V zadnjem času so vpoklicali Jelinčiča, Godniča, Spomenko … da taktično mešajo drek (se opravičujem za vulgarnost, a je vsaj ljudska). A ne samo to, zadnje case so se na tako imenovani desnici prebudile številne speče udbovske trnljučice, ki z miritvijo sporov na desnici (le zakaj ne gredo mirit levice, ki je tega bolj potrebna?) dodatno povzročajo zmešnjavo med labilnimi volivci, ki jih je največ. Slovenija je v etičnem smislu prava sramota.

Comments are closed.