Civilna iniciativa Prebudimo Slovenijo podpira sedanjo koalicijo in vlado

2

Sedanja vlada in koalicija dela učinkovito in državotvorno. V civilni iniciativi Prebudimo Slovenijo podpiramo sedanjo koalicijo in vlado in ji želimo uspešne priprave na predsedovanje Evropski zvezi.

Zdi se, da smo v slovenski politiki videli že vse, a zadnje čase pelje levičarsko razgrajevanje in onečaščanje vsega, kar ni naše, v uničevanje strank in parlamentarne demokracije. Posamezniki hočejo za dosego lastnih ciljev obiti voljo od državljanov izvoljenih poslancev ter na vsak način zrušiti vlado. Pri tem jim v veliki meri pomagajo večinski mediji, jim odmerjajo nerazumno veliko prostora, selekcionirajo novice in brez sramu manipulirajo z resnico. V tej obliki se zapisi pojavljajo tudi v tujih časopisih, ki so včasih veljali za vzor objektivnega in preverjenega poročanja.

Civilna iniciativa Prebudimo Slovenijo podpira sedanjo koalicijo in vlado

Mediji imajo na javno mnenje seveda velik vpliv: ga oblikujejo skoraj tako, kakor želijo. A izplen kljub temu ni tako samoumeven. Ljudje opazujemo, razmišljamo in primerjamo: kako je bilo pod oblastjo levih vlad in med vladanjem novih obrazov. Vsi njihovi eksperimenti so se izjalovili in propadli. Danes pa prav iz teh političnih logov na vsakem koraku poslušamo izjave: »Vrnimo se v normalnost.« Prepiri med strankami, ponesrečene notranje- in zunanjepolitične odločitve, afere na področju financ in okoljevarstvenih posegov, privilegiranje goljufov, zatiranje osebne iniciative, dosmrtno ohranjanje položajev v škodo prodorne mlajše generacije, napadi na krščansko identiteto, ideološki in moralni pritiski na slovensko narodno telo …

Vsega tega se spomnimo iz bližnje preteklosti, zato ljudje take normalnosti ne želimo več! Koalicija in njeni podporniki, ki trenutno skrbijo za to, da bomo varno izšli iz sedanje krize svetovnih razsežnosti, se je doslej odlično izkazala. Zdravstvene odločitve in finančna pomoč, ki smo je bili deležni, kažejo na to, da ji je mar za državljane. Vse, brez razlike! Vsi pritlehni očitki opozicije o nepravilnostih pa so klavrno propadli.

Sedanja vlada in koalicija dela učinkovito in državotvorno. V civilni iniciativi Prebudimo Slovenijo podpiramo sedanjo koalicijo in vlado in ji želimo uspešne priprave na predsedovanje Evropski zvezi.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

2 KOMENTARJI

  1. Kdor iskreno želi prebuditi Slovenijo, se bo pridružil pobudi. Nevarno je danes biti slep in gluh za napore vladne koalicije. Vse občudovanje gre premieru in ekipi, enako poslancem, za nedoumljivo moč in neomajno voljo v teh dobesedno vojnih razmerah! Od kje vse to jemljejo!? Prepričana sem ( smo, saj nas ni malo!), da jih vodi iskreno domoljubje in državljanski močen karakter. Podprimo napore vseh dobrohotnih iskrenih ljudi, da bodo zaobšli laž in se borili za resnico in dobrobit vseh nas, ki nam je dano živeti na tem prelepem koščku Evrope!

Comments are closed.