Nasilje preplavlja Slovenijo

6

Bojmo se borcev za demokracijo in proti fašizmu, saj sedanji demonstranti nadaljujejo tradicijo nosilcev protifašistične tradicije. Petkovi kolesarski, po mnenju mnogih igralski protesti postajajo vse bolj vodeni. V njihovo reševanje se je vidneje vključil tudi Milan Kučan, kar dokazuje, da podpira nezakonitost. To je kot pravi komunist in revolucionar tudi dolžan.

Zanimivo je, da se je med njegovimi dvorjani znova pokazal prof. dr. Ivan Svetlik, nekdanji minister in rektor ljubljanske univerze, ki se je v slovensko zgodovino trajno zapisal kot okoriščevalec s premoženjem upokojencev, saj jim je hotel pobrati vse nepremično premoženje. Seveda ne zase, sedaj vidimo, za katero opcijo. Gre za enega največjih zločinov nad slovenskimi starostniki. Zaradi tega, ker jih je toliko dal razlastiti, nima para v slovenski zgodovini. Mnogi so se zato morali odpovedati domovom za starostnike. Zidali jih niso, njihove prebivalce pa so hoteli trajno okrasti. Kaj je komunizem? Kraja tujega dela in z delom pridobljenega premoženja! Teoretično vam bo to bolje razložil veliki akademik Svetlik. Tako ga vsaj označujejo neodvisni mediji, SAZU pa ni nikoli protestirala proti temu.

Bojmo se borcev za demokracijo in proti fašizmu!

Kljub rekordni reprizi petkovih demonstracij so te že nekaj časa brez vsebine. Razen tega, da so proti Janezu Janši, ne znajo ničesar sporočiti. Kradejo dnevne ideje in jih prodajajo kot svoje. Beda. Vsebinska in organizacijska. Razen denarja jim očitno vsega primanjkuje. Njihovi petkovi protesti vse bolj postajajo manifestacija bolnega duha. Predstavljajo se kot ljudska skupščina, ljudem bodo predstavili zahteve ljudstva. Kdo je to ljudstvo? Milan Kučan in njegov dvor. Kaj hočejo? Naprej krasti upokojencem.

Sredine demonstracije so nekakšen nezakonski otrok petkovih. Mnogi petkovci so se jim pridružili. Boj proti cepljenju postaja vse bolj prozorna maska. Vodi jih namreč cepljenec, ki bi rad prišel v parlament in si rešil eksistenco. Kot znani nogometaš pri komunistih. Nekdanji policaj je neprimerno bolj sposoben kot petkovi organizatorji. Ne samo zaradi ogromne udeležbe, ampak predvsem zaradi vodenja demonstracij, ki sicer nimajo vsebine. Skoraj so zavzeli eno osrednjih prometnih žil z Apeninskega polotoka v severovzhodno Evropo. Modro! Zgolj in samo osebne koristi glavnega sklicatelja. Je proti vsem strankam in postaja vse bolj nevaren tudi onim, ki bi iz ozadja radi plasirali nov obraz. Pridobiva neopredeljene in vetrogončiče, ki se vedno uklanjajo političnim vetrovom. Ni važno, od kje pihajo, samo da piha.

Bojmo se borcev za demokracijo in proti fašizmu, saj sedanji demonstranti nadaljujejo tradicijo nosilcev protifašistične tradicije.

Policija državljanov ni sposobna zaščititi. Organizator mirno krši zakone.

Ljubim mir in tišino. Toda to je moj problem. Vaš naj bi bil ukrepi proti cepljenju. Ne strinjam se, ker zato nimate nobene, najmanj pa moralne in človeške pravice. Edino, do česar imate pravico, je neogrožanje drugih. Ste ljudje brez sočutja za sočloveka. Posredni morilci starih in onemoglih, ste pravi antifašisti! Vključite se med nosilce protifašistične tradicije, ki imajo na vesti na deset tisoče nemočnih pokojnih. Izjemno herojstvo jih je bilo pobijati v takem stanju! Ob demonstracijah se izživljate nad starejšimi in otroki, ki imajo maske. V zasebnih avtomobilih. Sredi javne ceste. Zaradi vašega neposrednega nasilja je imel vnuk resne posledice. Prestar sem, da bi se še česa bal. Heroji ste! Izživljanje nad starejšimi in nemočnimi otroki je res junaštvo. Bravo organizator! Legenda ste!

Kučan jim je vzor. Spodbuja jih k nadaljevanju nezakonitosti. Policaji se svojega nekdanjega kolega ne dotaknejo. Stanovska solidarnost! Enkrat policaj, vedno policaj!

Dostop do doma mi je bil kljub vidnim gibalnim težavam oviran. Ne obsojam policaja, ki me ni smel pustiti do stanovanja, toda zakaj niso bili sposobni zaščititi ljudi, otrok? Nisva bila edini žrtvi maltretiranja demonstrantov! S kakšno pravico nas policaji kaznujejo zaradi parkiranja, ki nikogar ne ogroža; ni problem plačilo, ampak samovolja Jankoviča, in v pisnem izreku kazni navajajo neresnične razloge. Ste varuhi miru in državljanov ali del nasilja?

Starši! Ko se bodo vaši nadobudneži, zlasti dekleta prevladujejo med demonstranti, v sredo znova odpravljali izvajat nasilje nad starejšimi in otroki, se spomnite, da s tem prevzemate odgovornost in krivdo. Kljub ali pa ravno zaradi nemoči (sabotaže?) policije.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

6 KOMENTARJI

 1. Veliki irski poet William Butler Yeats je v eni svojih pesmi napisal takole:

  Mere anarchy is loosed upon the world,
  The blood-dimmed tide is loosed, and everywhere
  The ceremony of innocence is drowned;
  The best lack all conviction, while the worst
  Are full of passionate intensity.

  Mozno je to razumeti kot pesimizem, celo otozno resignacijo, lahko pa kot svarilo, spodbudo, da se ta zaton ne bi zgodil.

 2. To, kar doživljamo ob sredah in petkih, priložnostno pa tudi že kak torek in soboto je dejansko zaton pameti in spodobnosti. Vsebina tega divjanja in upiranja je absurd absurdov in nezrelost na kubik, pa čeprav jim mediji in vrhovi sodstva v umazani igri držijo stango in so del tega neslavnega teatra, ki s stalnim podiranjem razumnih, strokovno utemeljenih ukrepov ( maske, razdalje, zmanjševanje socialnih stikov, testiranje, cepljenje, pogojevanje s PCT) epidemijo pospešuje in prolongira. Noro je, kakšna avtodestruktivnost in iracionalnost razsajata po Sloveniji kontinuirano od marca 2020.

 3. A ne smemo se jih bati. Poklicani smo, da se jih ne bojimo in da se jim ne uklanjamo. Ne antivakserjem, ne komunistom, ne balkanskim primitivcem in mafiji.

  Niti moja 83 letna mama se jih nic ne boji. Nekajkrat se je ze soocila z njimi na ulici, tudi z Borisom Novakom in Luko Mescem. Danes je šla na sprehodu pod tivolskim gradom ob njihovem zborovanju, kjer so prisotne ozvoceno trapale, kakšno zdravstveno grožnjo da cepljeni predstavljajo necepljenim, pa jim je glasno odvrnila, naj se ji le urno umaknejo, da jim ne bo kaj hudega, saj je ona cepljena ze kar trikrat.

  Resnica, razum, spodobnost in odgovornost se tej raznovrstni blaznosti res ne smejo umikati, ce ne, se nam hudo slabo piše. To ni srednji vek, to je kamena doba.

 4. g.Granda, pa vendar se vrti!

  Najvišji jih kliče po vrstnem redu, enega za drugim! Naustavljiv proces. Žal pa za seboj puščajo razdejanje-zato bodo odgovarjali za nazaj in za naprej.
  Najvišji ga je poklical ob koncu zemeljske kariere, Satan Lučenosec pa ga je vzel k sebi !
  LJUBO BAVCON is deadly dead !
  ————————————————————————————————————————
  Namesto svobodne Slovenije, so nam naredili Udbokučanistan točno tipa kot opisano zgoraj.
  Zelo ga je omogočila pošast, ki je ustvarila kazenski Zakonik, in v SFRJ in v SRS in v R.Sloveniji.
  Zdaj ga na tem svetu ni več. Monstrum Ljubo Bavcon. Slovenska pošast, antičlovek in ustvarjalec boljševiških “človekovih pravic” – satanski izrodek človeškega rodu na slovenskem !.

  https://mojcavocko.si/odsla

  Po tej poti obveščamo super obveščeno Von den Leyenovo in dr. JOUROVO ter Evropsko sodišče za ČLOVEKOVE PRAVICE, da je največja beštija za Kučanom, seveda, odšla v Pekel.
  ———————————————-
  Gospod je vstal. ALELUJA !

  • Frančišek:Bog -in vaš patron tudi-je usmiljen, saj On sam osebno moli in prosi odpuščanja za tiste, ki ne vedo,kaj delajo….pa tudi za one,ki se spreobrnejo magari v zadnjem trenutku… Tak je naš Gospod!

 5. Pa še to:Še 16 dni oktobra je:Pridite molimo rožni venec za vse nas -torej tudi za vse naše nasilneže.

Comments are closed.