Bi delali na Škofijskem uradu za družino?

0

druzinaNadškofija Ljubljana je razpisala prosto delovno mesto tajnika oz. tajnice Škofijskega urada za družino za določen čas enega leta in možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Škofijski urad za družino se med drugim ukvarja s pripravo na zakon, izvaja tečaje naravnega načrtovanja družine, podpira zakonske skupine ter družine v težavah.

Gre za zaposlitev s polnim delovnim časom in gibljivim oz. nestalnim urnikom. Za delovno mesto je zahtevana izobrazba specialist/ka zakonske in družinske terapije oz. mag. zakonske in družinske terapije ter tudi predhodna izobrazba ‘diplomiran teolog’. Med dodatnimi znanji zaposlovalec pričakuje poznavanje pastoralnega področja v Cerkvi na Slovenskem, aktivno znanje najmanj enega tujega jezika, znanje dela z računalniškimi programi Word in Excel ter uporabe interneta. Prav tako se predpostavlja dejavno sodelovanje v katoliškem občestvu. Nadškofija Ljubljana od kandidatov za delovno mesto pričakuje tudi najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju pastoralnega dela z družinami.

Prijavi je treba priložiti: življenjepis, vizijo dela Škofijskega urada za družino, kopije listin oz. dokazil o ustrezni izobrazbi, priporočilo duhovnika.

Kandidati, ki menijo, da ustrezajo pogojem razpisa se lahko prijavijo najkasneje do vključno 4. marca 2016 na e-naslov: ps.lj@rkc.si ali na naslov: Pastoralna služba, Ciril Metodov trg 4, 1000 Ljubljana.