Ata pride v šolo

44

Priznam, da se mi Milan Kučan malo tudi smili. Sedemdeset let in več je star in ne le, da mu mnogi med nami nočemo verjeti, da je res v pokoju, marveč mu še tedaj, ko javno udari po mizi, postavljamo ovire na pot. Njemu in njegovemu »sinku«.

Je bil cunami zaman?

Tako ni nič čudnega, da je bil med včerajšnjim televizijskim nastopom najbolj podoben razjarjenemu staršu, ki pride v šolo obračunat z mulci, ki so se po nemarnem spravili na njegovo dete. Seveda, v projekt Sinko št. X je vložil toliko, da ljubljanskemu županu preprosto mora uspeti. In zdaj, ko se je po vsem uničujočem lomastenju na levi na obzorju pojavila velika luč, bi se neuspeh očku upravičeno zdel v nebo vpijoča krivica.

A če je še prejšnji teden kdo spraševal, kako da je sinko tako nevešč zakonitosti parlamentarnega sistema, je včeraj sočasno dobil odgovor. Omenjenih zakonitosti ne pozna, ker ga očka o njih ni poučil. Poučil pa ga ni, ker se za parlamentarno demokracijo nikdar ni iskreno zanimal. Še več, v trenutku slabosti je dal jasno vedeti, da jo globoko v sebi prezira in jo je vedno štel za nujno zlo.

SZDL živi naprej …

Seveda obstaja velika verjetnost, da bodo Slovenci trobezljanje o stranpoteh strankokracije odkupili. Od svojega prvega predsednika so pač odkupili že precej abotnejše stvari. Vendar bi bilo dobro, ko bi se zavedali, da Kučan v svoje slavospeve domnevnemu ščitu pred samopašnostjo strank projicira lastno nejevoljo zaradi obstoja strank kot takih.

S svojim delovanjem je ničkolikokrat izpričal, kaj ostaja njegov ideal. To je nekakšna nova SZDL, ki jo je po zatonu moči liberalne demokracije (pravzaprav pa že v njenem času) uspešno vzpostavil na levem polu političnega prostora. Samo tam preprosto zato, ker na desno njegov vpliv v glavnem ne seže. (Strankam in osebam, ki se ga kljub vsemu nalezejo, se desni volivci relativno kmalu odrečejo, kot kaže primer Franca Zagožna.) V okviru tega sistema nobena posamezna levosredinska stranka nima lastne teže, pač pa se v celoti da na razpolago skupni »stvari«. Celo do te mere, da mirno vzame v zakup lastni propad in se dela, kot da je zanj kriva izključno sama. Katarina Kresal in Gregor Golobič sta se dala Pozitivni Sloveniji pojesti brez besed. Zmago Jelinčič je bil za hip sicer glasen, a če bi bil pošten, bi se moral obenem s kritiko še zahvaliti.

… ali pa ne?

Kljub navedeni pripravljenosti mnogih, da nesebično delajo za narodov blagor, so očka v šolo pognale prav težave znotraj dobro zamišljenega in vsake strankokracije prostega modela. Izkazalo se je namreč, da je najnovejši »maziljenec« ne glede na svoj presenetljivi uspeh nenavadno osamljen. In to ravno zaradi očkovih rošad.

Edina dva preživela njegovega zadnjega »cunamija«, Borut Pahor in Karl Erjavec, se nista brezpogojno pripravljena podrediti blokovski disciplini. Spet ima morda Kučan boljši nos od drugih in ve, da bodo njuno ravnanje slovenski volivci razumeli kot izdajo svoje izbire 4. decembra. A da politična stranka želi živeti lastno življenje in sklepati povezave z drugimi strankami, ki so na podlagi volilnega izida možne, je v parlamentarni demokraciji precej običajna stvar. V sistemu SZDL-ja in ljudske fronte je po drugi strani to najhujši greh in »prelisičenje volivcev«. In omenjeno je hotel nekdanji predsednik povedati s svojim »prihodom v šolo«, da bi zaščitil neprimerno obravnavanega (žal samo) relativnega zmagovalca.

Foto: knjižnica Domžale

44 KOMENTARJI

 1. Koga, razen centralnega komiteja, še zanima, kaj si misli Kučan?

  Zakaj nas medijio neprestano posiljujejo s stališči tega političnega neandertalca?

  Kučan ima najvišjo pokojnino vdržavi..

  Mar ga ni sram, de se ob svojih tisočih Evrihše kar naprej vtika v politiko in kroji tudi usodo upokojencev, ki imao le 250 do 450 Evrov pokojnine.

  In dlje, ko se vtika v državne zadeve, nižje so pokojnine,seveda razen njegove.

  • KUČANOVI pred vsakimi volitvami nastavijo “mišolovko ” , v katero se ujame vedno okoli 8 % volilcev , kar je zneslo leta 1996 6,10 % ali 65. 293 glasov ! TOkrat so bile to stranke “TRS “, Žnidaršičeva STRANKA DELA , ZELENI itd…. TI o mnogočem soodločajo ! Zanimivo, da je precej upadlo “neveljavnih ” glasovnic , kar je na volitvah 10. novembra 96 zneslo 67.007 glasov , to pa je toliko , kot jih je prejela 4. 12. letos “SLS” , ALI SKORAJ TOLIKO KOT “lista Virant ” !
   TOREJ, TO NAJ BI BIL KUČANOV , DELI IN VLADAJ !!

 2. Nisem gledal, samo prebral sem povzetek pogovora, si pa zlahka predstavljam, da je bil popadljiv, kot na Odmevih pred volitvami. Najbolj me je “navdušil” tisti del, da je današnja strankarska demokracija izgubila tisto, česar je bil on vajen v pol stoletja političnega udejstvovanja, večji del v socializmu – delati za skupen blagor. Zanj je zgleda “skupen blagor”, da so on in njegovi sodelavci državo pognali v krvav vrtinec, v katerem je izginilo 200.000 ljudi. Če bi prišteli pa še tiste na začetku njihovega delovanja za skupen blagor, pa bi se približali številki pol milijona.

  • ČUDIM SE , DA UDBOVSKA SVOJAD že ni začela širiti vesti po beznicah , da je za PAHORJEVE težave kriva zdravnica BAČKOVNIK – JANŠA zaradi slabo postavljene diagnoze ! ALI pa celo , ker PAHORJA ni hotela sprejeti v “njeno kliniko ” v DUBAJU ali AVSTRALIJI !
   KUČANOVI IN ERTLOVI so polni slaboumnih idej !

 3. Kučan se spreneveda v stari komunistično-totalitarni maniri. Češ Jankovičevi koalicijski neuspehi so le posledica zanemarljive začetne nespretnosti sicer izjemnega pogajalca in managerja. Vsem vidna resnica je seveda, da je Jankovič od Kučana prejel koncesijo za vladanje točno zaradi svoje pripadnosti tradicijam in folklori totalitarnega režima in zaradi svoje nagnjenosti k absolutni oblasti. S to kadrovsko izbiro je Kučan pokazal, da je nevaren demokraciji, z govorjenjem o partitokraciji pa ta vtis še utrjuje.

 4. No, še ena izjava je neverjetna, namreč tista o koaliciji, ki bi temeljila na dokazovanju, da Janković ni pravi človek za vodenje države. Kučan je seveda pravilno ugotovil, da taka koalicija ne bi bila zelo stabilna. Nesporno drži, je pa zanimivo, da te ugotovitve ni delil z nami po volitvah 2008, ko je, tudi z njegovo pomočjo, nastala prav taka koalicija. Koliko ljubši je pometačem tuj prag.

  • V Sloveniji praktično ni stabilnih koalicij – razen če se koalicijski partnerji ne razrežejo kot salama. Kaj sledi potem, pa smo tudi videli.

   • Kaj sledi potem, pa smo tudi videli.

    Da RX170, res smo videli.

    Dobro delujočo koalicijo in doslej najuspešnejšo vlado.

 5. NA VPRAŠANJE, kako se je g. Janša izrazil o njemu , ” češ dal me je zapreti, pa sva vseeno sodelovala” ! Murgelčan trdovratno trdi, kot, da je Janeza JANŠO aretirala JLA ! Seveda to ne drži, aretirala ga je njegova “UDBA “, ki je bila bila svojčas pod njegovo KUČANOVO komando in ga izročila vojaškemu sodišču !

  KUČAN DEMOKRAT,
  NAROD BREZ GAT !

 6. V primerjavi z ideološko zaslepljenimi, politično sfanatiziranimi, duševno neuravnovešenimi in umsko zmračenimi Janševimi jurišniki, je Kučanova umerjenost in racionalnost pravi blagoslov.

   • @admin Prosim vzemite to kot dobronameren komentar. Mislim, da je vasa intervencija neumestna. Ce naj bi bil to casnik z mero, bi pricakoval, da so standardi mnenja/zaljenja enaki za vse. Torej tako za javne osebnosti, kot za pavsalne opise. Ali je medij klasicno liberalen, kjer so opisi in opaske dovoljeni, dokler ne spodbujajo k nasilju, ali pa ne. In to za vse. Ne glede na to ali govorimo o bivsem predsedniku, ali kom drugem.

    V nasprotnem primeru, bo to postal trobilo le enega nazorja, kar je seveda povsem legitimno. Dopuscam pa moznost, da sem v tem primeru narobe razumel poslanstvo te strani. Upam pa, da ne.

   • Administrator, Primož ni zmerjal.

    Nasprotno, tako zabavno je poveličal domnevno Kučanovo umirjenost in racionalnost,
    da jo je nehote iracionaliziral in osmešil.

    Pa še tisto o blagoslovu – nekdanji in sedanji šef centralnega komiteja Kučan in blagoslov?

 7. SPETIRMOHER:
  1. Po CUDOVITEM CLANKU O gospodu JOZETU PUCNIKU, da ti zaigra srce in dusa, tale zlobni, pritlikav spetirmoher, da se ti umraci um!
  2. Leta 1991 se NIHCE od Slovencev ni vec ukarjal, kako resiti YU! HOTELI SMO SAMO VEN! Nazaj k svojim bratom, GOTOM! V Evropo proc od balk-ana! Kamor si nas ti spet pipeljel!
  3.O kaksni odgovornosti lahko govoris ti, ki si nas s svojimi carovnicami in kravalmoherji, 20 let rzcepljal in poneumjal!
  4. Ti bos govoril o odgovornosti plebiscita, ki si nas razorozeval, ki si scuval, ki si hotel PLEBISCIT NEGIRATI!
  Da ni bilo gospoda PUCNIKA, bi ti tudi uspelo! Ti, ki si zavestno goljufal na vseh volitvah, bos govorilo odgovornosti!
  5. Arohanca koga? V Sloveniji 20 let obstaja samo ena arganca! OCE TE UMAZANE AROGANCE IN RAZCEPLJENOSTI, MALI SPETIRMOHER!
  6. Ti nam bos pridigal enotnost okoli Jankovica, ko pa si kot riba v vodi, kjer je kraval in anarhija!
  7. TI SI ZADNJI, KI BOS GOVORIL O OBCTKU ZA LJUDI! Kaj je, ko si nas v teh 20-ih letih pokradel za 200 miljard Euro, drzavo in drzavljane! DA TE NI SRAM!
  8. 80% Slovencev, pa ne tistih 400.000, ki si nam jih ti pripeljal, misli, da Jankovic ni pravi! Ti pa nas posiljujes, unicujes, nas krades in nas razdvajas!
  9. TI SI ZADNJI, KI IMA PRAVICO GOVORITI O TEM, KAJ JE DOBRO ZA SLOVENCE! !
  Samo na dveh racunih, s katerimi razpolagas, v Svici in Nemciji, je 2 miljardi! Obrestno obrestno gledano je pokradeno vsakemu delovnemu Slovencu, ce nas je delovnih 800.000 in je povprecna netto placa 1.000 Euro, si pobral vsakemu delovnemu Slovencu takole 5 let dela!
  Ce pa gledamo se unicena podjetja, s tvojim prvim Roparjem MEncigerjem, je vsak delavec pokraden za 200 let dela!

 8. Se pa s Kucanom v necem strinjam! Na volitve nismo sli, da bi dobili neko vlado segedina ali corbe!
  Prvo moznost mora predsednik ponuditi Jankovicu! Ce ta ne uspe, mora moznost dati Jansi!
  Ce tudi ta ne uspe, laho moznost da “koaliciji” SLS+DESUS+Virant!
  Sledijo nove volitve!
  Jankovic bo zbral v prvem koraku: 48 poslancev ZA! (28 LZJ+3 LVIRANT+1 HuN+6 DESUS+10 SD)!
  V 8 mesecih bo stanje KAPUT uber alles!
  NAJ ZLOVENCI NOSIJO POSLEDICE BUTASTEGA VOLJENJA!

  • Mercatorjev štacunar in ljubljanski zemljiški mešetar bo uspel s kandidaturo za premiera.

   Vsekakor ga bo podprl Virant, ki si s ponujanjem vlade narodne enotosti, za katero natančno ve, da nima nikakršnih možnosti, ustvarja le opravičilo za svojo izdajo, češ saj sem se zavzemal za nevtralnega mandatarja, pa nisem uspel, zdfaj sem bil pa prisiljen podpreti štacunarja, da bi rešili politično krizo.

   S tem bo opravičil tudi Erjavčevo podporo zemljiškemu mešetarju, čeprav si še zamisliti ni mogoče, da Desus ne bi ravnal po Kučanovih navodilih.

   To, da bi bila zavrnitev Pozitivne Slovenije in Jankovića nujen in resen civilizacijski dosežek, Virantu in Erjavcu seveda ne bo mar, saj bosta zadovoljila svoje oblastne interese.

 9. KDO BO POTEŠIL MOJO NESRAMNO RADOVEDNOST , ČE NA TEM MESTU VPRAŠAM, KDO JE MILANU KUČANU PLAČAL POTOVANJE V PRAGO na pogreb g. HAVLA ? Smo bili zopet mi, davkoplačevalci ???

  Petrovc , bi morda vedel, ker je blizu !

  • Cactus, potovanje je častil turek, ne verjamem da iz svojih prihrankov …., pri Fleku pa nista bila opazena …..

 10. @ administrator dobro, mene ste brisali, toda kaj je kaj takega napisal spoštovani @ Alfe, da je bil brisan pod mojim komentarjem ?

  • Pri tej hiši imajo nasploh čudne kriterije za brisanje komentarjev.

   Nisem rekel stroge, temveč čudne, kar je velika razlika.

 11. Ker ste bili spoštovani kolegi že brisani, ne bom uporabil svojega poimenovanja za to osebo.En del poimenovanja se nanaša na njegove plave oči, drugi del pa na glodalca, ki se hrani tudi po kanalizaciji. In ta oseba in njen varovanec Jankovič sta po karakterju in delovanju identična. Upravičeni sumi o sorodstvu??
  Tako kot je bil Kučan perfidno velik “demokrat” vseh 20 let in mu med tem demokratskim delovanjem ni bilo odveč s poti spraviti niti politične konkurence, po imenu Ivek. Drugi so donadaljnega prišli le do zapora.
  Enako je bil velik manager in vodja Jankovič. Vrhunskost njegovega menažiranja mu naj bi služila tudi kot premierju.Obenem pa se ve, da tako v Mercatorju kot na MOL, če ni po njegovem, lahko oponent išče službo. Jankovič pa denar od bank, ki ga nikoli ne vrne.
  Torej nastop zagovora velikega PM (Jankoviča) od strani velikega vodje (Kučana) ,je bilo za pričakovati. Tisti, ki imamo odprte oči, nas zadeva čudi.Ni pa čudila zadeva 30 % volilcev, ki so iz zmede prejšnje Kučanove vlade(Pahor) naredili zmedo nove(Jankovičeve ???)vlade.
  In za paralelo z dogajanji od Tunisa, preko Egipta, do Sirije, ali se ti “modrijani” ne zavedajo, da potiskajo deželico pod Aplami v dogajanje, kot smo ga imeli priliko spremljati??

 12. Ta članek mi je bil všeč, ker pokaže, da tako kot Jankovićć tudi Kučan nima pojma o tem, kaj je relativni zmagovalec.
  Tudi Kučan skuša kot Janković brez pogodbe prisiliti strankarske voditelje, da gredo kot neumen privesek v vlado zameno za drobiž.
  Tako kot Janković ne ve kaj je demokracija in parlamentarizem ( in svoboda govora, ter odgovornost), tako tudi Kučan tega ne ve.
  Tako kot je Janković kupil maturo za svojega sina, tako je prišel ata Kučan ves togoten v šolo, ker je njegov nevzgojeni in neuspešni sin Janković prinesel domov spričevalo:
  1. nezadostno za pogajanje
  2. nezadostno za spoštovanje tekmecev
  3. nezadostno za teamsko delo

  In ata Kučan je grozil učiteljem in ravnateljem, da bi ocene retuširali.
  Sedaj je tudi jasno zakaj gre Bučarju že leta in leta na živce strankokracija, še posebej če je blizu oblasti kaka stranka, ki naj fevdalni eliti ne bi bila po volji oz. bi si od nje odrezala prevelik kos pogače oz. naropane rente.

 13. Trdim, da je bilo o Kučanu in Jankoviću povedano kar dovolj. Vsi bolj ali manj vemo, za kakšna človeka gre.

  Ni mi pa jasno, ali so ljudje, ki nameravajo priti do sreče preko zla, resnično v večini? Po volitvah sodim, da so.

 14. KADAR OVCE VOLIJO: …….in dobimo minestro, kjer sta si nasproti dva pola, Jankovicev koncept fevdalne balkanske drzave pravoslavnega tipa, razgrajajmo danes do jutra, kaj bo prineslo jutro, koga briga! In nasproti Janseva protestantska vizija, Venetsko-Gotska, delajmo in molimo, za jutri, za potomce, za postenje!! In sedaj problem, ki je samo delno resljiv, Virantovo-Zerjavova naveza, ki jo goni samo in edinole, zelja po oblasti! Niti koraka dalje ne vidijo, oblast, oblast, oblst!
  Virant-Zejav se dobro zavedata, da v koaliciji z Jankovicem ne bosta mogla niti mrdniti! Ko bosta podpisala pogodbo bosta pribita na kriz, ki se imenuje “obremenjujoci dokumenti”! Niti vloge kmeta na sahovnici ne bosta imela! Koalicija z Janso je sicer bolj obetavna, toda tudi tam se bo kmalu pokazalo, da delati ne znata in bosta na istem! Smrkava kamarila okoli Viranta, ki niti soferskih izpitov nima in kamarila zemljiskih in cestnih mesetarjev okoli Zerjava, sta si na las podobni! Goni jih samo en cilj: korito, korito, korito! Pri tem pa ima ata Kucan v rokah neprijetne dokmente o obeh!
  Ovce, Zlovenci, so volili tako butasto, da te juhe niti psom ni mogoce servirati!
  In da bi bile volitve, ponovno, jutri, bi ovce volile tocno enako, butasto!
  Torej je potrebno, za ovce, da zvecer lezejo v posteljo, kakrsno so zjutraj postlale, da pozrejo govno, kakrsno so si nasrali v lastni lonec!
  SDS bi, po moje, ne smela glasovati proti Jankovicevem mandatarstvu, morali bi se vzdrzati pri glasovanju! Zakaj bi bedakom cistili kroznike na katere so se posrali, da se bodo jutri ponovno, v prepricanju, saj bodo pametni pocistili!
  Naj ovcam vlada fevdalni gospodar!

  • @Petrovc, se v celoti strinjam. Posebej tragično je, da, če bodo še ene popravne volitve,bo rezultat še bolj zmeden. Kajti glavne linije “pokreta” se morajo dogovoriti in določiti v času relativnega obilja, kajti, večja kot je beda, večji je nered in nemogoče dogovarjanje.

 15. KOMU SPAGETE OKOLI USES POVESA: kaj sploh Virant in Zerjav hoce, s svojo zmedo, ki jo dela!?
  Pokriti izdajo za nazaj!? Pokriti izdajo za naprej?!
  Pripraviti vse skupaj, da bo potem po Pilatijevsko izjavil: “…poizkusil sem vse, pa ni slo in da resim Slovenijo grem z Jankovicem!!?”
  Zmedo, ki jo je stvaril dvojcek Virant-Zerjav, ni mogoce vec resiti, pametno, se posbej ob baznem stanju bedastega naroda! NAJ GRE VSE ZUGRUNT!

  • Ggoraj sem že opisal, kaj želita Kučan in Virant doseči z Virantovim taktiziranjem.

   Enkrat izdajalec, vedno izdajalec.

   Vprašanje: kakšna razlika je med prostitutko in kurbo (naj mi oprosti administrator)?

   Odgovor: prostitutka je poklic, kurba pa karakter!

 16. Kučan je pozabil, da se je za vstop v parlament potegovalo dvajset (20) strank, ne le njegov šiš miš PS LZJ.
  Naj mu končno nekdo pove, da smo se pred 20.-mi leti odrekli enoumju in izbrali parlamentarno demkracijo.

 17. MEFISTO: zelo zadet opis! Prostitutka nikogar ne izdaja, nikogar ne vara, njena dusa je zalostna, kajti dela proti svojim nacelom, ziveti pa je potrebno, ceprav jo boli srce nad lastnim pocetjem, prostitutke so kasneje najboljse zene, zveste, predane, ljubece!
  Kurba pa je in ostaja kurba, ona vara, ona ne pocne to zaradi prezivetja pocne zaradi izprijenega karakterja, to so poden partnerice, laznjive in prevarantske!
  Kam sodita Virant in Zerjav, sodite sami!

  • Hej, počakajno no malo! Ne prvi in ne drugi se ni izjasnil! Poleg tega pa se človek, tudi kurba (oprosti admin!), lahko vedno spreobrne!

 18. ZELO ZANIMIVO, kako ima bivši predsednik dostop do gledanega TV DNEVNIKA ali ODMEVOV , kadarkoli se mu zazdi ! Te servilnosti bi lahko bilo že enkrat konec ! NJEGOVA “spretnost ” obračanja besed oz. laži je zelo prozorna , tako zelo, da lahko vedno njegove izjave samo obrnete , pa vidite kje resnica je !

 19. STE KDAJ POMISLILI: cemu se Virant tako oklepa prevzeti policijo, tozilstvo in sodisca!?
  Dragi moji, tam so nasi podatki! Tam so podatki, ki so mocan, neskoncno mocan, argument izsiljevanja, diskvalifikacij in deskriditacij!
  Vzamite si za vzgled Kresalovo, ki ze izsiljuje za zupanjo Ljubljane!
  In Virant ima znacajsko lastnost Kucana, z neznosno lahkostjo laze, deluje prijetno zmeden in izdaja prijatelje, brezvsake zadrege!
  DOBILI BOMO DRUGEGA KUCANA!
  Samo bojm se, da se hujsega!

 20. KUČANOVI pred vsakimi volitvami nastavijo “mišolovko ” , v katero se ujame vedno okoli 8 % volilcev , kar je zneslo leta 1996 6,10 % ali 65. 293 glasov ! TOkrat so bile to stranke “TRS “, Žnidaršičeva STRANKA DELA , ZELENI itd…. TI o mnogočem soodločajo ! Zanimivo, da je precej upadlo “neveljavnih ” glasovnic , kar je na volitvah 10. novembra 96 zneslo 67.007 glasov , to pa je toliko , kot jih je prejela 4. 12. letos “SLS” , ALI SKORAJ TOLIKO KOT “lista Virant ” !
  TOREJ, TO NAJ BI BIL KUČANOV , DELI IN VLADAJ !

 21. ČUDIM SE , DA UDBOVSKA SVOJAD že ni začela širiti vesti po beznicah , da je za PAHORJEVE težave kriva zdravnica BAČKOVNIK – JANŠA zaradi slabo postavljene diagnoze ! ALI pa celo , ker PAHORJA ni hotela sprejeti v “njeno kliniko ” v DUBAJU ali AVSTRALIJI !
  Oni so polni slaboumnih idej !

 22. “Celo do te mere, da mirno vzame v zakup lastni propad in se dela, kot da je zanj kriva izključno sama.” Bravo! Zanimivo, kako v deželi, kjer vladajo teorije zarote, tako očitne (sicer bedne) zarote nihče ne izpostavlja …

  “Spet ima morda Kučan boljši nos od drugih in ve, da bodo njuno ravnanje slovenski volivci razumeli kot izdajo svoje izbire 4. decembra”

  Ne vem, kako je drugod po Sloveniji, ampak na Goriškem, ki je ostala glavna (in edina) trdnjava SD-ja (pa tudi SDS-a: to je edina regija, kjer Janković ni zmagal niti v enem okraju), so volivci SD-ja precej, precej skeptični do Jankovića. Kar nekaj jih poznam, ki so bili nad Jankovićevo zmago zgroženi. Mogoče k temu pripomore bližina Italije (precedens Berlusconi je še vedno živ v spominu), in pa dejstvo, da je tu Janković za svojega valpeta postavil Roberta Goloba (slutim, da bo to ime kmalu zopet postalo znano vseslovenski javnosti), ki ima z SD-jem milo rečeno slabe odnose.

 23. ROBERT GOLOB , barantavec z elektriko , bi se kmalu moral znajti na spisku “NPU ” – ja , toliko škode je že povzročil !

Comments are closed.