Na predčasnih volitvah bo zmagala SDS, napovedujejo astrologi

19
Astrolog Padežnik opozarja na možnosti, da bi se predsedniki manjših strank morda želeli ogniti partnerstvu z Janšo. Da bi po zadnjem vzorcu Marjana Šarca ponovno prelisičili »zmagujočo« stranko s sestavo še ene pisane, četudi manjšinske koalicije. Padežnik napoveduje, da bo tak poskus že vnaprej obsojen na neuspeh. Očitno bo v tistem času razporeditev planetov tista, ki bo takšne eksperimente preprečila.

Zmagujoča stranka je že vnaprej znana. Astrolog Stane Padežnik napoveduje, da SDS lahko dobi še več poslanskih mandatov, kot jih ima zdaj. Po njegovo je vpliv Jupitra na Janšo že zdaj izredno ugoden, še bolj pa bo aprila. Se pa utegne sovražna ali bolje odklonilna retorika proti Janši ponovno zaostriti, če bo kdo odpiral ideološke teme in mu pritiskal na žulje. Širše razsežnosti za ideološki spopad z Janšo lahko pričakujemo med 13. majem in sredino junija, pravi Padežnik

Da bi se tem neproduktivnim debatam, soočenjem ali že kar gonji izognili tudi po volitvah, ko bo čas za sestavo vlade, bi bilo dobro, tako meni astrolog Padežnik, da bi se tako imenovane »desne« stranke poenotile okoli možnega kandidata za mandatarja po volitvah, ki bi bil sprejemljiv tudi za Janeza Janšo. S tem bi Slovenija lažje in hitreje napredovala, sprejela nujne ukrepe in reforme ter se pripravila na vodenje EU. V tem primeru bi se na neki način Janša žrtvoval za skupno dobro in za tako imenovano »drugo republiko«, njemu bi pa vsekakor ostala prvenstvena vloga povezovanja. Tako bi se tudi lažje sestavila širša koalicija že po SDS-ovsvki stari paroli 50 plus. Astrolog vidi celo možnost, da bi se koaliciji pridružil DeSUS in še kdo, ki je bil doslej odločno proti sodelovanju s tokrat zmernejšo »desnico«. Kar bo seveda pomenilo, da bodo s tem globoko požrli ‘antijanša cmok’ ter svojo besedo.

Postavljanje vlade po Šarčevem vzoru ne bo uspešno

Seveda se lahko zgodi, da bi se predsedniki manjših strank želeli ogniti partnerstvu z Janšo. Da bi po zadnjem vzorcu Marjana Šarca ponovno prelisičili »zmagujočo« stranko s sestavo še ene pisane, četudi manjšinske koalicije. Padežnik meni, da bo tak poskus že vnaprej obsojen na neuspeh. Očitno bo v tistem času razporeditev planetov tista, ki bo takšne eksperimente preprečila.

Vir: Onaplus

19 KOMENTARJI

 1. Tudi Hitler je imel svojega astrologa, pa Himler je verjel v nadnaravne silein oba sta kljub napovedim ”svojih” astrologov končala klavrno.

 2. Ne morem prehvaliti uredništva teh spletnih strani, da so končno začeli objavljati mnenja modrih mož, kot je astrolog Stane Padežnik. Kaj bi z duhovniki, kristjani in podobnimi umazanimi živalmi … 😮

  • Očitno jim že zmanjkuje piscev , … zato je to spletni zalogovnik/skladišče z mero … z mero Česa ?? Polno mero praznega morda ? Morda pa res , …

  • Če nam že Bog ne more pomagati (ker raje hodimo zapravljat nedeljski Gospodov dan v trgovske centre namesto h Gopodu v cerkev), so edino upanje še astrologi.

   • Dobra , zelo dobra diagnoza in prerokovanje, ki pa ni rešitev enigme pod imenom :
    Kučanovih 10.zapovedi :
    A. POSVEČUJ GOSPODOV DAN / Vsi gredo v šoping, jaz tudi, župnik me bo
    itak pokopal cerkveno kot vse druge!
    X. DELAJ / Zoki tud dela!Saj res kradejo,ampak saj bo kanilo tudi za nas!”
    Y. NE KRADI / Vsi kradejo , torej lahko tudi jaz
    Z. NE SEKSAJ NA SILO / Saj župan tud, torej tudi mi brez problema

    Itd

 3. Četudi bo zmagala Sds , bo to žal še vedno NAPAČNA pot za Slovenijo … !!! ! !!! Žal.
  Zdaj me že skrbi, da se ni že Bernard Brščič preveč pokvaril , tako kot se je že Janša in večina od znanih … Amennn !!! ! !!!

 4. Časnik je spletni magazin katoliške usmeritve.
  RKC svojim vernikom svetuje, da si v pripravi na spoved med drugim izprašajo vest z naslednjimi vprašanji:
  – sem kdaj iskal rešitve pri bioenergetikih, vedeževalcih, čarovnikih?
  – sem se sam ukvarjal z okultnimi stvarmi: magijo, čaranjem, napovedovanjem prihodnosti (iz kave, dlani, kart ipd.), klicanjem duhov, astrologijo, horoskopom, bioenergijo.
  – sem nepremišljeno uporabljal nihalo?
  – nosim ali imam v hiši kakršnekoli amulete (predmete, podobe, tekočine, praške za srečo)?…
  Torej astrologija, horoskopi in podobna vraževerja katoličanom ne pritičejo. To so zgrešene prakse, ki človeka odvračajo od zaupnega odnosa s Stvarnikom.

  Zato menim, da bi bilo dobro, ko bi na portalu s katoliško usmeritvijo, v uvodu članka, ki je dejansko povzetek pogovora z astrologom in rednim sodelavcem ateistične Delove edicije Ona, g. Podbrežnik pojasnil, zakaj se je odločil objaviti astrologove politične “napovedi”. Z enako utemeljitvijo bi namreč lahko objavil besede katerekoli šlogarce, ki “zna napovedati” prihodnost iz kavne usedline, kart ali drugih pripomočkov.

  Napovedovati slovenske politične prihodnosti pravzaprav sploh ni težko. Celo jaz, ki ne vedežujem, lahko napovem da predčasne volitve bodo, če ne prej, pa kasneje – to mi je prišepnila Milka iz Moravč v svojem protijanšističnem intervjuju za Večer 😏😁

  • Menda Milka ne obvladuje vec kaj dosti stranke, ki ji je predsedovala. Slisim, da jim s svojim guslanjem na eno in isto struno pocasi ze preseda, ne predseda.

  • Jaz prispevek razumem kot sarkazem, ki naj spodbudi debato. Itak nihče zatrdno ne ve, kaj se bo zgodilo. A posamezna mnenja morda lahko malo odškrnejo sliko.

   • O, dober večer, Igor,
    torej menite, da je to zgoraj le vedeževalski sarkazem in v resnici ne bo zmagala SDS? 😁

    Kaj pa menite, ali bo vaši Alenčici uspelo sestaviti kaj boljšo antijanšistično koalicijo kot Šarcu? 🤣

   • Dober dan.

    Se opravičujem, nisem preveč ažuren. In ne, ne. Nisem poskušal napovedati izida volitev. Pravim, da živ krst ne ve, ali bomo dobili novo vlado z istimi poslanci, ali bodo res kmalu predčasne volitve.

    Seveda pa ni treba biti doktor statistike, da ugotoviš, da bi na predčasnih volitvah najbolje kazalo SDS. Razen, če se ne pojavi odenkrat spet neka nova naslednica LDS. 😉 Za kar pa itak ni več pretirano veliko časa. Torej na predčasnih volitvah to pomlad bi seveda zmagala SDS. In seveda bi bila relativna in ne absolutna zmagovalka. To ne morda ampak zagotovo …

    In se opravičujem še enkrat. Kaj počnejo na centrali, nimam pojma. Tako me prosim ne vleči za jezik, ali je SAB dejansko zainteresirana za predčasne volitve ali za novo – desno koalicijo. In ali je namen sestavljanja “SAB-ove koalicije” res sestaviti novo vlado ali le krepitev pogajalskih izhodišč z Janšo (z usklajeno igro (za slovenske razmere) sredinskih strank). Ali so pripravljeni na vstop v vlado pod njegovim vodstvom ali izključno pod vodstvom neobremenjene osebe (za kar smo v Sloveniji na levici imeli priložnost videti, da ni tako težko kar iz klobuka iztresati nove in nove kandidate).
    A moram priznati, da se zdaj bistveno slabše spoznam tako na slovensko kot na svetovno politiko, kar pa mi je dejansko v veliko olajšanje. Najhuje je, ko veš, kaj se bo zgodilo vnaprej. In ne moreš ničesar narediti ne da bi pomagal, ne da bi preprečil. Tako je bolj zabavno, ko me novice iz cirkusa vsak dan sproti presenetijo. 🙂

Comments are closed.