Anti žabar

9
762

Fotografija je bila posneta na ulicah Maribora. Besedilo je dobesedno citirano iz Facebook 101% ANTI ŽABAR skupine:

Žabarji so se pred davnimi leti naselili v Barje. Nedolgo nazaj pa so žabe vidne po vsej Sloveniji.
To je odprta skupina za vse tiste, ki ste proti žabarjem. Bodisi zaradi njihove govorice, ki presega meje normalno razumljive slovenščine ter kvari materni jezik, bodisi zaradi obnašanja (moški žabar:preveč gej, ženska žabarka: ko iz nadaljevanke) ali pa zaradi tega, ker gledajo na druge državljane kot manjvredne. Slovenija je majhna država vendar polna potenciala. Vsi, ki ste nasprotniki omenjenim žabam ste dobrodošli. Vsi, ki se med zgubljanjem po Ljubljani sprašujete zakaj ste sploh prišli in sami sebi obljubljate da se ne boste več vrnili tja, ste tudi dobrodošli
.”

Je potrebno komentirati?

Foto: Samo Skralovnik

P.S. Facebook skupina šteje 2700 ljudi/podpornikov.

9 KOMENTARJI

 1. Kri v luft, čreva črez plot! Kaj hočemo, Samo, vsepovsod ena sama ljubezen. Pa je maj že minil. 😉

 2. To se je drastično povečalo, odkar je Zorangutan župan Ljubljane. On se obnaša res tako – glavno, da je za Ljubljano, ostali pa, če se vse podre.

  Vlada mu pa itak skoraj vse ustreže. Kot npr. denar za stadion.

 3. Ančka, prosim vsaj za kanček spoštovanja do ljubljanskega župana. Izrazi, kot so “Zorangutan”, pač ne spadajo v javni diskurz.

 4. Najbolj hecno mi je ko reče “Ljubljana je najlepše mesto na svetu”. Pa nihče ne sliši, da je to samo zato, ker je on tu župan. 🙂

 5. Janez, najprej odgovori na vprašanje, ali lahko kristjan podpira stranke, ki zagovarjajo komunizem in njegove zločine.

  In ne. Ljubljanski župan je Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan, Zorangutan.

  Bolje orangutan nego Zorangutan!

 6. In janez. Pokaži naprej ti spoštovanje do našega glavnega osamosvojitelja in očeta naroda Janeza Janše.

 7. Spoštovanje lahko izkažem ljudem, ki si to spoštovanje zaslužijo. Na tvojo žalost Janše ni med njimi. Več sreče prihodnjič.

 8. Janez, na tvojo žalost si predvsem tvoj ljubi Zorangutan in tretjerazredni lažnivec Türk ne zaslužita spoštovanja.

  Ampak to zate ni ovira, da ti ne bi tulil, da ju moramo spoštovati.

  Torej, najprej pokaži spoštovanje do Janše, ki si to spoštovanje dosti bolj zasluži od pokvarjenega zločinca Zorangutana in tretjerazredega lažnivca Türka.

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite