A. M. Poznič za Reporter tudi o Šarcu, ki morda res verjame, da je rezultat plod njegovega dela

3
Borut Pahor 12. 11. 2017 na volišču oddaja svoj glas za predsednika RS. / foto: Facebook

Pri nas se nadaljuje sistematično partijsko delo razvrednotenja demokracije. Mediji se ne morejo izvleči iz svoje pristranskosti in servilnosti do stricev iz ozadja. Med ljudi sejejo negativizem in apatijo. Obojega je bilo v tej volilni kampanji preveč.

Pahor je premagal najmogočnejšega nasprotnika, tov. Kučana in vso njegovo mašinerijo.

Videli smo, da se v Sloveniji še vedno da v dveh mesecih iz nič ustvariti kandidata za 40 odstotka volivcev. Moč sedanje oblike Partije je še nedotaknjena. Tudi s tem je potrebno računati, da ne bomo naivni kakor je Šarec, ki morda res verjame, da je rezultat plod njegovega dela.

Pahor je premagal Janšo in vso njegovo zagrenjenost.

Priča smo bili globoki razklanosti med pomladnima strankama, kjer je SDS odigrala najbolj klavrno in protidemokratično vlogo doslej. Očitno je Janša utrujen od nenehnega sodnega preganjanja in žal postaja bolj cokla kot voditelj.

Več na Reporter.si

3 KOMENTARJI

 1. G.Poznič zaključek vašega razmišljanja je sramoten , pri čemer vas moram opozoriti na
  to , da politik na desnici ni samo g. Janša , več jih je , ki so janši kot prizadevni “desničarji” zasadili nož v hrbet , ne samo njemu , nam vsem , tudi vi ste bili nekoč velik zagovornik janševe politike , zato se nič ne čudim vašemu prispevku ! Morda ste preslišali , ali niste hoteli slišati izjave g. Pahorja , ko se je zhvaljeval vsem , ki so mu “pomagali”ob njegovem “uspehu” , pri čemer se je eksplicitno in s povdarkom zahvalil g. novakovi za plodno sodelovanje z njim , oziroma komunisti , ki se danes imenujejo SD , seveda mednje sodi tudi največji judež slovenske politike g. Erjavec , ki je kot predsednik “desusa” povsem pozabil na svoj pedigre in ministovanje v SDS , na račun katere je sedaj njegova edina zahteva biti minister v katerikoli vladi za vsako ceno in pri tem ne izbira sredstev ne politične usmeritve pozicijske vlade , tako leve kot desne ! Afera s kantami je edina zgodba , kjer so se pokazale njegove kvalitete in njegova majhnost !

  Andrej Briški

 2. Res je čudno izgledalo, kakšna frustrirana reakcija je nastala, ko se je dokazalo, da je mogoče premagati Pahorja.

  Dobra lekcija za bližajoče parlamentarne volitve.

  Vse je mogoče.

  Ali bodo izdelane nepristranske analize in sprejeti nepristranski ukrepi, da ne bo ponovno negativno presenečenje.

 3. Ah, teh Kocbekov v katoliških vrstah je kolikor hočeš. Poznič je samo še eden izmed njih. Sedaj se očitno trudi, da bi pomagal NSi-ju, da se priključi k novonastalem SZDL-ju.

Comments are closed.