24kul.si: Načrt nizozemske elite o seksualni prevzgoji družbe

25

Na Nizozemskem se že dolgo ne zavzemajo več za enakopravnost med ženskami in moškimi. Pred 10 leti so namreč pod vplivom bogate elite radikalnih seksualnih aktivistov, ki obvladujejo nizozemsko politiko, gospodarstvo in medije, začeli vsiljevati enakost med moškimi in ženskami oz. zanikovati vse razlike med spoloma. V zadnjem času se to še stopnjuje in sicer v vsiljevanje enakosti med heteroseksualnostjo in homoseksualnostjo, biseksualnostjo, transseksualnostjo in queerseksualnostjo, pri čemer je vse to bolj propagirano kot pa odnos med žensko in moškim.

Slovenec, ki živi na Nizozemskem posledice izvajanja tega programa opisuje z besedami: “Ljudje si več ne upajo govoriti o tem, kaj je mama, kaj je oče.”

Posledica tega programa je npr. izvajanje samoidentifikacije otrok (brez navzočnosti staršev) v vrtcu. Otrok se torej sam odloči, katerega spola je.

Ko so v državi omogočene posvojitve otrok v homoseksualna razmerja, se z vso intenzivnostjo začne naslednja faza: odkrita prevzgoja in inkvizicija proti drugače mislečim.

Nizozemska vlada je v homoseksualizacijo Nizozemske in tujih držav vložila več sto milijonov EUR. Samo za delovanje domačih organizacij homoseksualnih aktivistov 17 mio EUR vsako leto. Vrednote se ne spreminjajo, ampak jih načrtno spreminjajo z ogromnimi finančnimi sredstvi. Tudi za večino slovenskih homoseksualnih aktivistov, je aktivizem odličen posel. Plačujemo jih mi vsi.

Preberite si program »LGBT petletke« na Nizozemskem, ki vključuje celo posebne nadstandardne šole za »LGBT otroke« na državne stroške in spremembo nizozemske kulture preko zakonodaje in politike: Načrt za homoseksualizacijo nizozemske družbe 2011-2015.

 

25 KOMENTARJI

 1. To je pač primer razvite in svobodne družbe, v kateri homofobija pač nima mesta. Edino pravilno.

  • “To je pač primer razvite in svobodne družbe, …”

   No, tam na Nizozemskem še nisem bil. Vse, kar vem o Nizozemski je, da ima že dolga desetletja premalo otrok in zato se tam naseljujejo neki drugi ljudje, ki na smrt sovražijo izbiranje med sledečimi spoli, ki so v razvitih in svobodnih družbah:

   AGENDER
   Gre za osebo, ki se ne identificira z nobenim spolom. Je spolno nevtralna, karkoli že to pomeni.

   ANDROGYNOUS
   Običajno gre za moškega, ki se obnaša kot ženska, tako da se ljudje sprašujejo, ali je moški ali ženska. »Večinoma sem se družil z deklicami in se igral z barbikami. V vasi so se sosede rade družile z mano, skupaj smo se igrali in večkrat sem obul njihove čevlje s peto, one pa so me potem lovile,« običajno ljudje androgenega spola opisujejo svoje izkušnje. Velja tudi obratno – da se ženska obnaša kot moški.

   BIGENDER
   Nekdo, ki se ima za moškega in žensko hkrati.

   CROSS-DRESSER
   Moški, ki se oblači kot ženska, in ženska, ki se oblači kot moški.

   FLUID
   Fluidna oseba pravi: »Nisem moški, niti nisem ženska, sem fluidnega spola.« Oseba niti sama ne ve, kaj je. En dan je lahko moški, drugi dan je ženska, nato nekaj dni spet moški. Odvisno od razpoloženja. Fluid nima ničesar opraviti z genitalijami, ki določajo biološki spol, nisi s siceršnjo spolno usmerjenostjo.

   GEJ
   Homoseksualni moški, ki jo spolno privlačijo moški. Čeprav gre za spolno usmerjenost, se je že razvila posebna oblika spola – gej je gejevskega spola.

   LEZBIJKA
   Homoseksualna ženska, ki jo spolno privlačijo ženske. Čeprav gre za spolno usmerjenost, se je že razvila posebna oblika spola – lezbijka je lezbičnega spola.

   MOŠKI
   Normalna oseba, ki ima vse biološke značilnosti moškega in se tako tudi obnaša.

   FtM (F2M)
   FtM ali Female to Male je kirurška rekonstrukcija organov iz ženske v moškega.

   MtF (M2F)
   Male to female je kirurška rekonstrukcija organov iz moškega v žensko.

   NEITHER
   Ne pripada samo enemu spolu. Če gre za žensko, se oseba zaveda, da je ženskega spola, a meni, da je hkrati še enega spola. Katerega, se sprašuje večino svojega življenja.

   NONCONFORMING
   Oseba (ženska ali moški), ki se ne obnaša v skladu s svojim biološkim spolom.

   NON – BINARY
   Osebe, ki se ne identificirajo kot ženske ali moški. Mavričarji pravijo, da je identiteta oseb »non-binary« spola »onkraj binarnega spolnega sistema«.

   OTHER
   Ja, tudi ta spol obstaja. Gre za osebe, ki se ne morejo odločiti, katerega spola so.

   PANGENDER
   Še ena oblika spola, za katero ni jasno, kaj pravzaprav je. Načeloma »pangenderji« zavračajo delitev na moške in ženske.

   QUEER
   Večspolna oseba. Ko normalna oseba seksa s »queerom«, pravzaprav ne ve, s kom seksa.

   QUESTIONING
   Oseba, ki se ves čas sprašuje, ali je moški ali ženska. Do odgovora (običajno) nikoli ne pride.

   TRANSFEMININE
   Oseba, ki se je rodila kot moški, a se identificira kot ženska, zato zahaja v ženska stranišča. Zanimivo, feministke jih ne sprejemajo v svoj krog.

   TRANSMASCULINE
   Oseba, ki se je rodila kot ženska, a se identificira kot moški, zato zahaja v moška stranišča.

   TWO-SPIRIT
   Oseba, ki ima moške in ženske značilnosti, a se nima ne za moškega ne za žensko, ampak za nekaj vmes.

   ŽENSKA
   Normalna oseba, ki ima vse biološke značilnosti ženske in se tako tudi obnaša.

 2. “bogata elita radikalnih seksualnih aktivistov” – vau! Tudi to imamo? In vse obvladujejo – politiko, gospodarstvo, medije – res prav vse!

  No, seveda pa je najbolj grozno pri vsej tej paranoji to, da se trudijo za enakost ljudi. Da imajo vsi ljudje enake možnosti. Da so enaki pred zakonom. In in nihče “več ali manj” zaradi svojega spola, identitete, barve,….
  To je resnično naravnost grozljivo! Kako si drznejo! Ko pa vendar vsi vemo, da ljudje pač nismo enaki/enakopravni/enakovredni. Eni smo vredni več in boljši kot drugi.

  • Zdi se mi potrebno, da “obveznoime” opozorim, da je ob tem članku potrebno “moralizirati”, da se izjasni kaj je prav in smiselno.

   V kontekst “paranoje” moram popraviti komentatorja, “da vsi vemo, da ljudje pač nismo enaki/enakopravni/enakovredni.”

   Resnica je, da vsi ljudje nismo enaki, ker nas bogati pristna spolna različnost, kljub temu pa je prav, da smo enakopravni in anakovredni kot ljudje, čeprav nismo vsi enako vredni-sposobni-talentirani.
   V tem smislu je potrebno moraliziranje, da se spozna smisel emancipacije.

 3. Nizozemci so fejst zakajeni, če bodo dopustili razmah tega. Če niso že, ne vem. Če so, potem jih čaka trd udarec ob dno.

 4. “… začeli vsiljevati enakost med moškimi in ženskami oz. zanikovati vse razlike med spoloma.”
  =========================

  Kakšen (ne)smisel imajo pa potem t.i. ženske kvote?

  • Moje mnenje o ženskih kvotah je vzgojni ukrep, kajti smo še vedno bolj patriarhalna družba kot enakopravna.
   Tu ne gre za spol, ampak sposobnost, ki jo imajo enako tudi ženske.
   Za urejanje odnosov v družbi pa je koristen tudi ženski princip.

 5. Nasilje nad zdravo pametjo je jasen znak dekadence in propada zahodne civilizacije. Amerika se bo morda rešila, Evropi slabo kaže. Boljši imunski sistem je zaznati v Vzhodni Evropi.

  Kvote so pa navadna neumnost. Na določenih položajih naj bo tisti, ki je za to bolj sposoben. Ne glede na to, ali je moški ali ženska, bel ali črn itd.

  Čudno, da še v športu niso uvedli kvot.

  • Caster Semenya ni moški, kvečjemu je interseksualna oseba, torej oseba, ki ima tako moške kot ženske biološke značilnosti.

   Raven testosterona pa tudi nima nobenega posebnega vpliva na rezultate, vsaj dokazov za to ni, zato je tudi športno razsodišče začasno razveljavilo pravilo mednarodne atletske zveze, da ženske s previsoko ravnjo testosterona ne smejo tekmovati kot ženske, razen če pristanejo na jemanje zdravil, s katerimi se niža raven tesosterona. To odločitev so sprejeli na podlagi pritožbe indijske atletinje Dutee Chand, ki ima podobno visoko raven testosterona kot Caster Semenya, ampak njeni rezultati niso nič kaj spektakularni. Na zadnjih OI je tako v osmini finala teka na 100m v svoji skupini doselga predzadnje mesto, kar dejansko po času pomeni 50. mesto med vsemi tekmovalkami, ki so nastopali na OI v tej disciplini. 🙂

   Pa tudi če bi testosteron imel kakšen vpliv. Raven testosterona je povsem naravni pojav, torej naravna danost in ne kakšen doping. Enako kot je vsaka druga naravna danost, ki lahko nekomu pomaga pri doseganju boljših rezultatov. Skratka, to je tako, kot če bi temnopoltim osebam prepovedali nastop na teku na 100 in 200m, ker imajo na podlagi rase biološko prednost pred belopoltimi. 🙂

   V Riu so tako med moškimi finalisti na 100m bili sami temnopolti, med ženskami pa vse, razen Dafne Schippers, ki je zasedla 5. mesto. 🙂

   “Po OI se je omenjeni poročil:”

   Veliko žensk se poroča z ženskami. Seveda tam, kjer stopnja civiliziranosti to omogoča. 🙂

   • Ali je možno preprečiti izumiranje slovenskega in evropskega prebivalstva? Tako se sprašuje gospod Matjaž Gams na http://www.delo.si/mnenja/gostujoce-pero/vrh-ledene-gore.html

    Odgovor je na dlani: “NE!” In prav je tako. Ni pravično, da bi tako neumni ljudje živeli in preživeli. In muslimani bodo poskrbeli za to.

    No, saj že skrbijo. Napovedujem dan, ko bodo muslimani v Sloveniji korakali proti oblasti in se bo naš gospod s provokativnim imenom zaman skrival pred krvnikovim nožem.

   • jesus: “Seveda tam, kjer stopnja civiliziranosti to omogoča. 🙂”
    ===================

    Južna Afrika država z verjetno najvišjo stopnjo umorov in kriminala na svetu, kjer se morajo belci, kolikor jih je sploh še, varovati v zaprtih naseljih s privatnimi stražarji. Stopnja civiliziranosti????? 😉 😉

    • He, he, spet si zmeden. Merilo je seveda zakonodaja, ki določa stopnjo svobode v neki državi. V JA so tako ljudje svobodni, da se med seboj poročajo, tudi če so istospolno usmerjeni. To je civilizacijski napredek. Kriminal, ki ga omenjaš, je pa zgolj posledica desetletji apartheida, torej neenakosti med belci in črnci, torej podobne diskriminatorne logike, kot jo zagovarjaš sam v primeru heteroseksualcev in homoseksualcev. 🙂

     Moraš pač vedeti, da je bi apartheid de-facto formalno ukinjen šele leta 1994, ko so izvedli dejansko prve svobodne volitve. Ampak dejanske spremembe v družbi terjajo več časa. Večina črncev v JA je tako še vedno deprivilegirana, kriminal je zgolj posledica tega, ker dejansko še vedno nimajo enakih možnosti.

  • Res norost. Upam, da olimpijski komite to nekako znal obrniti. Norost! Pa še tako neokusna in gnusno prezirljiva do žensk.

 6. > Plačujemo jih mi vsi.

  Ha ha. Zakaj menite, da se bogate družbe, ki jim njihov denar veliko pomeni, trudijo privabiti Žide in homoseksualce? Ker so najboljši davkoplačevalci. Seveda so brihtni in si najdejo načine, kako naj država financira njihove parcialne interese. A, če jih ne maltretiraš, so na finančnem področju zelo ustvarjalni in veliko več prispevajo v državni proračun, kot iz njega posrkajo.

  Tako da se bo treba bolj potruditi pri utemeljevanju kaj točno vas pri “seksualni prevzgoji” družbe moti. Argument z denarjem ne štima in v slabšo (manj resno) luč postavi ostanek posta…

  • Žide in homoseksualce?
   ========
   Haha. Če bi te kak žid slišal, bi si mislil, ta je pa res osel.

  • Pri seksualni prevzgoji moti predvsem spreminjanje plodne družbe v jalovo. To je samomor. Ta je običajno posledica depresivnega psihičnega stanja.

   Ali je nizozemska družba res tako bolna, v takšni psihični depresiji?

   • No, cela družba verjetno ne. Toda politične elite so svoj greh razglasile za napredek in propad je tu!

Comments are closed.