10. Festival družin – praznujte z nami!

2

01 iskreniMed 17. in 19. junijem, bo na Otočcu potekal 10. Festival družin. Ob obletnici smo, da bomo skupaj doživeli res pravo praznovanje, pripravili izredno bogat program in mnogo lepih presenečenj.

Poskrbeli pa bomo tudi za ogromen prireditveni šotor z lesenim podom, ki bo tri dni naš skupen »dom«. Tu se bomo srečevali, obedovali, klepetali, starši bodo tu »kofetkali«, otroci ustvarjali ali se lovili. Pod šotorom bomo lahko zaplesali, zapeli ali si ogledali predstavo. Vse to pa se bo v resnici dogajalo sredi čudovite narave na jasi med gozdom in Krko, kjer se boste lahko tudi kopali.

02 iskreni

1, 2 ali 3 dni. V hotelu ali šotoru. Za vse družine!

Praznovanju se lahko pridružite kadarkoli, ne pozabite pa pravočasno kupiti vstopnice (v predprodaji so nižje cene!).

Najbolj vrhunsko doživetje (še posebej za otroke) je seveda kampiranje. Družine so vedno znova presenečene, kako hitro se počutijo sprejete, del velike družine. Prav odprtost udeležencev je tista, ki daje Festivalu povsem drugačen in žlahten okus.

Vse družine (tudi tisti, ki sami/same vzgajate svoje sončke, ste dobrodošli), ki boste z nami, boste sodelovale v bogatem žrebanju, ki bo v nedeljo. Med drugim lahko postanete prejemniki vikend paketa v termah Krka ali lastniki čudovitega družinskega šotora.

03 iskreni

PROGRAM
Članek bi brali do jutri, če bi vanj zapisali ves program, ki vas čaka. Zato z vami delimo le nekaj namigov, več pa preberite na spletni strani www.festival-druzin.si

GLASBA:
Adi Smolar, Pop Design, Dejan Vunjak, Miškolinček z Damjano Urh, DRG skupina Spes …

04 iskreni

ŽIVALI:
Jahanje ponija in konja (brez doplačila), Sokolarsko društvo s sokolom in kraguljem, lama, zajčki, ptičji pajek, piton

05 iskreni

KULTURA:
Otroška predstava Maša in Medved, življenjska zgodba družine Strajnar, kateri je zaupana prav posebna deklica, slovenski igralec Gregor Čušin s predstavo Besni prerok Jona, Pika nogavička s svojim »konjem«, ki bo povezovala program in se nam podrobneje predstavila v svoji gledališki predstavi (akad. igralka Andreja Stare), Čarovnik Grega, predstava o zobkih, pevski zbor, folklorna in gledališka skupina OŠ Otočec.

06 iskreni

IZOBRAŽEVANJE
Učenje salse za starše (plesni inštruktor Matjaž Brinovec), Mojca Vozel bo spregovorila o presenetljivi moči medu (tudi slovenskega), Pavle Ravnohrib bo vodil Družinske sive celice (pričakujemo, da se boste prijavili!), Ivan Platiša bo možakarje uvedel v moški večer (ja, tudi pivce bo), družinska terapevtka Andreja Poljanec pa bo spregovorila o samozavestnih otrocih …

07 iskreni

USTVARJANJE
Čaka vas izredno veliko zanimivih delavnic, od delavnica robotike (9+), izdelovanje letečih ribic in zmajev, 3D slike, nakita iz usnja, glasbena delavnica in še mnogo več!

08 iskreni

ŠPORT
Streljanje z lokom, izposoja loparjev, žog, frizbijev, nogomet, odbojka … Noro zanimiv nastop skupine Flipping Art in delavnica salt, premetavanja in podobnih trikov, družinski pohod …

09 iskreni

ŠE NEKAJ UTRINKOV:
Skakanje po napihljivem gradu (brez doplačila), poležavanje v senci dreves, družinska maša, cirkuške vragolije, varstvo za otroke, moški večer … Prav posebna pa bo GRAJSKA DOGODIVŠČINA S PRAVLJIČNIMI JUNAKI. Dogodivščina se bo dogajala na reki Krki – s čolnom se boste popeljali v pravljični svet in srečali Obutega mačka, Trnuljčico, čarovnico, dvornega norčka in grajsko pisarko.

09a iskreni

Prispevek je oglasno sporočilo.

2 KOMENTARJI

Comments are closed.