Nova levica in krščanstvo

nova levica krscanstvoDiego Poole, Francisco Jose Contreras
Prevod: Alenka Vrečar
Spremna beseda: Jaime Mayor Oreja
Založba: Družina
Število strani: 365
Vezava: mehka
Leto izdaje: 2015

Cena: 24,90 € + poštnina

Predgovor k slovenski izdaji: Branko Cestnik

Levičarske stranke, ki so v 20. stoletju doživele polom svojega osrednjega programa socializma, so v 21. stoletju družbeno-ekonomsko revolucijo zamenjale z moralno-kulturno. Liberalizacija splava, nova opredelitev zakonske zveze, propagiranje »novih modelov družine«, radikalni feminizem, legalizacija mehkih drog itd. so zdaj gonilne teme nove postsocialistične levice.

Knjiga španskih profesorjev filozofije prava, ki temelji na trdni zgodovinski, sociološki in intelektualni argumentaciji, se pogumno loteva velikega izziva, pred katerim je danes družbeni model zahodnih demokracij. S svojimi uvidi bo bralcem pomagala, da bodo odločneje in bolj kompetentno sodelovali v tej veliki bitki idej.

»Da katoličan ne bo nevedna ovčica, ki zgolj bega in trepeta pred hudobnim volkom z leve, je dobro vedeti, kaj je v igri. V igri je več kot politika.«

Branko Cestnik 

Knjigo lahko naročite s klicem na 031 251 915 ali z izpolnjenim obrazcem spodaj.

Naročilo knjige Nova levica in krščanstvo

  • Naročam knjigo Nova levica in krščanstvo po ceni 24,90 € (s stroški poštnine v višini 3,90€). Okenca označena z *(zvezdico) predstavljajo obvezne podatke, da vam lahko knjigo posredujemo.
 

Ni komentarjev.

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti:

Vi ste verjetno prijavljen objavi komentar


×
 
Nadaljuj na CASNIK.SI