Ivan Ott: Otroci s Petrička

OTROCI S PETRICKA (1)

Avtobiografski roman Ivana Otta Otroci s Petrička: ukradeno otroštvo ima 424 strani v mehki vezavi in ga lahko naročite po ceni 22,00 €, pri čemer vam poštnine ne zaračunamo!

Otroci na Petričku so bili stari od dveh mesecev do osemnajst let. Otroci, ki jim niso nikoli rekli otroci. Kot pravi avtor romana Ivan Ott, pogosto prepričani, da so zapuščeni od vseh, da jih nihče ne mara. V teh trenutkih se je izkazalo, kako dragocena zapuščina je bila vera, ki so jo starši posredovali svojim otrokom.

Ivan Ott, eden od preživelih otrok iz Teharij, nadaljuje, da ni klonil zaradi zavesti, da ga ima kdo gotovo rad. Če nihče drug, potem vsaj Bog. Knjiga Otroci s Petrička je pretresljiva zgodba o sirotah, ki so starše izgubile v pobojih državnih sovražnikov ob koncu druge svetovne vojne.

Avtobiografski roman je zbudil veliko zanimanje bralcev, zanj je avtor prejel številna priznanja. objavljen v slovenščini in hrvaščini, pripravljena pa je tudi izdaja v nemškem jeziku.

Po romanu je bil posnet celovečerni dokumentarni film, ki je bil predvajan na TV Slovenija in je na Festivalu slovenskega filma v Portorožu 2007 prejel prvo nagrado za najboljši film.

 

Naročilo knjige Ivan Ott: Otroci s Petrička

  • Naročam ... izvod(ov) knjige Ivan Ott: Otroci s Petrička po ceni 22,00 € na izvod (z vključeno poštnino). Okenca označena z * predstavljajo obvezne podatke, da vam lahko knjigo posredujemo.
 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti:

Vi ste verjetno prijavljen objavi komentar


×
 
Nadaljuj na CASNIK.SI