Obvestilo uredništva o komentiranju na Časniku

Časnik 12.8.2016 8:52
 

Bralce obveščamo, da smo uspeli odpraviti tehnične težavave, ki so v preteklih dneh onemogočale komentiranje prispevkov na Časniku. Še enkrat se opravičujemo za to neprijetnost in vas vabimo k ponovnemu komentiranju. Hvala za razumevanje!

Uredništvo Časnikacasnik logo 2

 

3 komentarji

 • Razumem vaše težave in sprejemam opravičilo ter se vam zahvaljujem za vaš trud! HVALA!

 • svitase

  Ne vem, če to pomeni, da bodo možni komentarji tudi k prispevkom, kjer to doslej ni bilo mogoče. Npr. odlični prispevki dr. Grande.

 • Franc Zabukošek

  Sporočilo, ki je namenjeno samo uredništvu in ne komentiranju. !
  Komentiranje je bilo onemogočeno istočasno ko je bil objavljen prispevek Urednice d.o.o. o zlobi v anonimkah. Pozdravil sem obe dejanji, ker sem mislil, da gre za spoštljiv odnos do verodostojnosti med sodelujočimi.
  Toda po objavi in opravičilu uredništva Časnika sem v dvomih glede vrednosti portala in smisla.
  Ugledno uredništvo ne bi smelo dopuščati tako neverodostojno in mestoma žaljivo in anonimno komentiranje. Vrednotno komentiranje v demokraciji je smiselno kot avtorizirano.
  Sedaj pa vprašanje? Avtorizirano sem poslal prispevek- pobudo za več demokracije v družbi, ki je nastal po Višarskem srečanju in prispevku Urednice d.o.o. pa ga ne objavite ?! Tudi ne sporočite razloga, kljub vabilu za sodelovanje.!1?
  Po vsej tej neverodostojnosti se sprašujem kdo ste in komu namenjeni?!!!
  Člankarji in komentatorji se sami predstavljajo, anonimneži pa tudi kot neverodostojni. Časnik.si pa naj bi bil verodostojen, pluralen in dostojanstven konservativen v vrednostnem smislu. Anonimneži to rušijo in to naj bi ne bilo dovoljeno !!!!????


×
 
Nadaljuj na CASNIK.SI