Fotografski natečaj Socialnega tedna 2016: ‘Slovenija, moja država?’

Časnik 4.8.2016 0:01
 

fotografVabljeni k sodelovanju na fotografskem natečaju Socialnega tedna 2016 z naslovom ‘Slovenija, moja država?’.

1. Organizator

Organizator fotografskega natečaja je Socialna akademija, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana. Natečaj traja od 23. junija 2016 do vključno 16. avgusta 2016. Natečaj je namenjen ljubiteljskim in profesionalnim fotografom.

2. Naslov fotonatečaja

Naslov Socialnega tedna 2016 in s tem tudi naslov foto natečaja je “Slovenija, moja država?”. Slovenijo imamo za svojo deželo in ponosni smo na njene lepote. Toda, ali je Slovenija tudi naša država? Smo v letu 1991 in okoli njega uspeli narediti preskok od dežele proti državi, od prebivalcev proti državljanom?

Več o temi foto natečaja lahko preberite v poslanici letošnjega Socialnega tedna.

3. Prijava na natečaj

Vsak udeleženec lahko sodelujejo na natečaju z največ petimi fotografijami, ki bodo ocenjevane ločeno. V kolikor bi posamezen udeleženec na natečaj poslal več fotografij, se bo upoštevalo zadnjih pet fotografiji po abecednem ali številčnem vrstnem redu.

Fotografije morajo biti v formatu JPEG, pri čemer mora imeti krajša stranica najmanj 1600 pikslov. Format je poljuben. Udeleženci morajo fotografije poimenovati na sledeč način:
{naslov}_{zaporedna številka fotografije}_{ime in priimek avtorja}.jpg npr.: mojaslika_2_janeznovak.jpg

V spremljajočem elektronskem sporočilu naj bodo navedeni naslednji podatki:

  • ime in priimek avtorja,
  • naslov,
  • telefonska številka
  • izjava o avtorstvu: “{IME PRIIMEK} potrjujem, da sem avtor(ica) poslane fotografije.”

V natečaju bodo sodelovale vse prispele fotografije, ki bodo zadostile tehničnim pogojem in temi natečaja. Organizator ima pravico, da ne vključi fotografij brez osebnih podatkov avtorja in fotografij, ki kažejo žaljiv ali kako drugače z zakonom nedovoljen ali neetičen motiv.

V primeru, da so na oddanih fotografijah upodobljene osebe, ki jim na podlagi veljavnih predpisov pripadajo osebnostne ali kakršnekoli druge pravice, udeleženci natečaja zagotavljajo, da so pridobili ustrezna dovoljenja upodobljenih oseb za uporabo fotografij z njihovo podobo.

Fotografije morajo biti poslane najkasneje do 16.avgusta 2016 na naslov natecaj@socialna-akademija.si ali preko obrazca, ki ga najdete na spletni strani Socialnega tedna.

 
Značke:


×
 
Nadaljuj na CASNIK.SI